Азаров і сосиски

  
Сергій Лещенко
Журналіст "Української правди"
13 грудня 2011,

Керівник українського уряду Микола Азаров порадував новими відвертостями – виявляється, він "відмовився від ковбаси і сосисок" і перейшов на натуральні продукти.

Сталося це, за словами прем'єра, через погану якість продуктів.

"На превеликий жаль, я взагалі відмовився від ковбаси, від сосисок і перейшов лише на натуральні продукти, – заявив Азаров. – Хоча і в натуральних продуктах може бути все, що завгодно. Отже разом ми з вами боротимемося за якість продуктів".

Читати таку заяву було і смішно, і гірко.

Тому що це слова не директора гастроному, а прем'єр-міністра, керівника виконавчої гілки влади в 46-мільйонній державі. Це сказала друга за статусом особа в державі, яка навіть наділена правом виконувати обов'язки президента в разі імпічменту або інших прикростей, що можуть спіткати Віктора Януковича.

Якщо Азаров не може перемогти виробників поганих сосисок, то як він може протистояти набагато серйознішим викликам?

А чого варта фраза "разом ми з вами боротимемося за якість продуктів"?

Громадяни України наймали на роботу Азарова не для того, щоб він "разом з нами" боровся за якість продуктів.

Його завдання – убезпечити нас від продуктів поганої якості, оскільки в нього в руках весь арсенал влади.

Ви можете уявити Ангелу Меркель, яка розповідає журналістам, що разом з німецькими бюргерами буде боротися за якість сосисок? Я – ні, бо такий канцлер просто розписався би у своїй профнепридатності. З усіма очевидними наслідками.

Анна Николаевна, пишите еще!

  • 05.12.11, 12:07

Мустафа Найем

Вчера я пригласил Анну Герман на вечерний эфир телеканала ТВі. Как правило, если у меня есть возможность встретиться с гостем, я стараюсь договариваться сам – так проще и эффективнее. В случае с госпожой Герман такой возможности у меня не было, поскольку сотрудники администрации в принципе редко появляются в публичных местах. С советником президента, как и положено, связался гостевой редактор. Ответ, мягко говоря, удивил. Анна Герман высказала немало теплых слов в адрес телеканала и даже выразила большое желание прийти на эфир, но...только если автор программы обещает не касаться скандала вокруг книги Виктора Януковича "Opportunity Ukraine".

Ультиматум советника президента выглядел, по меньшей мере, нелогичным. Анна Герман – единственный (!) член команды президента, который вообще комментировал этот скандал в СМИ. И я был уверен, что советник президента воспользуется возможностью расставить все точки над "i" в этом вопросе в прямом эфире. Я попытался связаться с госпожой Герман лично и написал ей СМС-сообщении, в котором искренне указал, что не планирую посвящать вышеуказанному скандалу весь эфир. Но и не коснуться этой темы вообще, я не смогу. Это было бы как минимум странно, непрофессионально, глупо, смешно и, честно говоря, труднообъяснимо! Через несколько минут госпожа Герман перезвонила и в несколько грубой форме заявила, что впредь не собирается иметь никаких отношений с "Украинской правдой". И бросила трубку. [ Читати далі ]

Бачили очі що вибирали...

О.Ірванець.ТВі.Передача альбертенштейн.

В.Портніков.

Сьогодні відверто.29.11.2011.

янукович дворянин?

 Канал TVi   передача "альбертенштейн"

Безымянная - одна женщина в Берлине

В основу сценария положен дневник немецкой журналистки Марты Хиллерс, который она начала вести в берлинском бомбоубежище 20 апреля 1945 года – в день рождения Гитлера, за десять дней до его самоубийства. Она повествует, что за первые несколько дней после взятия Берлина была неоднократно изнасилована советскими солдатами. Такая же судьба постигла многие сотни тысяч немецких женщин, сообщает издание. Военные с криком «Komm Frau!» прочесывали разбомбленные города. В дневнике Хиллерс сообщается, что они предпочитали толстух; описывается сцена, как солдаты долго гонялись между руин за женой местного булочника, пока не повалили ее на землю.

 скачать:

Безымянная - одна женщина в Берлине .flv

Митрополиту-регіоналу подарували новий "Мерседес"

Намісник Києво-Печерської лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський УПЦ МП Павло (Петро Лебідь) відзначив своє 50-річчя в трьох банкетних залах одного з кращих готелів Києва "Русь".

Як повідомляє "Портал-Credo.Ru", захід проходив 1 травня в закритому режимі.

Митрополиту подарували новий "Мерседес" представницького класу з іменними номерами "АП" ("архієпископ Павло"). Портал відзначає, що вартість цієї моделі значно перевищує 100 тисяч доларів.

Музичний супровід банкету забезпечували зірки української естради Таїсія Повалій та Стас Михайлов, який виступає у стилі "шансон".  Як зізнався Михайлов, він виконував для митрополита Павла частівки. Повалій розповіла журналістам, що хотіла виконати пісню "Два кольори", проте, побачивши поряд з митрополитом Павлом його маму, вирішила заспівати пісню "Поговори зі мною, мама".

За календарем день народження митрополита Павла 19 квітня, проте на цей день припав Великий вівторок, тому урочистості перенесли на початок травня.

Петро Лебідь є депутатом Київради від Партії регіонів.

Раніше Лебідь назвав журналіста "Української правди" Сергія Лещенка душевнохворим за те, що він розмістив у своєму блозі фотографії "Мерседеса" глави УПЦ МП Володимира.

http://www.pravda.com.ua/news/2011/05/14/6196790/