Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Большевизм.

  • 30.07.19, 23:59

Я поняла, что мне напоминает вся эта карусель со "слугами", "новыми лицами" и "миру мир". Большевизм.

Коммунизм на этапе его прихода. С кухарками, которые могут "управлять государством", с "забрать у богатых, отдать бедным", с популизмом и нищетой, которую коммунисты и создали.

Такая же толпа ругает барина, разносит в хлам поместье, где они же работают, и блюёт в нарциссы.

Плебс. Просто плебс. Только плебс историю не учит.

- Те, що за сюжетом Голобородько - вчитель Історії, така жирна іронія, що в мене смалець з монітору капає...

- Скоро увидим пирамиды из юных пионэров и пионерок. Только флажки зеленые будут. Служба делу зеленина архипочотна и навариста. Но не на долго.

- Не всяка аналогія вірна, навіть якщо такою здається. Вірно те, що в обох випадках плебс використовують. На цьому схожість і закінчується, але так можна описати більшість ситуацій такого плану. Невірна схожість з комунізмом. Там в корені лежала хоч і дебільна, але ідеологія, бажання змінити людство і світ, тобто певною мірою ідеалізм. В основі сучасного моменту лежить звичайна меркантильність певних груп та окремих осіб, тож це просто мутант, такий самий як і в РФ, де попи разом із комуняками, де нацисти поруч із "інтернаціоналістами", де злодії в законі самі стали державою. І "отнять і подєліть" - це просто морква для віслюків, а не механізм реалізації задуму. Звісно, "отнять" то отнімуть. Тільки ділитися ніхто не буде:)))

Вера Сечкина
https://ibigdan.livejournal.com/23947043.html

 

6

Коментарі

131.07.19, 06:55

    231.07.19, 08:00

      331.07.19, 15:19