Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Від долі наркомана не втечеш

  • 26.06.23, 18:30
Або "які дивні досягнення є у вас"? Мене, наприклад, уже тричі шманали копи на предмет того чи я наркоман / закладник наркоти.

Вперше було давненько, ще в студентські роки в Кривому Розі. Перестріли мене під час моєї традиційної велопокатушки у зоні обвалення. До того їздив там десятки разів і взагалі не зустрічав людей та не підозрював, що місце є популярне серед наркоманів. А воно таки популярне, бо під кущами вже сиділи пару спійманих чуваків зі звязаними руками.

Вдруге уже в Вінниці, зацікавились що я роблю на скелі над Бугом (за психушкою і кладовищем) в 6 ранку. Звісно, зустрічаю світанок, а не закладки роблю, лол.

Втретє сьогодні на виході (далеко не основному) із лісопарку, куди ходжу розвіятись в обідню перерву.

У першому і третьому випадку поліціянти були в цивільному.
У першому і другому випадку сфотографували паспорт.
У першому і третьому випадку обшукували речі й дивились фото та переписку в телефоні (уже потім вичитав, що під час військового стану вони мають право перевіряти телефон, тому добре, що не бикував).

Загалом це для мене невесело із двох причин. По-перше, кожен раз виявляється, що я в такій ситуації втрачаю волю до спротиву. Добре, що всі три рази копи були адекватні, а не такі, що самі підкинуть щось цікаве або запропонують проїхатися з собою. Той же паспорт і телефон можна не віддавати й показувати з рук, і хто мені доктор, що без заперечень віддаю? (У цей момент спрацьовує думка, що мені нема чого приховувати, правда, цього разу з мене поржали, що підписаний на чатик де роздають повістки). По-друге, вертатися в місця, де попався, не хочеться ще дуже довго, а біля роботи більше немає де прогулюватись.

А все тому, що самотній тип у безлюдному місці за замовчуванням виглядає підозріло. Навіть якщо він ніякий не наркоман, а хоче розвіятися і сховатись від усіх, бо люди його заїбали.

Таке собі.
11

Коментарі

126.06.23, 18:57

щось копи втратили кваліфікацію, раніше вони наркоманів відрізняли від нормальних людей

    226.06.23, 19:14Відповідь на 1 від Анна-Марія

    Ну закладчик може сам не вживати. Та і з хронічним недосипом я дійсно іноді виглядаю не дуже.

      326.06.23, 19:41

      в 6 ранку тиняться на кладовищі і вправду підозріло

        426.06.23, 20:47

        А таки заїбали оці людішкі...

          526.06.23, 21:15Відповідь на 3 від Вурдалак

          Є у Вінниці така сурова за розташуванням, але гарна місцина, до якої можна пройти тільки через невелике кладовище. У вихідні там завжди немало людей, але таки не в 6 ранку.

            626.06.23, 21:15Відповідь на 4 від Дормідонт

            Так отож.

              727.06.23, 02:13

              Случай из юности. Сидим поздним вечером в компании таких же юных, как вдруг выходят из тьмы три мента с овчаркой. До???ваются ко мне, чтоб показала паспорт(я в своем родном дворе, подышать вышла), запрокидываю голову и громко смеюсь. Мент интересуется что здесь смешного. Меня складывает пополам, из глаз слезы. Паспорт дома ! Мент почему ? На тупые вопросы просто не отвечаю. Пацанов всех обыскали, бедного Шурика даже раздели и венами сверкнуть велели(а он не так давно из больницы, хорошо, что руки зажили.).Темке сказали-Не бойся, маленький....а ведь именно этот "маленький"им и нужен-то. Он этим торгует(не с нами).Я пока подружилась с их овчаркой (к их возмущению).Чего они хотели ? Если бы у кого что и было сунули бы девченкам (не нашим). Но тогда войны не было.

                827.06.23, 02:14Відповідь на 1 від Анна-Марія

                Та невже це ж коли !

                  927.06.23, 02:23

                  Не поверишь, я хожу без документов. И ни разу не пожалела. Нас с немужем даже обыскивали, тоесть обыскивали его, при мне хоть не ограбили, как всегда(ему на такое везет)(, а мне только сумку вывернули на капот, и велели все вынуть из карманов. ВСЕ я конечно не вынула, а обыскивать меня нельзя. Нонешние полицейские тем и плохи, что много девок отучилось и лазить с ними. Да с меня нечего брать.))

                    1027.06.23, 09:42

                    Я тільки в неділю прочитала на бігборді винагороду за пійманого наркотрейдера. 1к доларів за закладника, 25к доларів за лабораторію.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна