Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Свято армії – свято для Соледар

  • 06.12.16, 16:22

Свято армії – свято для Соледару

         Офіцери української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін відзначили 25 річницю Збройних Сил України. Однак виходячи за рамки вже звичних офіційних церемоній, військовослужбовці центру, вирішили зробити це свято для всього міста. Так, спеціально до урочистостей, у міську бібліотеку було передано книги «Відчайдухи», та «Побратими». Ці літературні збірки видані під патронатом журналу «Військо України». В них розповідається про новітніх українських героїв, які зараз обороняють державу на сході. В свою чергу, працівники міської бібліотеки Соледару подарували офіцерам книги місцевих письменників, що розповідають про історію та звичаї цього регіону. Відразу зазначимо, що ці книги зайняли гідне місце у військовій бібліотеці української сторони СЦКК «На бамбетлі», і відразу знайшли своїх читачів.

         Також  офіцерами української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін спеціально до урочистої дати було організовано дві фотовиставки. Одна з них знаходяться у приміщені центру і розповідає про зброю та боєприпаси, яких ніколи не було на озброєнні у Збройних Силах України. Та натомість їх часто можна зустріти в зоні проведення антитерористичної операції. Інша вставка носить назву «Щит держави» і містить в собі 120 світлин, які розповідають про сучасне українське військо. Всі ці фотографії є документальними свідченнями і передані місту Соледару в подарунок. У відповідь діти Соледару влаштували військово-спортивне змагання в якому приймали участь дві команди Соледарських ліцею та середньої школи. Почесними суддями та тренерами були запрошені власне офіцери СЦКК. Протягом години діти запекло змагались у різноманітних естафетах та вправах. Переможці отримали з рук військових призи та солодкі подарунки.

         На завершення святкового дня керівник  української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін  генерал-майор  Борис Кременецький нагородив грамотами Міністра оборони України, та керівника СЦКК ряд офіцерів. Також низку військовослужбовців відзначив своїми грамотами міський голова Соледару Юрій Товстокоренко.

Тарас Грень.

6

Коментарі

16.12.16, 16:36

зі святом

    26.12.16, 17:02

    з святом

      36.12.16, 17:02

      зі святомпраздник галицкой гопоты.вектор движения накуй

        46.12.16, 17:18

        зі святомпраздник галицкой гопоты.вектор движения накуйи криворожских училок с истрепленными за многолетнюю препо давательскую деятельность нервами...иди - не отвлекайся)

          Гість: сонный

          56.12.16, 19:32