хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Надія Савченко принципів не змінює.



          Здається, Порошенко, зі своєю армією ботів Мінстеця, дарма витрачав кошти та час в намаганні дискредитувати Надію, та посварити її з Тимошенко.
          Ці дві жінки, цей тандем - "Тимошенко-Савченко", є більш страшною загрозою для Путіна та Порошенка, ніж всі Майдани, разом взяті. Бо саме вони і є справжньої Україною. Не ватною, не противсихівською, не лохівською, не хохляцкою, а Україною козацькою. Україною, яка здатна захистити себе і від зовнішніх ворогів, і від внутрішніх. Україною, яку вони можуть зробити квітучим краєм, Україною для українців, для всіх її громадян будь-якої національності. 
          Тому ця солодка парочка, Путін-Порошенко, і вигадують різні приводи. щоб не звільняти Надію, тому вони і влаштовують інформаційні провокації, щоб розірвати цей зв'язок між Надією та її партією Батьківщина, між Надією та лідером Батьківщини Юлею Тимошенко.
          Але. як ми бачимо, все дарма.Що Тимошенко, що Савченко не на словах, а на ділі довели свою відданість Україні, довели, що вони принципами не торгують. І ніяка мразь, навіть вищої проби. як то Путін та Порошенко, не здатні зламати їхню волю. Ці дві жінки створені, щоб перемагати. Ці дві жінки справжні українки, справжні козачки, і саме вони є Україною, а не брудний хряк Порошенко зі своєю кодлою продажних холуїв та лизоблюдів.
          Надія, тримайся! На жаль, ми не можемо зараз допомогти тобі ділом, не можемо дістатися до Путіна, щоб розчавити його, як смердючого таргана, але те, що вся, справжня Україна, з тобою, з тобою в думках, на майданах, на фронті, можливо додасть тобі сил та витримки, і ти невдовзі будеш серед нас.
6

Коментарі

124.04.16, 20:29

    22.05.16, 21:35