хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Український Донбас чи проросійський квазіфедеративний Дамбас?


        Після того, як мєдним тазом накрилася невдала спроба військового перевороту та терористичної атаки у виконанні Владіміра та Надєжди, Кремль почав пробувати новий сценарій – «поступки» по Донбасу.

        Американський журнал TIME опублікував статтю, в якій говорить про те, що новопереобраний старовождь Північної Мєльдонії хоче "піти на поступки" Заходу у питанні окупованих територій - в ОРДЛО має бути введена тимчасова міжнародна адміністрації за принципом Боснії та Герцеговини. Ось таку конструкцію Кремль намагається пропихнути світовій спільності. Логіка Кремля цілком зрозуміла. Для них такий розвиток подій – це перемога.

 

        Від такої конструкції Росiя отримує наступні плюси:

        - Військове протистояння припиняється, всі проблеми перекладаються на Україну та міжнародну адміністрацію ОРДЛО, а з РФ знімають санкції за Донбас.

        - РФ припиняє дотувати ОРДЛО своїми грошима і тепер це гєморой України – піднімати зруйновану промисловість та відновлювати інфраструктуру.

        - РФ залишає свій вплив в ОРДЛО через своїх агентів, які будуть постійно підбурювати населення (не безкоштовно) на соціальні бунти, щоб виторговувати в майбутньої міжнародної адміністрації особливі статуси окремих територій ОРДЛО за принципом Республіки Сербської та округу Брчко у складі Боснії та Герцеговини.

        - Після цього РФ буде тролити світову спільноту, щоб вже вона, а не РФ тиснули на Україну і та інтегрувала до себе ОРДЛО, але не по українській Конституції, а на нових умовах з окремими адміністративними утвореннями і наданням їм особливих повноважень. Отже по-суті РФ розпочне в Україні процес федералізації руками світової спільноти.

 

       Плюси для міжнародних партнерів від реалізації ідеї Кремля:

       - Нарешті припиняються бойові дії і Західним партнерам дають мандат на наведення порядку в ОРДЛО;

       - Нарешті можна буде зняти санкції з РФ, на які жаліється Західний бізнес. В РФ через санкції криза, а отже можна туди заходити баблом і скуповувати все за копійки;

       - Нарешті можна повернутися до обговорення виключно Сирії та Північної Кореї, не розмінюючись на Україну;

       - Нарешті можна показати власним виборцям, що вони – миротворці, що принесли мир в Європу.

 

       Плюси для України? ЖОДНИХ! Самі мінуси.

       Невідома реакція Західних партнерів на цей вброс від TIME. Але ми чітко розуміємо, що навколо спроби РФ впарити нам замість "українського Донбасу" - "проросійський квазіфедеративний Дамбас" розвернуться важкі дипломатичні бої на зовнішній арені та політичні баталії в самій Україні. Вже одна "політичнИЙ діяЧ" заявила проросійським пропагандистам, що "потрібно міняти агресію, протистояння та боротьбу на любов, на гармонію, на баланс і на взаєморозуміння". Думаю, що решта прихильників ідеї "почути Донбас" теж не забаряться.

       Чи вдасться нам вкотре захистити інтереси України на світовій арені? Хочеться вірити, що так.


(Денис Пятигорец, волонтер)
7

Коментарі

Гість: NoTaRь

12.04.18, 21:03

Не було таких пропозицій від РФ

    22.04.18, 21:15Відповідь на 1 від Гість: NoTaRь

    Не було таких пропозицій від РФ
    Ось так категорично! Мабуть, кожний випуск TIME читаєте вiд першої до останньої лiтери? Англiйською?

      анонім

      32.04.18, 21:18

      Не факт что и там все написано честно и прозрачно или точнее с пониманием ситуации

        42.04.18, 21:23

        никаких плюсов для Украины! Война не идёт,люди не гибнут,кто-то на этом перестаёт зарабатывать... - здесь конечно плюсов нет...А я скажу так: всё будет зависеть от того(если такой вариант случиться),что и как мы туда впишем! Всё по пунктам и в строгой последовательности,чтобы не было разночтений.

          Гість: NoTaRь

          52.04.18, 21:26Відповідь на 2 від е н г

          Не було таких пропозицій від РФ Ось так категорично! Мабуть, кожний випуск TIME читаєте вiд першої до останньої лiтери? Англiйською?Я ще раз передивився Тайм, не знайшов такого.
          Минулорічна стаття схоже була

            Гість: NoTaRь

            62.04.18, 21:31Відповідь на 3 від анонім

            Не факт что и там все написано честно и прозрачно или точнее с пониманием ситуацииВ Тайм, як і більшості західних видань- текст про Україну з розряду "копировать- вставить"
            Масові протести- вторгнення- корупція- etc

            Західний читач, попри що прекрасно все розуміє, але інформація подана так, що пох всім

              72.04.18, 21:40Відповідь на 4 від Южный Соус

              никаких плюсов для Украины! Война не идёт,люди не гибнут,кто-то на этом перестаёт зарабатывать... - здесь конечно плюсов нет..........
              Речь шла о плюсах для Украины, страны, а именно для неё не будет плюсов по той причине, что её самой при таком раскладе уже не будет.

                82.04.18, 21:56Відповідь на 7 від е н г

                никаких плюсов для Украины! Война не идёт,люди не гибнут,кто-то на этом перестаёт зарабатывать... - здесь конечно плюсов нет..........Речь шла о плюсах для Украины, страны, а именно для неё не будет плюсов по той причине, что её самой при таком раскладе уже не будет.я считаю,что и Украина будет и плюсы тоже,если каждый пункт такого договора будет скрупулёзно составлен с нашей стороны.С указанием сроков и ответственности за неисполнение.

                  Гість: NoTaRь

                  92.04.18, 22:03Відповідь на 8 від Южный Соус

                  если каждый пункт такого договора будет скрупулёзно составлен с нашей стороны.С указанием сроков и ответственности за неисполнение.Да да...Будапештський візьміть для зразку, як складатимемо новий))

                    102.04.18, 22:07Відповідь на 9 від Гість: NoTaRь

                    если каждый пункт такого договора будет скрупулёзно составлен с нашей стороны.С указанием сроков и ответственности за неисполнение.Да да...Будапештський візьміть для зразку, як складатимемо новий))так вот, именно на таких ошибках и приходится учиться.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна