хочу сюди!
 

Лариса

47 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 40-55 років

Зливаєм воду?

  • 03.10.15, 14:11
Володимир Полевий

Висновки по Паризькій зустрічі норманів феєричні. Якщо хтось не зрозумів, то тепер мирний план Президента України звучить так:
1. Україна буде закріпляти особливий статус Донбасу в Конституції. Перемога.
2. Україна напише окремий закон по виборам для Донбасу, який окупований росіянами. Коли там будуть вибори, нашої влади там не буде. Це як інструкція гвалтівнику, що грає твоїх рідних. Перемога.
3. Закон про особливий порядок грьобаного самоврядування запрацює. Нас, звичайно, переконуватимуть, що це і є омріяна децентралізація. Перемога.
4. Буде проведено амністію. Перемога.
5. Росіяни з Донбасу не підуть і контролю за кордоном не буде, аж поки результати виборів по-Донецьки, закон про статус і Конституційні зміни не запрацюють. А далі вони знов почнуть вивчати модальності політичного врегулювання... і не підуть. Спитайте про це молдаван, які так сама феєрично вимагали виведення російської армії з Придністров'я з трибуни Генасамблеї... Премога.
6. Все це буде тривати ще довго. Якщо вам здається, що у п. 9 Мінських домовленостей написано "до кінця 2015 р."- то це вам показалося. Ви-зрадник. Просто свинка Стукач зі "Скотного двора" ще не встигла виправити напис..
Після реалізації цих перемог ми отримаємо абсолютно легітимну з точки зору закону та міжнародної спільноти владу сепаратистів-терористів на Донбасі. Сила-силенна довбаних перемог поспіль - це цілий тріумф вітчизняної дипломатії. Це квінтесенція того, що можна підписати як "Зберегти країну".
Думаю, що нам кинуть медіа-цукерку у вигляді Савченко. Надія справді боєць і росіяни використовують її як заручницю. Думаю, що Надю одінуть у віночок, загорнуть у прапор Іловайську і будуть возити Україною, як символ перемоги. Тільки вже після 25 жовтня. Щоб Юля, часом, зайвих голосів не набрала.
Але найцікавіше насамкінець:
Прочитайте уважно, що саме казав про Мінські домовленості і їх імплементацію Путін в інтерв'ю Чарлі Роузу від 29 вересня 2015 р. (до зустрічі з Обамою). На сайті Кремля. Прочитали? А тепер порівняйте з пунктами, що їх озвучила Меркель і Оланд (я їх написав зверху). 
То чий це мирний план?

4

Коментарі

13.10.15, 14:53

7. "Коли Україна відновить суверенітет не по Криму, але по іншій частині країни, цей процес (виконання Мінських домовленостей) буде завершено" - Меркель.

    23.10.15, 14:57Відповідь на 1 від helsan

    7. "Коли Україна відновить суверенітет не по Криму, але по іншій частині країни, цей процес (виконання Мінських домовленостей) буде завершено" - Меркель.От же ж, фрау Ріббентроп!

      33.10.15, 19:31

      Да вообще... Думаю, так им єто не обойдется...

        44.10.15, 01:36

        Тридцять років тому, коли я вперше почула дАнєцкую поговірку:"Ты чего возникаешь? Запомни детка, если насилие неизбежно - раздвинь ножки, спусти воду и постарайся получить удовольствие!". Це стосувалось не фізичного, а морального згвалтування тамошніми рашистськими (а інших там споконвіку не було) начЯльнікамі. Я досі не розумію ЯК ЦЕ МОЖНА ПРИЙНЯТИ??? Як можна себе не поважати щоб роками, десятиліттями, а то й століттями погоджуватись так ІСНУВАТИ???

          54.10.15, 12:16Відповідь на 4 від Alter ego*

          На жаль, я не маю відповіді, та й питання твоє скоріше риторичне. Я теж не можу зрозуміти рабської психології