хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Ніяких ілюзій. Суцільне. омріяне життя по-новому.

  • 02.04.17, 11:59


        Ну шо, стаємо на рейки реалізму та котимося, куди очі дивляться. Очі дивляться в темряву, туди і котимося.
        Диспозиція наступна.
        • Порошенко здоровий, як бичара. Ніякого диабету в нього нема. Так що, ось-ось він не здохне, як хочуть цього, але не можуть, всі українці. То ж радіймо всі з цього приводу.
        • Порошенко відмінив свободу слова та об'єднав всі телеканали в один, - Рошен ТВ. То ж тепер дивимося правильний контент та всіляко радіємо з цього.
        • Порошенко ліквідував на війні тих, хто міг би захистити українців. Залишилася одна Тимошенко, яка могла би забезпечити життя по-гідному. Але він задавить її інформаційно(дивимося речення вище). Тим більше, 54% живі, нікуди не зникли. І вуха в них стали ще більше. На які таки креативні помічники Порошенка, як Ляшко, Савченко, Саакашвілі повісять тони правдивої локшини про Тимошенко. І вони повірять. Також треба сприймати, як радість.
        • Порошенко не слабшає. Це оманливе враження. І штучно інспіроване самим Порошенко. Щоб ми не дернулися його вішати тоді, коли він дійсно був слабкий. В надії, що він сам себе поховає, і нам не треба буде напружуватися. Не поховав. Тепер Порошенко сильний. Його охорона більша за армію, декілька сотен тисяч преторіанців. З кулями, пістолями, автоматами, гарматами, бронетранспортерами, танками. І на величезній зарплаті. яку ми їм платимо. Тут взагалі безмежна радість від того, що вони захищають Порошенка від нас.
        • Рідка консистенція під назвою "Порошенко Петро Олексійович", яка була в 2014 році, тепер збільшилася в тисячі разів, розповзлася по всій Україні, затверділа і тепер потребує необмежену кількість їжі. Яку ми повинні їй забезпечити. То ж тримаємо постійно свої кишені відкритими, щоб ця, люба нам, вже зміцніла, консистенція, могла вільно в них зазирати та виймати звідти стільки грошей, скільки їй буде необхідно. І якщо на початку від неї був запашок, який нагадує приміщення совкового вокзального сортиру, то тепер ми всі адаптувалися, відклали в бік Шанель №5, і з задоволенням вдихаємо аромат липецько-олігархічно-офшорної суміші "Рошен". Ах, як приємно! Радість рветься назовні.
        • Порошенко не брехун. Це ми були неправильно виховані. Тепер навпаки, правда, це брехня, а брехня це правда. Зрозуміли? Ну, наприклад коли Порошенко каже, що у нас нема війни, то треба розуміти, що війна є. В цьому сермяжна правда. І посконна істина. Просто ми були дурні і не розуміли цього. Так що тепер, коли Порошенко каже, що ми йдемо в Європу, то це означає, що ми йдемо в протилежний бік. Там де Мордор. Поступово, поступово, ми трансформуємося навіть не в орків, які там мешкають, а в лакеїв цих орків. В полових. В швейцарів для орків. І це треба сприймати, як честь. Не ту честь, яка була у наших пращурів, що захищали та гинули за Україну, а правильну честь, яка в Мордорі. З часом, років через 100, всі забудуть цю загадкову назву "Україна", і будуть славити вічно живого Порошенка, якій не жаліючи живота свого, зробив нас щасливими та радісними. І у кожного, в його будці, буде стояти ця світлина з геніальною головою та променистими очима, у якої кожного ранку ми будемо просити благодаті шоколадної та манни карамельної.
        Ну ось так. В загальних рисах.
        Що, фрустраційний пост? Не хотів. Чесно. Просто на радощах писав. 
        І ви радійте. Життя по-новому жиж!
        Хоча...може поставимо Порошенка до стнки? Ні-ні...це буде кінець. Путін нападет, всі підуть в боевики і МВФ не дасть кредиту. Викидаємо це нав'язливе бажання з наших голів.
        Хоча...а...?
6

Коментарі

12.04.17, 14:26

    23.04.17, 14:55