Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Збройні Сили України готові до виконання Рамкового рішення Трист

  • 03.11.16, 13:45

Збройні Сили України готові до виконання Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів на Донбасі. Однак обстріл позицій Збройних Сил України який відбувся вночі першого листопада унеможливив виконати заходи з розведення сил  на ділянці Станиця Луганська запланованого на наступний день. Повторні обстріли наших позицій в Станиці Луганській в вечері 2 листопада ще раз красномовно  підтвердили небажання керівництва ОРЛО виконувати взяті на себе зобов’язання. Близько чотирьох годин збройні формування ОРЛО обстрілювали наші позиції з мінометів 82 калібру (забороненого Мінськими домовленостями), АГС, РПГ, озброєння БМП та стрілецької зброї.

Черговим свідченням зриву домовленостей з боку ОРЛО, також став факт обстрілу позицій Збройних Сил України поблизу населеного пункту Кримське, з застосуванням реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град». Загалом було випущено близько 30 ракет з району населеного пункту Сміле. Про всі випадки порушення режиму припинення вогню поінформовано робочу групу СММ ОБСЄ.

Наголошуємо, що розведення сторін, відповідно до Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи про розведення сил і засобів на Донбасі можливе лише після семи днів дотримання режиму припинення вогню. Збройні Сили України неухильно дотримуються взятих на себе зобов’язань.

Керівник групи української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін  генерал-майор    Борис КРЕМЕНЕЦЬКИЙ.

7

Коментарі

13.11.16, 16:27

І правильно,нічого йти на поступки.....
Молодці!
Слава Україні!

    23.11.16, 18:43Відповідь на 1 від БілаКоролева

    І сьогодня, під шум дощу - ВЕСЬ ДЕНЬ БАХкають десь там в районі Станиці Луганської...
    На що надіються....?

      33.11.16, 19:27

      надо заканчивать с Минскими договорённостями

        Гість: сонный

        44.11.16, 06:58

        Надо уходить от Минска, он бесполезен. Только войска на фронте ,будут гарантией спокойствия.