Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Слова - не мои,

  • 11.10.11, 19:53

но лучше и не скажешь

Тільки дурень не розуміє що справа Тимошенко - це лише елемент в багатоходовій комбінації ФСБ. Віправдовуючи Юлю, Путін насправді відводить увагу ЛОХів від своєї причетності до вдало проведеної комбінації по ізоляції України від Європи. Перша вдала спроба мала місце при Гниломордому, коли ПРидурки з голубими кульками блокувли роботу ВР, імітуючи всенародне обурення прагненням владної верхівки України до ПДЧ з НАТО. За цю операцію керівників ФСБ і СЗР Росії було нагороджено Президентом Медвєдєвим і про це він сказав на закритій нараді цих відомств... Не буду вдаватись до подробиць цього плану, просто ьтим, хто сумнівається, рекомендую звернути увагу, як ці два відземка (нєдомєрка) будуть обціловувати ЗЄКа, коли він поверне дишло в бік ТС і як після цього обидва карлики забудуть про Тимошенко. Але скажу головне: Колись Сталін зробив велику помилку приєднавши Галичину і Прибалтику до України і в цілому до СеруСеру. Фінал всім відомий: СеруСеру - здох, як Бобик. Тепер Путін наступає на ті ж граблі, приєднуючи Україну з Галичиною до ТС. Це буде кінець Росіїї. До речі, цілком закономірний.

18

Коментарі

111.10.11, 19:56

    211.10.11, 19:56

    Є така думка... Все , що відвертає Україну від Європи , радо сприймають в Росії...

      311.10.11, 20:10

      Так. Очевидно,що це бал Сатани (ФСБ).

        411.10.11, 20:28

        У Пу сидять не ЛОХи, все прораховано - одним пострілом вбивається три зайці.
        1. РФія все підписала у відповідності до Законів, як і Україна і договір є і не повинен викликати ніяких сумнівів.
        2. Захист Пу на наших псевдонаціоналпатріотів та противсіхів діє як червона ганчірка на бика, що ще більше розколює суспільство до продовження внутрішніх розборок.
        3. Ця операція зі справою Ю. Тимошенко була спланована разом с Пу та одним з соратників Янука і прибічників ТС, Клюєвим, у якого є чималий бізнес в РФії, наслідок таких дій з боку Європи не важко було спрогнозувати.
        Як бачимо, все вдалося, але відносно РФії є багато але, які не по нутру багатьом з ПРастів.

          511.10.11, 21:59Відповідь на 4 від helsan

          Увы - мы уже за железным занавесом. Как говорил Папанов в "холодном лете...": а так хотелось пожить по-человечески...

            611.10.11, 22:45Відповідь на 5 від ab absurdo

            Увы - мы уже за железным занавесом. Как говорил Папанов в "холодном лете...": а так хотелось пожить по-человечески...Схоже на те, що не занавіс, а ковпак, тобто, суцільна ізоляція.

              Гість: Лютый Гриня

              711.10.11, 23:14

              Від сьогодні в душі так напаскуджено.... Дідько його знає, як тепер жити!!!...Я знаю, що дехто тут може насміхатися з моїх слів...Але..але сміятися буде той, хто буде сміятися останній... Дід каказіс мабуть мліє від радості. А я в глибокому смутку.. Що буде з нашою країною? Як тепер будемо жити? Що буде з нашими дітьми? Де ж та, бляць, опозиція? Чому ж скільки часу шмарклі жували??? Чому допустили до такого???

                811.10.11, 23:18Відповідь на 7 від Гість: Лютый Гриня

                Да народ тупой. У себя на работе сегодня поругалась со всей редацией. И это - образованные люди! Что говорить о лохторате тогда? Сидела полдня, не могла работать, слезы стояли в глазах. Они даже не понимают, что этто - приговор стране и нашим детям.

                  Гість: Лютый Гриня

                  911.10.11, 23:21Відповідь на 8 від ab absurdo

                  Да народ тупой. У себя на работе сегодня поругалась со всей редацией. И это - образованные люди! Что говорить о лохторате тогда? Сидела полдня, не могла работать, слезы стояли в глазах. Они даже не понимают, что этто - приговор стране и нашим детям.Я сьогодні в автобусі чуть бабці одній не настріляла по башкі... Ну тупе бидло, яке купили за кг.гречки і за 100грн. Але молодь я не можу зрозуміти... Від чого такий пофігізм???

                    1011.10.11, 23:25Відповідь на 9 від Гість: Лютый Гриня

                    Они совка не видели и не понимают, что их тупо разводят. Да и образование сейчас - под руководством сами знаете кого. Вот и штампуют идиотов.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна