Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Дуже б хотів, аби народ, який нав’язливо називає нас братнім,..

  ... мав бодай часточку наших жахливих недоліків. Таких як непокора, скепсис до держави, зневага до власть імущих, анархічний стьоб щодо правил. І багато чого вакханально-розгнузданого, що так лякає сонних росіян, що змирилися на жаб’яче поквакування в концтаборі путінізму.
     Цивілізаційний морок сконцентрувався на одній восьмій площі Землі. Глибина мого співчуття до цього народу співмірна з глибиною його страхів перед свободою. Там немає підгрунтя для бодай міліметрових зрушень у бік цивілізації, демократії, правосвідомості та інших абстракцій, які пересічна російська людина назве другорядною хирнею. У путінсько-феодальному помісті цілодобово звучить гімн государю, який про всіх дбає. І русскіє люді знаходять у цьому гІмні свою буцімто велич. Це щось клінічне.
     Росіяни ніколи не зможуть підім’яти Государство під себе. З найвищого трону вони ніколи нікого не скинуть. У цьому є щось мега-трагічне – коли народ Достоєвського перетворюється у глядача Кісєльова. Регрес великих народів неабияк зворушує саме тим, що є дуже наочним і повчальним. Росіяни, маючи видатну історичну генеалогію, поповнюють список фіаскових народів – після еллінів, єгиптян, римлян, шумерів, ассирійців. Зараз вони власну неміч конвертують у злість до тих, хто насмілився подолати сон розуму.
     Я кажу це тому, що мав довгу розмову з російським інтелігентом. Між нами - прірва. Вони свій вибір зробили. І я навіть тішуся, що є нев'їзним у їхнє гетто.
(Остап Дроздов, вiдомий письменник i журналiст медіа-холдингу ZIK)

14

Коментарі

125.02.17, 11:01

ну как слепому обьяснить солнце или луну? только операция...

    Гість: InnaFL

    225.02.17, 11:10

      325.02.17, 11:16Відповідь на 1 від ЧОНГАР

      ну как слепому обьяснить солнце или луну? только операция...
      У них, похоже, случай даже неоперабельный.

        Гість: сонный

        426.02.17, 07:07

        ну как слепому обьяснить солнце или луну? только операция...Не скромничай, Чонгар! В каждой своей заметке с воплями о поисках работы для прокорма ты уже всему миру объяснил и что такое украинское солнце, и что такое бандеровская луна. Поэтому все москали и не торопятся устраивать у себя Майдан, а просто ждут на какой помойке, когда и как ты будешь издыхать от голода со словами на устах "Слава Украине!"Россияне уже умирают от голода со словами "Крым наш"

          Гість: сонный

          526.02.17, 07:09

          Ну да.Поменять одних олигархов на других может только по-настоящему свободолюбивый народ!Конешно рабы поменять не могут ничего, в принцыпе так что живи в цепях и кланяйся барину РАБ

            627.02.17, 10:02

            ++

              727.02.17, 10:04

              Ну да.Поменять одних олигархов на других может только по-настоящему свободолюбивый народ!про маскалей, кстати сказано было, что они и на такое не способны

              только укрепить уже проворовавшихся, оделить их "божественным" происхождением и миропомазать.
              а потом по субботам занимать очередь на порку на конюшне, ибо это скрепно и в духе традиций дидов. Но не тах которые ваивале, а тех которые прислуживали еще до революции.