хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Увага Спростування!

  • 13.09.15, 16:16

Увага Спростування!

Сьогодні 13 вересня сталась прикра подія. Під час висвітлення заходів святкування Дня населеного пункту Широкіно трапились певні непорозуміння стосовно подачі інформації з цієї події.

 Суть проблеми полягає в тому, що напередодні цього визначного дня для мешканців Широкіно, ініціативна група жителів звернулась до командування сектору «М» та керівництва групи цивільно-військового співробітництва з офіційною заявою стосовно проведення мітингу в цей день. З огляду на ризики, які могли очікувати на мирних мешканців, військові запропонували провести цей захід в місті Маріуполь. Командування сектору «М» та керівництво групи цивільно-військового співробітництва вдячні місцевим мешканцям за те, що вони пішли на зустріч і досягли повного взаєморозуміння. Мітинг пройшов без ексцесів.

  Однак, на наш превеликий жаль, під час висвітлення заходів святкування Дня населеного пункту Широкіно трапились певні непорозуміння стосовно подачі інформації з цієї події та трактування слів речника сектора «М» підполковника Ігора Бірюкова. В своєму виступі в засобах масової інформації офіцер мав на увазі події, що можливо могли відбутись і особливо по інший бік лінії зіткнення.

 Командування сектору «М» та керівництво групи цивільно-військового співробітництва сподіваються, це непорозуміння не зашкодить добрим і дружнім стосункам які склались між військовослужбовцями Збройних Сил України та мешканцями Маріупольщини в цілому і населеного пункту Широкіно зокрема.

Група організації  та координації інформаційних заходів сектору «М». 

4

Коментарі

113.09.15, 16:38

Та то все мелочи давай по больше фото героев артиллерии

    Гість: Туго_Входит

    213.09.15, 17:21

    Слава Україні i сектору "М"! Слухаємо гімн у виконанні Петра Порошенко і Верховної Ради. http://music.i.ua/player/2473710/5006/1111834/*

      313.09.15, 17:29

      Интересное кино...
      Широкино, где давно и плотно идут бои, где жилье разбито в хлам и щебень...делегирует некую "инициативную группу".
      Идут такие ходоки к руководству "сектора "М" и просят...


      ...нет, не восстановить жилье и инфраструктуру, нет. Жителям это не интересно.
      Они просят руководство ... отпраздновать "день Широкино"...в Мариуполе.
      "Здорово бы" - говорят жители Широкино - "Было бы здорово провести день нашего населенного пункта, а?! Давайте проведем его без эксцессов, пан командир? Шарики запустим, водки с салом лизнем, попляшем, на Тараса Греня позырим, порадуемся вместе..."