хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

П’ять тон питної води для соледарців

  • 06.11.16, 17:51

П’ять тон питної води для соледарців

На водогоні в місті Соледар трапилась масштабна аварія. Протягом кількох днів, це шахтарське містечко потерпає від відсутності питної води. Та, якщо пересічні громадяни можуть купити собі воду в магазині, то скажімо вихованці міського дитячого садочку-інтернату позбавлені такої можливості. Представники місцевого самоврядування звернулись до військовослужбовців Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування з проханням про допомогу. Звичайно військовослужбовці відгукнулись на таке прохання. Відповідно до рішення керівника групи української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін генерал-майора Бориса Кременецького, відразу ж було виділено спеціалізований автомобіль. Потягом кількох годин воїни Збройних Сил України перевезли для потреб навчальних закладів міста Соледар близько п’яти тон питної води.

Також вирішено питання про передачу ще близько 300 літрів бутильованої води з запасів СЦКК для потреб малозабезпечених громадян, та громадян-інвалідів міста Соледар.

Тарас Грень.

3

Коментарі

Гість: Хуббыч

16.11.16, 18:09

Потягом кількох годин воїни Збройних Сил України за податки громаян України спалили десят тонн пального для техніки. Чому про це ненаписав???

    Гість: сонный

    26.11.16, 18:29

      36.11.16, 19:44Відповідь на 1 від Гість: Хуббыч

      Потягом кількох годин воїни Збройних Сил України за податки громаян України спалили десят тонн пального для техніки. Чому про це ненаписав???не положено

        Гість: Хуббыч

        46.11.16, 21:14Відповідь на 3 від Хозяин- С

        Потягом кількох годин воїни Збройних Сил України за податки громаян України спалили десят тонн пального для техніки. Чому про це ненаписав???не положеноЕвгений! , я этих пресс аташе в звании ТАРАСКИ подполковника Недолюб. В любой момент бросит бойца шоб сохранить свои шкурные интересы

          56.11.16, 21:19

          а спускались вже в соляну шахту?

            68.11.16, 13:43Відповідь на 4 від Гість: Хуббыч

            на твой камм настучали

              Гість: Хуббыч

              78.11.16, 14:01Відповідь на 6 від Хозяин- С

              на твой камм настучали

              Мне как соловью пох Сутками носил оружие на кордоне

                Гість: Хуббыч

                88.11.16, 14:07Відповідь на 7 від Гість: Хуббыч

                на твой камм настучали

                Мне как соловью похСутками носил оружие на кордоне
                Старшим сержантом