Гумористичний гороскоп . Козоріг



На перший погляд — сумне лайно . Девіз у Козерога такий: як би хpomadaйово мені не було сьогодні, завтра напевно буде ще гірше. Маскується, с@ка, під бодрячка, щоб не відгребти за похмурий вираз beat , але все одно відгрібає. Щастя Козеріг осягає лише одним способом — виhug обується як проклятий.

Байдикуватий Козеріг — це мертвий Козеріг. Якщо не має змоги працювати, все одно буде придумувати собі купу дивних занять, тому що без діла дзену Козерогові не досягти, а Козеріг, що не досяг дзену — це Рак. Воно вам треба? Спочатку здається лагідним і навіть ручним, але при першій зручній нагоді впендюрить вам піджопник своїми недолугими рогами. З особливим задоволенням виконає це, якщо ви Близнюки або Лев — ці знаки терпіти не може за належну статусу грайливість.

Хитроpopaопий. Скупий — але не завжди. Найкраще себе почуває в обнімку з money . Любить підhugбнути, не може зупинитися навіть тоді, коли ситуація загострюється, але робить це так уміло, що сам оpomadaуєває, коли виходить сухим з води. Загалом дуже не капосний, хоча і виглядає таким. У виборі партнерів керується в основному здоровим глуздом і розрахунком, тому в сімейному житті, собака, щасливий як ніхто.

Брутальний гороскоп для знаків Зодіаку. Козоріг.


Козероги працелюбні, надійні і нудні. Вони завжди в русі до величі. Часто хороші в математиці, яка чомусь не пояснює причину їх занудства.

Рене Декарт був великим математиком і паршивим філософом – типовий Козеріг. Навіть в ідеальному стані здоров’я ви не можете перемогти Козерога, дуже вже він упертий і зануда. Тому більшість політиків – Козероги, і тому наша країна завжди в ямі.

Не дивно, що політикам так багато потрібно для безпеки. Козероги схожі на дивне поєднання Лева і Діви. Вони вважають, що це робить їх харизматичними і логічними. Насправді, вони вперті, недбалі і краще б тримали своє его на задньому дворі.

У разі ядерної війни тільки таргани і Козероги знайдуть спосіб вижити. Решта просто не захочуть жити в такому світі.

Козероги не можуть навіть зрозуміти, а тим більше описувати філософські концепції, тому що вони не пов’язані з математичними рівняннями. Козерогам належить безліч інструментів для організації життя, яких у них немає.

Вони люблять, щоб їх бачили, говорять по телефону або активно друкують СМС. Ось тільки телефони ці вимкнені, тому що у Козерогів немає друзів, щоб дзвонити. Козероги вийшли з моди в 1989 році, але вони все ще вірять, що Трамп – геній.

Що Бог сказав знакам Зодіаку. Козерогу.



Козеріг, дарую дар працьовитості. 
Ти навчиш людей працювати, щоб досягати всього, чого вони забажають. 
Кому як не тобі знати, що найкраще дається нелегко!
 Ось твоя мелодія пам’ятай її: