хочу сюди!
 

lilitjh

19 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 15-50 років

Міжнародний центр миротворчості та безпеки готовий прийняти «Реп

  • 16.01.13, 21:19

Міжнароднийцентр миротворчості та безпеки готовий прийняти «Репід Трайдент-2013»

 

Учасники конференції з підготовки українсько-американськихвійськових навчань «Репід Трайдент-2013», яка відбувається у Львові на базіАкадемії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного оглянулиМіжнародний центр миротворчості та безпеки, де власне і проходитимуть самі навчаннявлітку цього року. Військовослужбовцям різних країн показали умови проживаннята навчальну базу, якою користуватимуться учасники «Репід Трайдент-2013». З самогопочатку делегатам та керівництву навчань запропонували оглядову екскурсію  центральним військовим містечком. На проханнявійськовослужбовців, керівники МЦМБ продемонстрували казарми, їдальню,спортивний та тренувальний зали, місця де розгортатимуться штаби об’єднаних підрозділівтощо. Після цього представників аеромобільних підрозділів різних країнзапросили провести рекогносцировку на місці де планується проводитись практичнедесантування їх підрозділів в ході виконання завдань навчань «РепідТрайдент-2013» . Нагадаємо, що в цьому році з бортів бойових гелікоптерівстрибатимуть з парашутом 145 десантників з чотирьох країн світу. Найбільшакількість це українці – 65 військовослужбовців, з республіки Молдова прибуде 34десантника, з Польщі 30, з Румунії 16. на даний момент ведуться уточнення які парашутнісистеми використовуватимуть учасники навчань. адже стрибки з гелікоптера маютьсвою особливість і не відомо як поведуть себе парашути, що стоять на озброєнніскажімо у Польщі при десантуванні з вітчизняного МІ-8. Крім цього на стадіїуточнення знаходиться і питання використання у цих навчаннях багатоцільовихвертольотів  Sikorsky UH-60 BlackHawk, так званих «Чорних яструбів», від ЗС США.

-        Нам дуже сподобались всі умови, які нампродемонстрували керівники центру, - зазначив начальник тренувального сектору 6аеромобільної бригади Збройних Сил Польщі майор Артур Вятровскі. – Ви маєтебагато підготовлених висококласних об’єктів для навчання своїхвійськовослужбовців. Особливо мене вразили ваші стрільбища, макет літака, центрпідготовки плавців, полоса психологічної підготовки, блокпост. Зрештою можуперерахувати взагалі усі об’єкти. Така робота ваших спеціалістів з забезпеченнявійськової підготовки заслуговує поваги. Крім цього дуже добре, що випотурбувались про те, щоб військові мали добрі побутові умови - місця для сну,особистої гігієни, дозвілля.

-        Я вперше потрапив до вашого центру миротворчості,- сказав керівник оперативного відділу 22 миротворчого батальйону Збройних Силреспубліки Молдова майор Тимофій Стародуб. – Я вражений тим, наскільки якісно іна високому рівні тут підготовлені і навчальні місця і об’єкти для проведення власненавчань. Можливості вашого центру просто вражають. Сподіваюсь, що нашівійськовослужбовці з користю для себе використають шанс провести навчання тут.А обмін досвідом між солдатами та офіцерами наших країн буде вигідний всім.

-        Свого часу мені доводилось бувати ще на територіїтодішнього Яворівського полігону, - сказав старший офіцер з планування ілогістики армії Грузії майор Георгій Акхалмосушвілі. – Тому мені є з чимпорівняти. за останні 10-15 років ви зробили величезний стрибок у перед в планіорганізації навчань військових частин і підрозділів. Можливості цього центрудозволяють проводити якісну і різноманітну підготовку всіх частин сухопутнихвійськ. На цій території, за допомогою створених тут навчальних місць можнапридумувати і розігрувати безліч сценаріїв. Мати таку навчальну базу – мрія кожногонормального сучасного командира.

Підполковник ТарасГрень.

Західний регіональний медіацентр

Міністерства оборониУкраїни.

4

Коментарі

анонім

116.01.13, 22:35

молодцы

    217.01.13, 03:54

    *тяжко згадує (після свят), де сховав кулемета*
    поки я згадаю, ти там може прозондуй грунт ... http://photo.i.ua/user/2884987/349395/10081098/

    п. с. а з таким ... кх ... черевцем негоже так на дівчИну зазирати та ще й до того іноземну воячку

      327.01.13, 15:52

      Привіт!
      Ти теж стрибати будеш?

        428.01.13, 00:46Відповідь на 2 від At

        так пузо не очі закриває!

          528.01.13, 00:46Відповідь на 3 від БілаКоролева

          Привіт! цього разу навряд )))

            628.01.13, 00:46Відповідь на 1 від анонім