Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

справа чоловіка в мирний час пильнувати родину, а у воєнний — де

  • 12.03.15, 22:04
справа чоловіка в мирний час пильнувати родину, а у воєнний — державу
   Бувалих АТОшнніків видно відразу. Перше, що видає їх це специфічний фейс-стиль. Як правило це козацька  зачіска і... густа борода з вусами. Навіть в тих, в кого по життю нічого на обличчі не росте. От наприклад артилерист Михайло Гончар ніколи не носив бороди, власне як і не був гармашем. Та доля розпорядилось інакше. Мешканець невеличкого містечка Болехів, що у Івано-Франківській області, він планував свою долю зовсім не так, як вона складається. В майбутньому, прикарпатському юнакові, бачився будинок, дружина і як мінімум п'ятеро дітей - “ Щоб в хаті не було сумно”, - усмішкою додає Михайло. Та прийшла повістка на мобілізацію. І він не вагаючись зібрав речі та пішов в армію. В зоні проведення АТО, хлопець вже відбуває другу ротацію. Він навідник однієї з потужних гармат. Приймав участь у багатьох артилерійських дуелях, та бойових виїздах.
Зараз, виконуючи міжнародні зобов'язання, ми відійшли на встановлену дистанцію, - говорить Михайло Гончар. - Цей відпочинок використовуємо. Щоб почистити та обслужити свою техніку. А також покращити знання  та навички з володіння гарматою. Та ворог най начувається. Якщо йому здасться, що наші підрозділи на передовій беззахисні, то великокаліберні “подарунки” від мене і моїх товаришів російські мордорівці отримають раніше ніж сподіваються.
  Дуже скептично налаштований Михайло і до відказників, та тих, хто ховається від призову та мобілізації. За його словами, справа чоловіка в мирний час пильнувати родину, а у воєнний — державу. А боягузам радить боятись не військкомату, а тих солдат, що після нашої перемоги повернуться до дому і спитають у “косарів” де вони були і що робили, коли Україна боролась за свою державність.
Передова інформаційна група МОУ Тарас Грень.
10

Коментарі

112.03.15, 22:16

Слушно: "справа чоловіка в мирний час пильнувати родину, а у воєнний — державу"

    212.03.15, 22:19

    Саме так і є!

      312.03.15, 23:12

      я учасників АТО по очах пізнаю...погляд глибокий.....

        Гість: Тираъ

        412.03.15, 23:31

          Гість: Стази

          513.03.15, 00:39

          повертайся. народжуй синів, схожих на тебе