хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Збройні формування ОРДО артилерійським та мінометним вогнем знищ

  • 13.11.16, 21:06

Збройні формування ОРДО артилерійським та мінометним вогнем знищили агро-господарство та вбили мирного жителя Донбасу

         В ніч з 11 на 12 листопада через провокаційні дії збройних формувань ОРДО сталась масштабна трагедія. Ударів ворожої артилерії та мінометів зазнав населений пункт Тоненьке Донецької області, що знаходиться неподалік Авдіївки. В даному населеному пункті ніколи не було позицій, чи підрозділів Збройних Сил України.

  В результаті обстрілів з заборонених Мінськими угодами артилерійських систем та мінометів калібру 122мм та 82мм було пошкоджено дорогу на в’їзді до населеного пункту, місцеву церкву, лінії електропередачі та приватний будинок.

         Нищівного удару зазнало господарство ООО “Восток–Агро”. Збройні формування ОРДО обстріляли свиноферму  цього господарства 12 залпами  з мінометів калібру 82мм та 120мм. А також, зробили 23 постріли з артилерії калібру 122мм, та 152мм. В результаті ворожого вогню, від уламків боєприпасів, що прилетіли з боку ОРДО,  загинув працівник господарства, який в той час знаходився на роботі. А сама ферма, з сучасного підприємства перетворилась на руїни. Її було буквально стерто з обличчя землі. Ушкоджень зазнали газопровід та водогін, лінії електропередачі, автобус для перевезення працівників, трактор, вантажний та легковий автомобілі, сільськогосподарське обладнання та устаткування для догляду за тваринами, повністю розбито чотири корпуси у тому числі блок свиноматок та молодняка, розтрощено адміністративну будівлю у якій знаходився сторож, паркан навколо ферми та дорожнє полотно між корпусами. Загинуло  200 голів свиней, у тому числі 5-ти вагітних свиноматок.  Та важко поранено понад 50 тварин.

         Черговий варварський обстріл цивільної інфраструктури свідчить про абсолютне небажання керівництва ОРДО не лише виконувати Мінські умови, алей про нехтування загальноприйнятими світовими нормами гуманітарного права.  Всі випадки порушення режиму припинення вогню, застосування артилерії та мінометів заборонених Мінськими угодами калібрів, загибель громадян України, та руйнування аграрного комплексу були ретельно задокументовані представниками українського боку СЦКК. Всі документи передано  СММ ОБСЄ.

Керівник групи української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін  генерал-майор    Борис КРЕМЕНЕЦЬКИЙ.

6

Коментарі

115.11.16, 10:48

Ублюдки пуйлофашистские.

    216.11.16, 23:38