хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Вони сміялися з нього, а він крадькома спустошував їх зсередини

  • 28.05.19, 10:39

Настав час і вам зрозуміти яку технологію проти нас використали!

Спочатку я не міг повірити в такий абсурд: блаЗЕнь йде у президенти, потім я не міг зрозуміти, як в першому турі за блазня набралося стільки голосів, а після другого туру я зрозумів, що 44% співгромадян просто зійшли з розуму і підставили всіх нас під велику халепу. Обурення і розпач, як іржа, почали поїдати всі думки, я просто бачив, відчував, як в перші дні країну поглинає морок, як наш корабель, в якому чи то 48, чи то 50 мільйонів, нахилило так, що ось-ось він зачерпне воду своїм бортом і всі ми, мільйони, підемо на дно… і лише невелика купка з 16% мені чомусь залишала надію, бо саме вона першою проголосила проти недолугого чи то капітана, чи то блазня, випадково потрапившого на місток капітана…

Коли перші емоції вщухли, прийшло розуміння, що з цим треба щось робити, інакше, ще трошки крену, в цьому бурхливому морі, і вже нікому буде співати «Пливе кача». Варто було зрозуміти, як так сталося, що купка людей не проголосувала і не сприйняла блазня, чому люди, які в одних і тих же окопах воюють, настільки протилежно проголосували, в чому протиріччя… що сталося з усіма нами?!

І я почав розбиратися в причинах… те що я виявив, стало справжнім шоком, - проти нас використали технологію, якою користуються злодії, сектанти, цигани та навіть пікапери! До речі, зрозумівши цю технологію, ви будете знати, як можна виграти вибори…

В основі технології – вимкнення критичного мислення людей! Тобто , створення таких умов, коли електорат не буде порівнювати та співставляти, такий собі навмисний перевід уваги від раціо до емоціо (обговорення аналізів замість ідей кандидатів). Таким чином доводи з цифрами (що в кволій економіці не можливі зарплати вчителям у 4000 доларів), взагалі не сприймаються, до них неможна достукатись, бо у людини заблоковане раціональне мислення, вона починає і закінчує своє мислення в площині емоцій, саме тому більшість адептів секти блазня в соцмережах пишуть «я йому вірю», «дайте йому час», «підтримаємо». Ех, біда-бідонька, вивести їх (і то, не всіх) з такого стану може лише шок! Врятувалися лише ті 16%, які не дивились ніяких блазень-шоу та які природно мають розвинуте критичне мислення.

Як вони це зробили? Ось вам загальна покрокова схема, як це робиться, занотовуйте…

1. ЗАХОПЛЕННЯ УВАГИ ТА ПЕРЕВІРКА НА ГОТОВНІСТЬ ДО ВЗАЄМОДІЇ. 
Це було масоване проникнення в медійну сферу, що інколи здавалось, що блазня не показують хіба що в прасці та по пательні. Вселякі обговорення та фан-групи в соцмережах були перевіркою на взаємодію з свтореним образом.
2. ВСТАНОВЛЕННЯ ДОВІРИ ТА КАЛІБРОВКА.
Використовування різноманітних форматів подачи кандидата (вечірній квартал, розсміши гноміка, фільми, серіали, керівник чи продюсер г+г і т.ін.) з головним образом голобородька та уважне відслідковування реакції публіки, варто було робити замірювання паттернів, відслідковувати, що в образі надихає, а що пригнічує публіку. Серіал про резидента бені тельавівського на велосипеді став майданчиком для проникнення в підкорку виборців та віддзеркаленням їх реакції на запропоновану, вигадану реальність.
3. МОРАЛЬНИЙ ТУПИК
Це коли циганка каже, що на тобі порча і її варто зняти. Тут ціль залякати, проявити турботу та визвати довіру до себе. Саме так було, коли блаЗЕнь розповідав про кумів президента, про жах корупції і все погане, що зараз є.
4. ПІДГОТОВКА ДО НАВІЮВАННЯ
На цьому етапу поглиблюється увага жертви і робиться пауза, яка заповнюється діями та фокусами (цигани показують кроваву голку чи монету, яка зникає)… пригадуєте, як довго блаЗЕнь мовчав, нічого не кажучи, а потім нам раптово показували фокуси з його появою та неочікуваними нами всіма діями. Обговорювання, обсмоктування на всіх ток-шоу і т.ін.
5. НАВІЮВАННЯ
На цьому етапі перезавантажується свідомість жертви, задіюється образне мислення жертви, блаЗЕнь каже багато глаголів, на кшталт, зробимо, побудуємо, поборемо, здобудемо... На цьому етапі завжди кажуть в категоріях ми-вони. Ми - блаЗЕнь типу простий представник народу і каже від його імені, а вони, це влада. Тобто нас переконували в тому, що вони (влада) – інші, з іншого боку, внутрішні вороги, саме вони заважають та шкодять (пригадайте спіч-скоромовку зі звинувачення Порошенка у всіх гріхах, від Ілловайська з Дебальцевим, до низької пенсії, Ротердам+ та не зняття недоторканності з депутатів). При цьому використовувалися в доводах слова сенсорного сприйняття: бачите, чуєте, знаєте і відчуваєте... «Ось, бачите, Петро Олексійович, не так важко бути людиною»
6. ЩЕПЛЕННЯ ВІД ЗАПЕРЕЧЕНЬ І СТРАХІВ ЖЕРТВИ
На цьому етапі проговорюються всі можливі страхи і руйнуються одним махом. Наприклад, з завченого виступу блазня: «Чи міг я коли-небудь припустити, що я, ПРОСТИЙ хлопець з Кривого Рогу, буду боротися за крісло президента проти людини, котру ми впевнено і беззаперечно обрали президентом України в 2014 році. Що найцікавіше, я САМ БУВ ЗА пана Порошенко. АЛЕ Я ПОМИЛИВСЯ.», «Я - не ваш оппонент, Я - ваш ПРИГОВОР». Робляться твердження, що очорняють збереження існуючих цінностей (пригадайте, де блаЗЕнь розповідав і про Ілловайськ, і про яка це, до дідька, реформа) і робив посил в світле майбутнє, засновані на справжніх очікуваннях народу - «Ви не пророк, я не Моісей. Україна йде до Європи», «Я хочу кілька тез з приводу того, де я бачу через 5 років Україну». 
7. ЗАПРОПОНУВАТИ ДОПОМОГУ
Тут вже, при навіюванні, найбільш вживане слово «ми». Саме так: ми зробимо, ми зможемо, наша команда, а вже пізніше всі ми президенти… Головне, на цей момент, показати жалюгідність існуючої ситуації та довести її недолугість. Пам’ятаєте, як блаЗЕнь на дебатах казав: «МИ зробимо все, щоб її (війну) закінчити», «Петро Олексійович хотів почути НАШІ принципи».
8. КЕРУВАННЯ ЖЕРТВОЮ
Циганка зазвичай в цю мить просить обручку подивитись, погадати, а потім, мовляв, віддасть… шахраї бені тельавівського намагалися взяти головну цінність – голоси виборців. Мовляв, блаЗЕнь йде реформи робити, триматися за владу не буде, свідомо йде на один строк, щоб допомогти змінити країну, цитую: «Я вже говорив, що я йду на один термін, і через 5 років буде інший термін, і я тримаю кулаки, щоб вашого оточення в політиці більше не було». Забалакати, відключити критичне мислення, придушити волю, забрати цінності – ось головна мета цього етапу.
9. АМНЕЗІЯ
Фінальна дія - позбутися від критичного аналізу події, викликати забування, стирання пам'яті жертви. Надіслати жертву куди подалі виконувати безглузді дії. Створення необхідної строковості – зробити треба в певний строк і в певному місці, пригадуєте такі вимоги беніного блазня до іншого кандидата? Це було на кенгурації і необхідна строковість, безглузда дія – це позачергові вибори ВР не дивлячись ні на що! Без цього амнезія не амнезія і блазня повернуть до його місця шістки бені тельавівського.

І весь цей час погляд крізь жертву, темп мови то швидкий, то повільний, тональність середня. Щоб не збиватися з технології, спеціально все робилося у відеоформаті, без зустрічей з виборцями та критиками, щоб не руйнувати темп. Хороша гра емоціями - бадьоре говорити ще бадьоріше, веселе – ще веселіше. І найголовніше – постійні калібрування (відстеження реакцій).

Ось саме під каток цієї технології ми потрапили! Чия це технологія, кагана бені тельавівського чи когось, хто тримає його за обрізане місце, і запропонували йому скористатися нею, не можу сказати. Єдине що можу стверджувати, такі дії в побуті вважаються кримінальним злочином, а ось про обдурення 73% виборців в кримінальному кодексі нічого нема.

(С) В'ячеслав Бєлов

 

4

Коментарі

128.05.19, 11:00

особливо точний восьмий пункт...
розвели на довірі, ось як це зветься... на ДОВІРІ !!!

    228.05.19, 11:19Відповідь на 1 від Вячеслав55

    Меня всегда удивляло почему это не сработало со мной или почему тебя не развели???

      328.05.19, 12:24Відповідь на 2 від pitst

      Меня всегда удивляло почему это не сработало со мной или почему тебя не развели???мене в 90-і роки бандити розводили і грабували...
      тому є щеплення...
      і поодинці розводити важче, ніж стадо, ось так, друже !

        428.05.19, 19:00Відповідь на 3 від Вячеслав55

        Похоже точно щеплення - мне тоже тогда досталось...

          528.05.19, 20:35

          Не верю что с О опытом политика можно резко все поменять в нашей стране. Я больше чем уверен что до выборов мы увидим что народ очень ошибся в своем выборе. Я голосовал за Порошенко, чтобы не было хуже чем есть.

            629.05.19, 06:38

            Надеюсь когда нибудь Порошенко оценят честно. Несмотря на его жуткие кадровые промахи это был лучший президент и искренний патриот своей страны

              729.05.19, 15:12Відповідь на 6 від Манго

              Надеюсь когда нибудь Порошенко оценят честно. Несмотря на его жуткие кадровые промахи это был лучший президент и искренний патриот своей страныце не промахи - це свідомий грабунок країни... під прикриттям патріотизму... але я теж, голосував за нього...та клоун наздогнав нас...

                830.05.19, 06:17Відповідь на 7 від Вячеслав55

                Меня пугает количество свидетелей этого грабежа. Просто аномальное количество свидетелей и знатоков. Телевизор очевидно ваше ВСЕ

                  930.05.19, 08:37Відповідь на 8 від Манго

                  Меня пугает количество свидетелей этого грабежа. Просто аномальное количество свидетелей и знатоков. Телевизор очевидно ваше ВСЕтелевізор не дивлюся принципово !
                  якщо дивитися і трохи аналізувати все, як на лодоні...
                  вдачі вам !

                    106.06.19, 01:51

                    автор ошибается нас давно даже не 40 млн