Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Невеличка декларація. Про мої дії на виборчий період.

                      Для початку, ідеологічна складова. Багато хто знає про мої погляди. Якщо не розмазувати, в даному випадку по монітору, юридичні, політичні та ідеологічні терміни, скажу просто, я правий. Правий не в сенсі, що завжди  вірно пишу, роблю та маю монополію на істину, а в сенсі ідеологічному. Але не просто правий, а хитроправий (очікую продовження семантичного ряду, як то, хитромудрий, хитрожопий, lolну і ще щось, в кого яка фантазія). 

                     Моя хитроправість полягає в тому, що у боротьбі за нашу, національну Україну, треба використовувати стратегію, яка полягає в тому, щоб максимально використовувати, яких-неяких, але союзників. Серед них є людина, перед мужністю якої я схиляю голову. Звичайно, це Юлія Тимошенко. Важко визначити її ідеологічні погляди. Мені здається, це щось середне між соціалістичним та демократичним сприйняттям побудови суспільного та державного устрою. 
 
                     Але серед націоналістів такої людини нема. Такої харізми, як в неї, нема ні в кого з українськіх політиків. Більше того, пасіонарність, яку вона демонструє, також не властива жодному з лідерів українського політикуму (хіба що Луценко наближається до неї). Тому, для України, Юлія Тимошенко, це подарунок долі. І кому-кому, а націоналістам треба на повну використовувати цей шанс. 
 
                     Ось в цьому, стисло, полягає моя хитроправість. Просто ж праві вважають, що треба користуватися навіть не стратегією, а тактикою, для досягнення мети. Ця тактика полягає в тому, що треба всіх рубати шаблюкою, хто не поділяє націоналістичну ідеологію. І що з цього вийде, невідомо. Розрахунок, на "потом посмотреть". 
 
                     Ну, а тепер про мої дії, які я анонсував. Всіх, хто гіпотетично може потрапити у Верховну Раду, я поділяю на дві групи, ось так -


                    Стосовно Королевської, звичайно, велике питання, але я поставив її, тому що, один раз соціологія надала їй шанс потрапити в Раду. 
 
                   Для першої групи, "Українські партії", буде з мого боку максимальна підтримка на яку буду здатен. Едине, що я зможу собі дозволити, так це обережне, м'яке наставляння на шлях істинний. Як у випадку з цим моїм листом  Звернення до ВО "Свобода", та її лідера, О.Тягнибока.  В цій групі, саме Свобода є дуже суперечливим об'єктом. У багатьох до неї однозначне ставлення. В кого позитивне, в кого негативне. В мене ж воно неоднозначне. Чому, не буду зараз розписувати, тут не місце, та і перед виборами, це, м'яко кажучи, недоречно. Але, як не крути, я не уявляю собі, щоб у випадку потрапляння до парламенту, Свобода об'єдналася з ПРдунами та комуняками. Так що, ще раз, для першої групи буде з мого боку повна та беззаперечна підтримка.
 
                   Другу групу, там довга назва, не хочу її виписувати, самі бачите, буду, як казав один кончений мудак, мочити. Який з мене мочильщик, хай громада оцінює. Але я буду задіювати все на що здатен, все що вмію, всю свою фантазію та креатив. 
 
                   Дивлячись на цей малюнок, можуть виникнути деякі питання. Здебільшого стосовно Кличка. Стосовно Королевської, думаю мало в кого будуть якісь питання. Та і особливих зусиль, до ії нейтралізації я не буду докладати. Це мильна бульбашка. Вона і так, сама по собі лусне до виборів. 
 
                    А ось Кличко, мало того, що в нього є реальний шанс самостійно потрапити в Раду, а він для мене ще є супертушкою. Чому, це окрема розмова. Звичайно стосовно нього будуть заперечення. Дехто каже, що у свій час мочили Яценюка, а зараз з ним об'єднуються. То і Кличка не треба чипати, хай прийде до влади, та покаже на що він здатен. На що я кажу, якби в свій час не мочилі Яценюка, то він би точно скурвився, і зараз би сидив в креслі прем'єр-міністра, замість Пахла. Та і взагалі, я не пам'ятаю, щоб його так вже сильно мочилі. Я вже не кажу, що з інтелектом у Яценюка все ж таки краще, ніж у Кличка. А ось Кличку вже нічого не допоможе. З усіх його дій, висловів, поведінки, видно, що він органічно себе почуває серед теперішніх можновладців. Тому він, та Україна, це зовсім протилежні іпостасі. 
 
                    Ще залишаються деякі діячі, які в Раду не проходять, а нагадити опозиції, та відібрати в неї голоси, вони можуть. Самий "крутий" серед них, це Ляшко. Тут, я не знаю, що робити.Писати про нього, робити колажи, це здається буде йому тільки на користь. Зайва реклама. Можливо, хтось, що-небуть порадить з цього приводу. 
 
                    Оце так я буду діяти. І це Вам не хі-хі-ха-ха, я дядько сурйозний, сказав, буду робити. dada Звичайно, я не ортодокс, але щоб змінити мою думку потрібен дуже могутній тиск фактів. Фактів достовірних та перевірених. 


                    Невеличкий додаток. Стосовно нашого життя на порталі.    

                    Я не планував це писати, але один коментар спонукає мене до цього. Дуже показовий коменар. Це стосується того Звернення, на яке я дав посилання вище. Хто не читав, або читав, але не пам'ятає, мій лист стосувався запитання до Тягнибока, чи  ті провокатори, які прикриваючись вірогідним членством в партії, або декларуючи себе начебто її прихільниками, діють на користь владі, ображають та поливають брудом інший сегмент опозиції, а особливо людину, яка має найвищу підтримку серед виборців, і є  лідером опозиції, Юлію Тимошенко,  насправді мають такі установки від нього, та партії Свобода. 
                    Саме цікаве, що ті провокатори, про яких я писав, на тій замітці не відмитилися. Хоча, без сумніву бачили її. Там залишили коментарі дійсно прихільникі, або члени Свобода. Які не є маргіналами, і в якихось провокативних діях, я їх не помічав.
                    А дійсно провокатори тоді причаїлися, і мабуть перешіптувалися між собою, а що ж скаже Тягнибок. Мабуть вони очікували, що він скаже, що вони, провокатори, є насправді героями нації, що вони знаходяться на передньому краю лінії фронту, і лежать на амбазурі ворога, та не ворушаться, і він ними пишається.
                    Тягнибок на цей лист не відповів, тільки написав мені на Фейсбук якійсь нейтральний, навіть можна сказати, що взагалі такий коментар, що майже не має відношення до суті цього Звернення. Дав два посилання, і чомусь наїхав на мене стосовно НАТО. Хоча за НАТО я в нього нічого не запитував. Цю його відповідь я також опублікував, вона тут, в блозі, хто хоче, може знайти. Вона була 2 травня. Але і на тій замітці ці "герої" не відмітилися. Тепер я розумію, що вони просто вичікували, щоб не світитися. І ось там з'явився коментар одного з цих провокаторів. Нік його я не буду писати, вони там всі однакові, на один нік - "провокатор".

                    Ось цей коментар - 

                    "Як це не дивно,але я дякую автору за те що він своїми діями ще раз переконав у вірності мого вибору.Свобода дійсно єдина націоналістична проукраїнська партія.Всі інші,жидівські об"єднання Яйце-Бютів +Ко ,-лайно."

                     Назва цьому коментарю - "У городі бузина, у Києві дядько". Ну, і по ходу, обов'язково виконати свою функцію провокатора, пнути Тимошенко. Вони навіть не зрозуміли, що відбулося. Або не хочуть розуміти. Я не запитував у Тягнибока, чи є Свобода націоналістичною та проукраїнською партією, я запитував про них, провокаторів. І хоча Тягнибок втік від віповіді, це також була відповідь. Він не спростував, але і не підтвердив, що ці провокатори діють за його, чи партії, вказівками. По суті, він відмежувався від цього непотріба. І підтвердив, що вони є непотрібом. Якби вони дійсно представляли для нього якусь цінність, то він би захищав їх, навіть якщо вони і діють контрпродуктивно взагалі по відношенню до, власне, України. І Тягнибок мабуть розуміє шкоду цих дій, хоч вони і працюють в якійсь мірі на тимчасову користь партії, але в перспективі можуть аукнуться навіть існуванням України, як держави.
                     Тому, з цього коментаря я роблю висновок, що ця зграя псевдопатріотів і далі буде поводити себе так само огидно, як і раніше. Що вони будуть докладати всіх зусиль, щоб ця ПРдунська камарілья залишилася при владі, та створила більшість у парламенті.
                     І без будь-якого сумніву, я відношу їх до другої групи на малюнку. Відповідно і діяти по відношенню до них буду так само, як і до їхніх союзників по групі. Якщо вистачить часу, та буде бажання взагалі до них торкатися. Бо дуже огидні, смердючі та дрібні...


                     Ну і якщо я вже зробив цей малюнок з двома групами, то давайте почеплю і відповідну голосувалку. За кого Ви будете голосувати на майбутніх виборах. На пропорційній їх частині звісно. Одночасно поставити і мажоритарну частину, як і Ви знаєте, неможливо. Та власне, голосування по пропорційке, дасть картину і голосування по мажоритарці.

                     І останнє, це, - ВСІМ ДРУЗЯМ  dance


Счетчик посещений Counter.CO.KZ - бесплатный счетчик на любой вкус!

52%, 29 голосів

43%, 24 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

5%, 3 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
30

Коментарі

110.05.12, 21:26

№1

    210.05.12, 21:26

      310.05.12, 21:29

        410.05.12, 21:47

        " Оце так я буду діяти. І це Вам не хі-хі-ха-ха, я дядько сурйозний, сказав, буду робити. dada

        Ой, Петре, насмішив.
        Не чіпай ти того Ляшка, він безобідний.З нього посміються як з клоуна, але голосувати не будуть. А ось за бісову бабу вітренчиху, такі ж, як вона - будуть, і навіть багато! Ось на кого направ свій пил.

          510.05.12, 21:51Відповідь на 4 від Alter ego*

          " Оце так я буду діяти. І це Вам не хі-хі-ха-ха, я дядько сурйозний, сказав, буду робити. dada

          Ой, Петре, насмішив.
          Не чіпай ти того Ляшка, він безобідний.З нього посміються як з клоуна, але голосувати не будуть. А ось за бісову бабу вітренчиху, такі ж, як вона - будуть, і навіть багато! Ось на кого направ свій пил.
          Та як не будуть? Якійсь відсоток він натягує, один, чи два....а це все опозиційні голоси..

            610.05.12, 22:03

            Відносно Тягнибока, то він саме такий - на моє пряме запитання відносно об'єднаних опозиційних сил він лиш зиркнув в вічі і промовчав.

              710.05.12, 22:04Відповідь на 5 від бандерівець

              " Оце так я буду діяти. І це Вам не хі-хі-ха-ха, я дядько сурйозний, сказав, буду робити. dada

              Ой, Петре, насмішив.
              Не чіпай ти того Ляшка, він безобідний.З нього посміються як з клоуна, але голосувати не будуть. А ось за бісову бабу вітренчиху, такі ж, як вона - будуть, і навіть багато! Ось на кого направ свій пил.
              Та як не будуть? Якійсь відсоток він натягує, один, чи два....а це все опозиційні голоси..
              Тоді його треба втягувати в опозицію.

                810.05.12, 22:09Відповідь на 6 від Alter ego*

                Відносно Тягнибока, то він саме такий - на моє пряме запитання відносно об'єднаних опозиційних сил він лиш зиркнув в вічі і промовчав.Де це ти його зустріла?

                  910.05.12, 22:19Відповідь на 8 від бандерівець

                  Відносно Тягнибока, то він саме такий - на моє пряме запитання відносно об'єднаних опозиційних сил він лиш зиркнув в вічі і промовчав.Де це ти його зустріла?Ну, це не накамеру.

                    1010.05.12, 22:19Відповідь на 9 від Alter ego*

                    Відносно Тягнибока, то він саме такий - на моє пряме запитання відносно об'єднаних опозиційних сил він лиш зиркнув в вічі і промовчав.Де це ти його зустріла?Ну, це не накамеру.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна