хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

як "брати" перетворились на бандитську "братву"

  • 02.02.18, 19:46

Як «брати» перетворились на бандитську «братву»

Документальні свідчення підготовки російської агресії проти України

У Львові відкрилась унікальна виставка російських фотохудожників Дениса Абрамова, Олександра Аксакова, Дениса Тарасова та Василя Мельниченко, яка носить назву «Братва». В своїх світлинах ці мужні, творчі люди показують яким чином Росія готувала своїх громадян до захоплення Криму та агресії проти миролюбивої  України. Сама виставка це збір унікальних фотофактів, ще з початку 2000-х років про те, як так звані «брати» поступово перетворювались на бандитську «братву». Тут є і  священики московського патріархату, які відпрацьовують практичне володіння зброєю, і побиття українського патріота, і новий «господар» що закинувши ноги на стіл принижує православну ікону… А відкриває експозицію перекошене від ненависті і люті молоде обличчя російського «казака», яке може стати ілюстрацією всієї суті «руського миру».

-       Передісторія створення цієї виставки була наступна, - розповів Василь Мельниченко. – Коли Росія напала на Україну, на російському телебаченні почали з’являтись нові обличчя. Громадянам почали показувати російських найманців, як патріотів, що боряться з ненависним режимом. Але я бачив лише бандитів. Нам казали, що вони святі. Я бачив злодюг. Мені стало цікаво дослідити, що за типаж з’явився на нашому політичному полі. Хто ці люди? Хто захопив владу в українських регіонах?  І коли почали збирати фотографії, то ми побачили, що вже 2012 році росіян до чогось готували в численних «казачих таборах». А потім я побачив цей самий типаж, та власне і ті ж самі рила в Криму, де вони створювали «масовку щасливого населення».  Мовляв ми так радіємо приєднанню.  Згодом,  вся ця гопота «виплила» на Донбасі. Я вважаю, що виставка має дві цінності. Культурну, як дослід от цього типажу загарбника. Так і іншу – документально – історичну, як підготовка і виконання акту злочину однієї країни перед своєю сусідкою. І навіть більше – одного народу перед іншим.

Виставка буде доступна відвідувачам у Львівському  музеї історії релігії з вівторка по неділю, в робочий час з 2 лютого по 25 березня.

Тарас Грень.  

7

Коментарі

Гість: PNH

12.02.18, 19:58

РФ не нападала на Украину , а защитила Донбасс от карателей... так же США защищало типа своих в Корее и Вьетнаме... почему это тебя не возмущало? или ты подамерикос?

    22.02.18, 20:04Відповідь на 1 від Гість: PNH

    ПТН ПНХ

      Гість: O-leg-O*

      32.02.18, 20:06

      Перетворились? Та вони завжди такими були, просто ми жадні долбойоби, не хотіли цього бачити, бо були зайняті тим, шо пиздили у них гроші та газ.

        42.02.18, 20:09

        тролі розпочинайте срач

          52.02.18, 20:14Відповідь на 1 від Гість: PNH

          РФ не нападала на Украину , а защитила Донбасс от карателей... так же США защищало типа своих в Корее и Вьетнаме... почему это тебя не возмущало? или ты подамерикос?...іна аватарці нЄгр якй всіх..защетіл

            62.02.18, 20:32Відповідь на 1 від Гість: PNH

            РФ не нападала на Украину , а защитила Донбасс от карателей... так же США защищало типа своих в Корее и Вьетнаме... почему это тебя не возмущало? или ты подамерикос? идиот . *

              Гість: PNH

              72.02.18, 20:48Відповідь на 2 від Геннадий М

              ПТН ПНХбандеракуй!

                Гість: PNH

                82.02.18, 20:49Відповідь на 5 від НеЖриМоэСало5

                РФ не нападала на Украину , а защитила Донбасс от карателей... так же США защищало типа своих в Корее и Вьетнаме... почему это тебя не возмущало? или ты подамерикос?...іна аватарці нЄгр якй всіх..защетілв кинокомедии

                  Гість: PNH

                  92.02.18, 20:50Відповідь на 6 від WalKing

                  РФ не нападала на Украину , а защитила Донбасс от карателей... так же США защищало типа своих в Корее и Вьетнаме... почему это тебя не возмущало? или ты подамерикос? идиот . *твой второй ник?

                    Гість: Nahibator

                    102.02.18, 21:01

                    Пшёл нах, уебанец! ПНХ - ПНХ!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна