хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Alex_Lozinsky

попередня
наступна

Реальна можливiсть чи не так?

В Росiї з 2006 року , дiє державна програма по переселенню спiввiтчизникiв з колишнього радянського союзу (СРСР) назад в Росiю.

Держава надає громадянство , пiдйомнi 6 га "Родной русской земли" , i стартовий капiтал на розбудову власного господарства. Власне постає питання.

Росiяни , ви маєте реальну можливiсть виїхати з України. I не любити здалеку свою рiдну Батькiвщину , не кричати по-п`янi "За Рассею матушку" а реально працювати на її благо. Захищати , стерегти вiд ворогiв , народу "русскому" допомогати. I ще ви не будете жити разом в однiй країнi з такими ненависними галичанами , злими бандерiвцями , та й взагалом "с этими тупыми хохлами".

Частину ваших пращурiв , пiсля звiльнення з тюрем СРСР по "УДЗ" , перевезли насильно в Україну! За для примусової працi на шахтах та будiвництвах УРСР "во славу коммунизма". Iншу частину восновному п`янь та рвань "подзаборную", просто вiдловлювали по кацапським "деревням" , i переселяли до України , в хати померлих вiд голоду в 33-34 роках українцiв.

По-сутi ви нiхто тут! У української землi один господар - Українцi! Ви тут тимчасово , ви ненавидите Україну  та її народ , не знаєте мову , не поважаєте наших героїв , вас завше будуть вважати тут - окупантами! Переїзджайте додому "на свою историческую Родину" , заспокойте вже нарештi свою "душу русскую".

Для тих хто зацiкавився люб`язно пропоную кориснi посилання:

Сайт посольства Росiї в Українi   http://www.embrus.org.ua/

Сайт мiнiстерства закордонних справ Росiйської Федерацiї   http://www.mid.ru/

Пропоную також проголосувати чи погоджуєтесь ви зi мною...


71%, 12 голосів

18%, 3 голоси

12%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
6

Коментарі

15.05.11, 06:56

В том и парадокс кaцапского мышления. Будуть гавкать до умопомрачения, как они ненавидят "хохлов и их телячью мову", как Россия в 1000 раз лучше Украины, но ни одно кaцапское падло не уедет с Украины в свою горячо любимую кaцапию!

    25.05.11, 20:43Відповідь на 1 від Gaydamaka

    Цiлковито з вами згоден! Мене самого це бiсить. Буде сидiти тут,гавкати про те яка Україна погана,як їх тут ображають,всiляко обмежують - i всеодно до Кацапстану а нi ногою(

      37.05.11, 22:13Відповідь на 2 від Alex_Lozinsky

      Проблема в тому , що це прийшле "карєнноє насілєніє" пригрілось тут і не хоче назад в рашку на мороз Воно хоче рашку тут і за це готове терпіти "ущемлєнія" А скоріше анусами чують,що там не краще і ніхто їх не чекає з розпістертими обіймами, бо скільки б вони там не пучились,а все одно будуть для місцевих "хахлами".Тому це сміття готове тут бути "ущємльоннимі сракоязчними" , ніж в рашці "хахляцкім бидлом".І нажаль , ніяких парадоксів,а сувора правда життя

        47.05.11, 22:47Відповідь на 3 від KakaGepko

        хммм...Так нажаль так i є! I як це змiнити також нерозумiю! Я готовий на багато чого,аби не жити разом з кацапами в однiй країнi! Депортувати б їх всiх разом на "родину"отоб було свято! Або хочаб статус "негромадянина" може тодi й самi потiкають!!!

          57.05.11, 22:50Відповідь на 4 від Alex_Lozinsky

          Краще тоді вже статус недолюдей

            68.05.11, 00:04Відповідь на 4 від Alex_Lozinsky

            Треба їм постійно нагадувати хто є хто а інакше зметуть. Тварини іншої мови не розуміють
            http://blog.i.ua/user/3380194/702273/

              Гість: фаєтон

              74.06.11, 15:21

              громадянин Украхни повинен володіти державною мовою
              в іншому випадку це ідіот або іноземець
              Відповідно - права обовязки .......
              самі поїдуть, або дюдьми стануть

                830.06.11, 06:59Відповідь на 7 від Гість: фаєтон

                Так! Правильно. Але в iдеалi не лише володiти,але й розмовляти(користуватись) нею! Це було б правильнiше! Україна = українська мова! Рускi чомусь цього нерозумiють. А я вважаю це цiлком нормально i взагалi так має бути.