Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Урок німецької від офіцера Спільного центру з контролю та коорди

  • 08.11.16, 17:59

Урок німецької від офіцера Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування

         Днями, для учнів восьмих класів Соледарської середньої школи №13 відбувся незвичний урок. Замість їх вчителя, урок німецької мови провів офіцер Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування майор медичної служби Артем Беспаленко. Діти з захопленням слухали розповідь офіцера, про його співпрацю з медиками інших країн, та про те, як живуть люди в Австрії та Німеччині. Ставили чимало питань стосовно того,  як краще вчити мову та можливості потрапити на різноманітні мовні курси. Не варто зауважувати, що все спілкування відбувалось німецькою мовою. Адже Артем володіє нею досконало, і має чималий міжнародний медичний досвід.

          Соледарська середня школа №13 є навчальним закладом з поглибленим вивченням англійської мови. Проте, вчителі іноземних мов Марина  Вуйкова та Катерина Козлова намагаються заохотити учнів до вивчення і інших європейських мов. На думку освітян, це не лише сприятиме загальному розвитку дітей, але й допоможе маленьким соледарцям у майбутньому.

-         Нам дуже приємно, що до участі в наших заходах залучаються військовослужбовці, - наголосила директор школи Галина Смага. – Це  мотивує наших учнів, до більш якісного вивчення предметів. І само собою піднімає авторитет Збройних Сил України. Демонструючи широкий світогляд основи нашого війська – офіцерів.  

До речі, в планах вчителів цієї школи провести такий собі педагогічний експеримент. Щоб діти більш якісно засвоювали іноземні мови, проводити певну кількість уроків на англійській, німецькій чи французькій мові.

Тарас Грень. 

5

Коментарі

18.11.16, 21:13

    Гість: сонный

    29.11.16, 05:15