Україно рiдна - пам`ятай!

Сумно iнодi буває коли згадую iсторiю України! Чому стiльки лиха випало на її нелегкую долю... Вся українська iсторiя це безкiнечна боротьба! Боротьба за її свободу,незалежнiсть,честь,i гiднiсть...
I ось нарештi вона вiльна,незалежна,мила,славна Україна! Розправивши свої крила,звiльнивши свою приспану свiдомiсть вона почала згадувати... Згадувати те що не така вона вже й бiдна та нещасна,те яких гарних синiв та дочок має,те що вони завжди як могли боронили її од загарбникiв та ворогiв! Те що здобували славнi перемоги,боронивши її свободу,i те що помирали з її iменем на вустах!...Зтиха схиливши голову та з сумом в очах сказала: -Цього не можливо забути! Дякую мої рiднi! Пiднявши очi до неба тихо мовила: -Вiльна!...Нарештi. Але минуло всього небагато рокiв,як вона з радощiв почала забувати те старе й погане що траплялось з нею! Те лихо котре вона пережила,i почала повторювати свої старi помилки...Чи ти забула моя рiдна Україно хто тебе у рабство заганяв? Хто нищив тебе,хто поливав кровю твої чистi,незайманi долонi! Хто дiтей твоїх вiльних од Бога на каторгу засилав,хто синiв твоїх рiдних нещадно вбивав? Згадай же те все лихо котре випало на твою нелегкую долю! Згадай i не повторюй їх бiльше нiколи! ...Благаю...

p.s.Вибачайте наболiло.

Реальна можливiсть чи не так?

В Росiї з 2006 року , дiє державна програма по переселенню спiввiтчизникiв з колишнього радянського союзу (СРСР) назад в Росiю.

Держава надає громадянство , пiдйомнi 6 га "Родной русской земли" , i стартовий капiтал на розбудову власного господарства. Власне постає питання.

Росiяни , ви маєте реальну можливiсть виїхати з України. I не любити здалеку свою рiдну Батькiвщину , не кричати по-п`янi "За Рассею матушку" а реально працювати на її благо. Захищати , стерегти вiд ворогiв , народу "русскому" допомогати. I ще ви не будете жити разом в однiй країнi з такими ненависними галичанами , злими бандерiвцями , та й взагалом "с этими тупыми хохлами".

Частину ваших пращурiв , пiсля звiльнення з тюрем СРСР по "УДЗ" , перевезли насильно в Україну! За для примусової працi на шахтах та будiвництвах УРСР "во славу коммунизма". Iншу частину восновному п`янь та рвань "подзаборную", просто вiдловлювали по кацапським "деревням" , i переселяли до України , в хати померлих вiд голоду в 33-34 роках українцiв.

По-сутi ви нiхто тут! У української землi один господар - Українцi! Ви тут тимчасово , ви ненавидите Україну  та її народ , не знаєте мову , не поважаєте наших героїв , вас завше будуть вважати тут - окупантами! Переїзджайте додому "на свою историческую Родину" , заспокойте вже нарештi свою "душу русскую".

Для тих хто зацiкавився люб`язно пропоную кориснi посилання:

Сайт посольства Росiї в Українi   http://www.embrus.org.ua/

Сайт мiнiстерства закордонних справ Росiйської Федерацiї   http://www.mid.ru/

Пропоную також проголосувати чи погоджуєтесь ви зi мною...


71%, 12 голосів

18%, 3 голоси

12%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.