Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

...бо Путін нападе!



            В свій час, Господь передав нам через Мойсея стислу Конституцію людства Землі, 10 заповідей. За якою людство і жило, поки на нашу голову не звалився шкіряний лантух, набитий кістками та м'ясом, назва якому - Порошенко.
            Інтелектуальна, дипломатична та бізнесова геніяльність цього лантуха затьмарили самого Господа. Він запропонував та втілив у життя ще більш стислішу та зрозумілішу Конституцію людства, яка полягає тільки у одній Заповеді - "бо Путін нападе".
            І хоч вона на повну працює тільки в нашій країні, але вже починає розповзатися і в інші країни, в яких керують намісники Путіна. В Україні намісник Путіна, це лантух Порошенко.
           Тепер до будь-якого прохання або побажання намісника варто додати - "бо Путін нападе", як це прохання чи побажання буде виконано з блискавичною швидкістю.
           Припускаю, що всю принадність та чудодійну силу цієї Заповіді скоро зрозуміють і слуги лантуха Порошенка, різні бандити, титушки та гопники.
           Адже варто тільки підійти до якогось перехожого на вулиці, і сказати йому - "Давай мобільник, бо Путін нападе", і все, мобільник, без зайвих зусиль з боку цього прохача, спокійно та безперешкодно перейде в його руки.
           І так з усім.
           "Плати тарифи, які я встановив, бо Путін нападе"
           "Плати за газ ціну, яку я встановив. бо Путін нападе"
           "Мені подобається твоя сорочка, знімай її, бо Путін нападе"
           І так далі в такому ж дусі.
           Тепер все наше життя треба перебудовувати і жити у відповідності з цією геніяльною Заповіддю. Замість застарілих 10 Заповідей Господа. Та і самого Господа лантух Порошенко загнав за Магадан. Бо перевершив та осоромив його у компактному викладанні Конституції людства Землі.
           Ну а наших козаків Порошенко перетворив на затюканих та переляканих злиднів. Які зараз миють йому чоботи.
           Не ті зараз козаки, козаки не ті.
2

Коментарі

112.07.16, 20:32

***Не ті зараз козаки, козаки не ті...***
Українських козаків ніколи і ніхто не поставить на коліна!
Бо ми ЛЕЖАЛИ і БУДЕМО ЛЕЖАТЬ! \доки нам на голову насеруть...\

    212.07.16, 21:20Відповідь на 1 від Богдан Ляшко