хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Військових журналістів розшукують… бандити

  • 30.07.15, 18:52

Військових журналістів розшукують… бандити

 Їх - себто нас, воїнів АТО розшукують каральні органи терористів. Від нещодавно вони оголосили в розшук і військових журналістів, які відповідно до наказів виконували свою роботу в найгарячіших точках розв’язаної проти нашої держави війни. Як свідчить сторінка організована в мережі Інтернет приспішниками кремлівського тирана «archiveshare.net» мало не всі журналісти регіональних медіа-центрів, центральної телерадіокомпанії, військових видань, а також журналістів цивільних видань, що працюють на фронті з перших днів агресії Росії, розшукуються не ким не будь а – бандитами! І занесені до списків так званого «трибуналу ДНР». Є серед них і автор цих рядків.

-         Як на мене то це жалюгідна спроба психологічного тиску на журналістів, що розповідають правду про злочини путинських найманців на Донбасі, - відповів на розміщення своєї світлини військовий журналіст підполковник Володимир Скоростецький. – Але це не змусить мене казати брехню про їх дії. Більше того, я впевнений, що і я особисто, і мої  бойові побратими будуть продовжувати свою професійну діяльність до настання нашої перемоги. Ми не лише працівники преси, але й солдати своєї країни. А хіба може якесь жалюгідне створіння, що лише учора мило чужі машини налякати воїна?! Гадаю, що ні!

Власне,  таке саме ставлення до цієї ситуації і у інших журналістів у погонах. Адже всі ми знаємо, що таргани бояться світла, а злочинці правди про їх звірства на Сході України.  А японські воїни-самураї в своїх мемуарах писали, що найкраще визнання для солдата, це визнання його доблесті ворогом.

 

Підполковник Тарас Грень

Західний регіональний медіа-центр

Міністерства оборони України.

6

Коментарі

Гість: Ушной

130.07.15, 19:00

""Як на мене то це жалюгідна спроба психологічного тиску на журналістів, що розповідають правду про злочини путинських найманців на Донбасі""
ТТогда нахху ты это распространяешь??

    230.07.15, 19:10

    Тараскин-выкинь этого кацапского троля

      Гість: Ушной

      330.07.15, 19:11

      аффтар, ты сам хоть видел "путинських найманців", чтобы писать про их "злочини"? сказочники на зарплате. Дебил! О этих шахтёрах и трактористах с Бурятии уже весь Мир знает

        430.07.15, 19:26Відповідь на 3 від Гість: Ушной

        аффтар, ты сам хоть видел "путинських найманців", чтобы писать про их "злочини"? сказочники на зарплате. Дебил! О этих шахтёрах и трактористах с Бурятии уже весь Мир знаетМожет ты приедешь и мне покажешь?

          Гість: Ушной

          530.07.15, 19:30Відповідь на 4 від qazse

          аффтар, ты сам хоть видел "путинських найманців", чтобы писать про их "злочини"? сказочники на зарплате. Дебил! О этих шахтёрах и трактористах с Бурятии уже весь Мир знаетМожет ты приедешь и мне покажешь? А ты поди осмелел уже??? Только недавно тебя искал, хотел показать тебе видео кто по тебе барану стреляет в Донецк

            Гість: Ушной

            630.07.15, 19:30

            аффтар, ты сам хоть видел "путинських найманців", чтобы писать про их "злочини"? сказочники на зарплате. Дебил! О этих шахтёрах и трактористах с Бурятии уже весь Мир знаетага. благодаря этим сказочникам.С Бурятии??7

              730.07.15, 19:37Відповідь на 5 від Гість: Ушной

              аффтар, ты сам хоть видел "путинських найманців", чтобы писать про их "злочини"? сказочники на зарплате. Дебил! О этих шахтёрах и трактористах с Бурятии уже весь Мир знаетМожет ты приедешь и мне покажешь? А ты поди осмелел уже??? Только недавно тебя искал, хотел показать тебе видео кто по тебе барану стреляет в Донецкибалось колыхалосьты мне хо тел показатьиди броди горе

                830.07.15, 19:40

                я знаю двох хороших хлопчиків, що теж занесені до цієї "каратєльної" бази даних

                  Гість: Ушной

                  930.07.15, 19:45Відповідь на 7 від qazse

                  аффтар, ты сам хоть видел "путинських найманців", чтобы писать про их "злочини"? сказочники на зарплате. Дебил! О этих шахтёрах и трактористах с Бурятии уже весь Мир знаетМожет ты приедешь и мне покажешь? А ты поди осмелел уже??? Только недавно тебя искал, хотел показать тебе видео кто по тебе барану стреляет в Донецкибалось колыхалосьты мне хо тел показатьиди броди гореЗря ты Горе зовёшь себе, моло уже? назвались трактористов узкоглазых защитников русскомовных бля.. Парашник ты..

                    Гість: Ушной

                    1030.07.15, 19:46

                    аффтар, ты сам хоть видел "путинських найманців", чтобы писать про их "злочини"? сказочники на зарплате. Дебил! О этих шахтёрах и трактористах с Бурятии уже весь Мир знаетага. благодаря этим сказочникам.С Бурятии??7со львова, дятел. Да?? а почему написал что с Харькова??

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна