хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Коли в гості приходять друзі

  • 06.12.16, 00:26

Коли в гості приходять друзі

         Офіцери української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін привітали волонтерів з Бахмута Ангеліну та Андрія Шостак з Міжнародним днем волонтера.  

         Це міцне і мужнє подружжя патріотів, незважаючи ні на які труднощі та перешкоди, з самого початку подій на сході України, не опускали своїх рук в боротьбі за цілісність нашої держави. Вони першими підходили ще на тільки но створені блок-пости бойовиків. Пробували пояснити їм хибність такого шляху. Та крім агресії у відповідь не отримували нічого. А потім вони почали допомагати простим бійцям. Чим могли і вміли. Побачивши велику потребу в національній символіці Ангеліна сіла шити Прапори України. Тепер пошиті нею полотнища розвиваються в багатьох містах України, та по всій лінії зіткнення.  Багато Ангеліна і Андрій зробили для української сторони СЦКК. Виготовлені ними прапори прикрашають не лише автомобілі спостерігачів, а й хол штабу та їдальню.

Керівник  української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін  генерал-майор  Борис Кременецький від імені всього особового складу української сторони СЦКК нагородив волонтерів почесною грамотою, та символічним шевроном центру. А також подякував їм за допомогу та підтримку. В свою чергу волонтерське подружжя попросило українського генерала написати їм побажання від всього центру, на прапорі, яке пошила Ангеліна.

Тарас Грень.

 

9

Коментарі

Гість: сонный

16.12.16, 06:36

    26.12.16, 06:43

    Привіт і кращі побажання ВАМ на свято ЗСУ з ФРАНКІВСЬКА=дивіться БУДЬ ЛАСКА це відео як наш Генерал капелан УГВР Борис ГОЛОДЮК каже від Бога слово ПРОТИ всесвітніх лукавих ХАБАДгадюк http://video.i.ua/channel/1275/455133 ГАРНЕ ми офіцери\капелани УГВР знайшли 1 хв ВІДЕО боротьби одноі ігуани проти сотні гадюк точно так як у житті проти лукавих масонГАДЮК боремось ми .. та наші козаки і явний Генерал капелан УГВР\УПА Дністер.; http://video.i.ua/user/295100/52339/455103/#p2 )Отак як у тім відео ігуана ...НАШ НАРОД =МИ прориваємось з гадючоі ЧОРТЯЧОЇ долини ...до небесногірськоі БОЖОЇ вершини....й прорвемось...БОГ ПОМОЖЕ...УКРАІНА й УПА \ЗСУ переможуть...Всього кращого ВАМ дорогі патріоти ОУН\УПА й Збройних Сил України ..Слава БОГУ ЗА ВСЕ...Слава УКРАІНІ=СЛАВА НАЦІЇ

      36.12.16, 06:53Відповідь на 1 від Гість: сонный

      Привіт і кращі побажання ВАМ на свято ЗСУ з ФРАНКІВСЬКА=дивіться БУДЬ ЛАСКА це відео як наш Генерал капелан УГВР Борис ГОЛОДЮК каже від Бога слово ПРОТИ всесвітніх лукавих ХАБАДгадюк http://video.i.ua/channel/1275/455133 ГАРНЕ ми офіцери\капелани УГВР знайшли 1 хв ВІДЕО боротьби одноі ігуани проти сотні гадюк точно так як у житті проти лукавих масонГАДЮК боремось ми та наші козаки і явний Генерал капелан УГВР\УПА Дністер.; http://video.i.ua/user/295100/52339/455103/#p2 )Отак як у тім відео ігуана ...НАШ НАРОД =МИ прориваємось з гадючоі ЧОРТЯЧОЇ долини ...до небесногірськоі БОЖОЇ вершини....й прорвемось...БОГ ПОМОЖЕ...УКРАІНА й УПА \ЗСУ переможуть...Всього кращого ВАМ дорогі патріоти ОУН\УПА й Збройних Сил України ..Слава БОГУ ЗА ВСЕСлава УКРАІНІ

        46.12.16, 09:51


        Молодці!