хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Україно рiдна - пам`ятай!

Сумно iнодi буває коли згадую iсторiю України! Чому стiльки лиха випало на її нелегкую долю... Вся українська iсторiя це безкiнечна боротьба! Боротьба за її свободу,незалежнiсть,честь,i гiднiсть...
I ось нарештi вона вiльна,незалежна,мила,славна Україна! Розправивши свої крила,звiльнивши свою приспану свiдомiсть вона почала згадувати... Згадувати те що не така вона вже й бiдна та нещасна,те яких гарних синiв та дочок має,те що вони завжди як могли боронили її од загарбникiв та ворогiв! Те що здобували славнi перемоги,боронивши її свободу,i те що помирали з її iменем на вустах!...Зтиха схиливши голову та з сумом в очах сказала: -Цього не можливо забути! Дякую мої рiднi! Пiднявши очi до неба тихо мовила: -Вiльна!...Нарештi. Але минуло всього небагато рокiв,як вона з радощiв почала забувати те старе й погане що траплялось з нею! Те лихо котре вона пережила,i почала повторювати свої старi помилки...Чи ти забула моя рiдна Україно хто тебе у рабство заганяв? Хто нищив тебе,хто поливав кровю твої чистi,незайманi долонi! Хто дiтей твоїх вiльних од Бога на каторгу засилав,хто синiв твоїх рiдних нещадно вбивав? Згадай же те все лихо котре випало на твою нелегкую долю! Згадай i не повторюй їх бiльше нiколи! ...Благаю...

p.s.Вибачайте наболiло.
6

Коментарі

Гість: фаєтон

12.07.11, 06:46

згідний
Але на сьогоднішній день потрідно дивітись на героїчні подвиги наших предків і виховувати покоління сильних та гордих громадян україни

    22.07.11, 07:08Відповідь на 1 від Гість: фаєтон

    Дуже правильно говорите! Я саме це й хотiв донести,що в нашiй iсторiї є також й багацько добрих сторiнок.Великих славних перемог,сильних по-духу людей,героїчних вчинкiв,незламнiсть та непокiрнiсть народу вцiлому... Але хотiлося аби й не забували про тi сумнi сторiнки також,щоб не ступати на однi й тi ж граблi по декiлька разiв!

      Гість: фаєтон

      32.07.11, 07:18Відповідь на 2 від Alex_Lozinsky

      при владі повинні бути фанати свого діла
      А не ПР і зеки

        42.07.11, 07:27Відповідь на 3 від Гість: фаєтон

        Отож маємо отаких "народних обранцiв"! В моєму розумiннi це слуги народу.Вони повиннi служити нам,але вони вже вилiзли нам на голову та плюють на своїх господарiв! Таких слуг гнати в шию треба. Ще менi хотiлося щоб при владi були трохи бiльш радикальнiшi люди,патрiоти,нацiоналiсти,котрi й справдi положать душу й тiло за державу та народ вцiлому!

          Гість: R0mmel

          52.07.11, 12:07

          століттями кращих нищили. Тепер і згадать нікому. Понавчали теперішніх, що не було нічого, а їм того і не треба. Кажуть, "та що тепер згадувать, чи від того ковбаса подешевша?" Мало тих, кому наболіло...

            62.07.11, 13:06Відповідь на 5 від Гість: R0mmel

            Сумно але так! Правди нiде дiти! Знищували найкращих,але тi хто всетаки виживав ставав в сотню разiв сильнiший,i продовжував боротьбу не зважаючи нi на що... Саме завдяки таким борцям - сьогоднi ми вiльнi!
            Я коли вчився у школi та унiверi то все наче було нормально,все правдиво розповiдалося зi спавжнiми фактами,та без ценурування! А про те що сьогоднi почали все перекручувати,цензурувати загальновiдомi матерiяли,фактично приховувати правдиву iнформацiю я знаю! I це фальсифiкаторам так просто не минеться,не той вже час,та й люди не тi,сьогоднi тей хто хоче знати правду - завжди її знайде.А такi псевдо iсторики пiдуть у небуття разом зi своїми казками!

              Гість: R0mmel

              72.07.11, 13:28Відповідь на 6 від Alex_Lozinsky

              а коли я вчився, то тим більше, тоді такий підйом патріотизму був. І підручники нормальні. Єдине, звісно "Вєлікая Атєчєствєнная" була священною коровою, яку не можна чіпати. А так...навіть вчителі-старі комуністи нам правдиво викладали історію визвольної боротьби 20-х 50-х років. НІчого, Сабачніки не вічні, а їх брехня явна. Вже не совок, і як би офіційно не вчили в школі, доступ до правди є. Як було сказано в фільмі "Таксист" з ДеНіро, "прийде дощ, і змиє весь бруд..." аби тільки дощ був не кривавий.

                82.07.11, 14:10Відповідь на 7 від Гість: R0mmel

                ...Та куди там сьогоденню! В 90-i роки був пiк патрiотизму! Я особисто цього не застав бо в 95 тiльки в 1-й клас пiшов!) Але з тодiшнiх документалок все вигляда так чаруюче. Так нiби народ єдиний,сильний,непереможний,згуртований,i вiдчувається неймовiрне пiднесення! Не зважаючи на економiчнi негаразди,та занепад економiки вцiлому.
                Факти та правда оцiнюють професiоналiзм вчителя.Вам з вчителями пощастило,менi також. Шкода не всi такi...табачник? Вiн скоро пiде й забудем як його звали! Брехня забувається швидко,правда-нiколи.

                  93.07.11, 08:49

                  Україна не може вважатись вільною до тих пір, поки керувати в ній не почнуть справжні патріоти своєї країни. Зараз Україна окупована російською кримінальною наволоччю, яка знищує все українське. І необхідна нова революція, щоб звільнитися від цієї мерзоти.

                    103.07.11, 10:20Відповідь на 9 від Gaydamaka

                    I не кажiть...Шо є то є! Остогидли вже цi виродки кацапськi! Лохторат постарався на славу! Нова революцiя вже не за горами i це факт!
                    Зараз плюсону вам,бо дивлюся ви вже медаль заробили))) От мацкалi клятi)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна