Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Міжнародна військова співпраця продовжується та посилюється

  • 10.08.16, 09:32

Міжнародна військова співпраця продовжується та посилюється

На базі міжнародного центру миротворчості та безпеки при Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулась ротація командувачів Канадської сумісної оперативної групи в Україні

Новий командувач Канадської сумісної оперативної групи в Україні підполковник Уейн Нивен, офіційно і урочисто прийняв командування від підполковника Тім Арсенаут .

Команди з близько 200 канадських військовослужбовців прибула в Україну з місією проводити навчання з Збройними Силами України з питань навичок та володіння   особистою зброєю, надання першої медичної  допомоги, утилізація вибухонебезпечних боєприпасів тa саморобних вибухових пристроїв, методики військової поліції, модернізації військової підтримки, безпеки польотів а також підготовка з питань етики навчання.

 

- Я і мої солдати з нетерпінням чекають обміну досвідом з нашими українськими партнерами, - зазначив Підполковник Уейн Нивен .- Ми будемо спиратися на високий рівень підготовки яка була встановлена попередніми ротаціями та продовжимо розвиток ефективності та професіоналізму українських військ.

- Залишаємо Україну з великим почуттям виконаного обов'язку,-  наголосив у відповідь Підполковник Тім Арсенаут.-  З початку цієї місії канадські військові не тільки внесли значний вклад в розвиток ємності в Збройних Силах України, але також чітко дали уявлення про взаємодію Канади по відношенню до України та відданість  до своїх союзників.

Тарас Грень.

Фото прес-групи Канадської сумісної оперативної групи в Україні.

12

Коментарі

110.08.16, 09:53

Интересно, а украинский контингент дислоцируется в Канаде?

    210.08.16, 09:57Відповідь на 1 від RomahaN

    так, і досить багато. Канада проводить інтенсивні навчання наших військових.

      310.08.16, 10:05

      Вот "советский" прославленный образец и воюет с обеих сторон вот уже третий год... А толку?

        410.08.16, 10:05

        з питань навичок та володіння особистою зброєю, надання першої медичної допомоги, утилізація вибухонебезпечних боєприпасів тa саморобних вибухових пристроїв, методики військової поліції, модернізації військової підтримки, безпеки польотів а також підготовка з питань етики навчання.(с)..

          510.08.16, 10:07

          Практически во всех миротворческих операциях участвуют..

            Гість: Crim

            610.08.16, 10:13

            *23 июля 2016 года как минимум 3 разведгруппы канадского спецназа в составе не менее 20 человек попытались атаковать позиции ополчения в зоне АТО. Операция разрабатывалась без привлечения украинских специалистов для демонстрации «мастер-класса борьбы с террористами» канадских спецслужб. Ответственные — Канадская служба разведки и безопасности — Canadian Security Intelligence Service (CSIS), курировал вопрос — военный атташе Канады на Украине полковник Рон Уббенс.
            Канадская группа военнослужащих формально была приписана к украинскому Минздраву и в документах отображалась исключительно в качестве представителей этой организации.

            С украинской стороны операцию курировал Александр Турчинов (секретарь Совета национальной безопасности и обороны Украины).

              Гість: Crim

              710.08.16, 10:14Відповідь на 6 від Гість: Crim

              Группа «1» в составе 6 человек была уничтожена полностью, предположительно помимо легкого стрелкового оружия использовался крупнокалиберный пулемет. Группа «3» в составе 7 человек была обнаружена при попадании на заминированный участок, после чего сразу же попала под снайперский огонь. Погибшими числятся 5 человек, о степени ранения выживших данных нет. Группа «2» сумела попасть на территорию ЛДНР незамеченной, однако на фоне произошедшего с группами «1» и «3» получила срочный приказ вернуться на исходные позиции. Непосредственно при отходе группа «2» в составе 7 человек была обнаружена, однако безвозвратных потерь ей удалось избежать. Возможны потери у ВСУ при попытки эвакуировать тела.

              Трупы погибших канадцев были успешно эвакуированы, доставлены в Киев 26 июля.

                810.08.16, 10:15Відповідь на 6 від Гість: Crim

                Блин.. и что ни одного канадца в плен не взяли?..

                  Гість: Crim

                  910.08.16, 10:15Відповідь на 7 від Гість: Crim

                  В CSIS сейчас проводится анализ сложившейся ситуации, на основании выводов можно ожидать дальнейшие действия, вплоть до попытки реабилитации канадского спецназа в дальнейших операциях. Тем не менее, ключевым сдерживающим фактором для дальнейшего участия сил CSIS в операциях на Украине остается риск попадания в плен её бойцов, что вызовет невиданный ранее по масштабам международный скандал.*

                    1010.08.16, 10:17Відповідь на 9 від Гість: Crim

                    А што если они как впопучленцы.. типа в отпуск приехали?..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      17
                      попередня
                      наступна