хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Відновлення військового спорту триває

  • 13.11.15, 16:27

Відновлення військового спорту триває

         Сьогодні у Львові відбулось урочисте відкриття 25 метрового критого басейну навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України. В церемонії взяли участь Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, начальник управління спорту Міністерства оборони України полковник Юрій Фіногенов, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, Міський голова Львова Андрій Садовий, голова благодійного фонду «Спортивна країна» Дмитро Бублик.

 Відкрив урочистості начальник навчально-спортивної бази літніх видів спорту підполковник Руслан Сеник. Він зокрема зазначив, що комплекс плавальних басейнів тоді ще СКА, було збудовано у далекому 1964 році. Він включає в себе відкритий 50 метровий басейн, 25 метровий басейн для стрибків у воду, та водного поло, та 25 метрового критого басейну. Завдяки допомозі благодійного фонду «Спортивна країна» починаючи з 2011 року всі вони були реконструйовані. Загалом на всі роботи було витрачено близько 11 мільйонів гривень.   

 Далі відбулось нагородження кращих спортсменів та працівників навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України  відзнаками Міністра оборони України, Міністра молоді та спорту України, голови Львівської обласної державної адміністрації, Міського голови Львова.

Після цього високі гості розрізали символічну стрічку перед входом до басейну, та дали старт першим дитячим змаганням в оновленому корпусі.

 За словами підполковника Руслана Сеника завдяки роботі меценатів, у львові відновлено школу стрибків у воду та водгого поло. Також на цій військово-спортивній базі матимуть змогу безкоштовно займатись всі учасники АТО.

Підполковник Тарас Грень

Західний регіональний медіа-цент

Міністерства оборони України. 

6

Коментарі

113.11.15, 17:10

Як на мене,то служба у вiйську й заняття спортом й фiзухою синонимiчнi поняття(здебiлш).

щодо спортивних споруд "не для всiх" то питання далеко не однозначне.Маю й "проти",й лиш деякi "за".

    Гість: сонный

    213.11.15, 17:43

      Гість: __ vs

      313.11.15, 18:22

      Тараскин появился..
      замечательно, все в сборе, все на месте ..

      а насчёт этих фоток . .
      так таких басейнов нужно тысячи и тысячи..
      а одно это капля в море ..

        419.12.15, 16:43

        Ще варто в усіх частинах ЗСУ регбі запровадити, бо дуже командна гра і силова в межах потрібного, як і сповна динамічна.
        А американський футбол занадто багато зупинок, і одна група для захисту, а інша є для нападу - це не те. Потрібно комплексне відчуття боротьби і перемоги єдиною командою.