хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Кон'юнктурний нарцисизм Саакашвілі.



          Яке ж чмо гниле, цей Саакашвілі.((( Не дарма його грузини послали НАХ.
          Зараз на Мальті відбувається конгрес Європейської народної партії.
          І воно туди приперлося.
          Навіть не про Потроха зараз мова. Моє відношення до нього відоме. Погань така, що пошукати. Але гідна свого кореша, Міхі.
          Саакашвілі приїхав на Мальту не як представник української партії, а як представник грузинської партії "Єдиний національний рух".
          Його партейка в Україні. яку він купив за традицією наших політаферистів, не є членом ЄНП. Тому він вирішив смухлевати, і з'явитися там, як представник грузинської партії.
          Тоді, як це? Він громадянин України(до речі, громадянство отримано ним незаконно), очолює одночасно партію і в Україні і в Грузії? Хтось може це осягнути? Ми що, вже нижче бананових республік? Хіба можна собі уявити, щоб Трамп, навіть не очолював би, а був би просто членом Республіканської партії США, і в той же час був би Головою Національної партії Гондураса? А у нас, виходить, це можливо? І якщо Міха представився на конгресі, як представник грузинської партії, то виходить в нього є громадянство Грузії? Але ж він стверджує, що в нього нема громадянства Грузії. Виходить він обдурив європейських партнерів? Я вже мовчу, що у нас заборонено мати подвійне громадянство, про яке як раз зараз стільки галасу в Раді.
          То хто ж він такий, бляха муха!?
          Грузинський патріот, чи український? Він же верещав, що Україна це "моя страна!". Верещав руською язикою. То може він ще і мордорський патріот?
          Чи його країна та, яка кон'юнктура складається для нього? Коли йому вигідно, то його країна Грузія, коли вигідно, щоб його країна була Україна, то Україна. А якщо йому буде вигідно, щоб його країною бала Рашка, то що, він стане патріотом Рашки?
          Тьфу, яка гидота!
          Так це ще не все.
          Воно ще смухлевало і з місцями. Бачите стрілки вказують?
          Щоб зробити красиву картину, який він бойовий опозиціонер, Саакашвілі всівся не на своє місце.Це місце лідера нідерландської партії “Християнсько-демократичний заклик” Сібранда ван Хаерсми Бум. Але це місце одразу за Потрохом. Саме це і потрібно Міхе. І він там всівся та поміняв таблички.
          Який вбивчий аргумент! Яка яскрава позиційна картинка!
          Мовляв, дивіться лохі, я ризикую для вас життям, сів ззаду Потроха. Він може отруїти мене насмерть своїми газами, але я жутко сміливий і нічого не боюся. Хоча, яке воно сцикло, ми всі знаємо. Знаємо, як дриснув з Грузії, бачили. як він втік у Шустера з передачі, коли такий же козел Червоненко почав наближатися до нього після того, як він облаяв його в своєму стилі,
          Це не Юлія Тимошенко, яка ніколи не діяли такими підлими засобами, вона завжди йшла на Потроха і на всю цю олігархіно-кремлівську кодлу з відкритим забралом, ніколи не діяли з-за спини.
          А цей проститутоїдний гастролер-заробітчанин Міха Саакашвілі поводить себе, як криса, як гіена, намагається вдарити нишком і заховатися, в даному випадку, за цивілізаційними етичними нормами.
          І це чмо рачки лізе у нашу владу!
          Можете собі уявити, що воно буде робити, якщо отримає хоч би мінімальну владу в Україні? Яка для нього не представляє ніякої цінності. Ні в ментальному, ні в генному, ні в культурному плані. Україна для нього, це територія для ствердження його маніакального нарцисизму. Для задоволення його низинних почуттів епікурейця та сибарита.
          Ватники та лохі, і що, вам подобається цей жирний лантух? Цей полоумний клоун, який в будь-яку мить може продати і вас і країну?
          Чи вам - "абинеюлька", а там гори все синім полум'ям? І ви, і ваші діти, і країна...
          А?
4

Коментарі

131.03.17, 20:31