хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Блок-пост інформаційної війни

  • 12.12.14, 19:51

Блок-пост інформаційної війни

Невелика, але міцна і креативна команда однодумців. Саме таку характеристику надав генеральний директор Львівської обласної державної телерадіокомпанії Микола Шевчук, групі журналістів та телевізійників під орудою директора дирекції військово-патріотичного мовлення молоді Галині Тарадайці. Адже ці молоді люди, згуртувавшись вже досить тривалий час самостійно намагаються протидіяти ворожій інформаційній інтервенції.
Ми ще не знали таких термінів, як інформаційна війна, вкид, чи провокація. Не оперували поняттями інформаційне захоплення і пропаганда. Та журналісти Львівського телебачення відчули і зрозуміли куди схиляють свідомість простих українців російські новини і телевізійні серіали, що заполонили наш етер. Вони одними з перших розпочали робити єдину на той час в Україні обласну військово-патріотичну передачу “Звитяга”, а згодом і нові військові проекти.
- Це було їх додатковим так би мовити навантаженням, - зазначив Микола Шевчук. - Адже всі вони мали багато завдань відповідно до свого основного профілю. Та ця команда не опустила рук а продовжувала робити якісний інформаційний продукт.

В роботі над щотижневою “Звитягою”, цивільним журналістам допомагали військові колеги з Західного регіонального медіа-центру та Академії сухопутних військ ім. гетьман Петра Сагайдачного.
Кардинально змінилась ситуація, коли Російська федерація окупувавши Крим розпочала неоголошену війну проти України на Донбасі.
Ми вирішили робити ще два великих інформаційних продукти та не полишаємо виробництво коротких патріотичних роликів на різну тематику - розповідає Галина Тарадайка. - Це щоденна інформаційна програма “Хроніка війни” та щотижнева аналітично-військова програма “Блок-пост”.
До речі, “Блок-пост” виходить в прямому ефірі. Такий формат дозволяє напряму спілкуватись з глядачами, розуміти їх потреби, вести дискусії,тримати прямий зв»язок з військовими журналістами,які перебувають в зоні АТО. Таким чином Львівське обласне телебачення є чи не єдиним на теренах нашої держави, яке ініціативно власними зусиллями виготовляє аж три (!) військових програми та цілу низку військово-патріотичних короткометражок. Отже Галина Тарадайка, режисери Вікторія Холстиніна та Наталія Скачкова, старший редактор Анна Бурбіль, завідувач відділу військово-патріотичного мовлення та графіки — Ілона Остапишин та графік Христина Король, а також ведучий, військовий журналіст, аналітик майор Антон Миронович та оператор-відеоінженер Дмитро Тарадайка, запрошують всіх мешканців Львівщини щодня о 20-20 на перегляд програми “Хроніка війни”, щонеділі о 10-00 - на програму “Звитяга”, щопонеділка о 17-30 на прямий етер “Блок-посту. А мешканці інших регіонів нашої держави можуть побачити ці програми під час трансляції в мережі Інтернет за адресою
http://www.lodtrk.org.ua
Отож приємного всім перегляду!
Підполковник Тарас Грень.
Західний регіональний медіа-центр
Міністерства оборони України.

7

Коментарі

Гість: акфа

112.12.14, 20:05

ФСБ и Рамзан Кадыров благодарят своего агента Тараскина за список и фотографии бойцов информационного фронта.Красава

    212.12.14, 20:30

    сборище дебилов ватных,выпейте яду придурки

      312.12.14, 20:37

      інфронт також дякує кацабні і підкацапним чурбанчикам, за проглот інфи

        412.12.14, 21:23

          512.12.14, 22:07

          ФСБ и Рамзан Кадыров благодарят своего агента Тараскина за список и фотографии бойцов информационного фронта.А можед они там все агенты фсб?