хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Родіна ЗаЖОП (ідею ширки вони не облишили)


Представники партії регіоналів “Опозиційна платформа — За життя” (ОПЗЖ) та “Батьківщина” намагаються нанести непоправну шкоду життям мільйонів українців. Для цього у Верховній Раді України вони зареєстрували відповідні законопроекти.

Перший законопроект “Про визнання таким, що втратив чинність, Закону “Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування” номер 1114 від 29.08.2019 року. Серед його авторів — Королевська, Шуфрич та Рабінович.

Закон, який хочуть скасувати, є ключовим у трансформації системи охорони здоров‘я. Саме з його прийняття розпочалося системне впровадження змін у медицині. Його скасування означатиме скасування змін для 28 мільйонів українців, які підписали декларації, для десятків тисяч лікарів і медсестер, які почали працювати в нових умовах з гідною оплатою праці, знищення незалежної Національної служби здоров’я України.

Для агентів Кремля і регіоналів головною ціллю є підрив національної безпеки та збереження можливості вручну контролювати потоки коштів платників податків. Тому будувати в Україні ефективну модель на зразок британської не можна в жодному разі.

Другий законопроект “Про фінансове забезпечення охорони здоров‘я та загальнообов‘язкове медичне страхування в Україні” номер 1178 від 29.08.2019. Серед авторів — Юлія Тимошенко та Валерій Дубіль (який давно і серйозно користується послугами радників Богатирьової).

Закон пропонує впровадження обов‘язкового медичного страхування. Ми неодноразово пояснювали, що обіцянки “страхової медицини” — це популізм, спроба створити ілюзію турботи про здоров‘я українців та зберегти контроль над коштами платників податків. Більше про те, “страхова медицина” — це політична гомеопатія тут і тут.

Дивним чином ідеї українських борців за “страхову медицину” збігаються саме з російською моделлю. Моделлю, де немає ринку, вибору та конкуренції, тому й немає якості послуг. Змінивши систему фінансування охорони здоров‘я на “страхову“, Росія лишила “совок” там, де пацієнт отримує послуги. Таку систему хочуть розвинути і в Україні.

Спроби створити прозору систему з однаковими правилами і чіткими гарантіями для всіх учасників зустрічають потужний опір. Вони будуть діяти оперативно та рішуче.

Те, що називають “вікном можливостей” щодо законодавчих ініціатив у парламенті 9-го скликання може дуже легко перетворитись у “вікно можливостей для покидьків”.

Депутати, які підтримають ці законопроекти, фактично підпишуть угоду про знищення чітких та прозорих гарантій у системі охорони здоров‘я, а отже свідомо нанесуть шкоду здоров’ю українців.

У політичного керівництва держави і представників монобільшості має вистачити розуму цього не допустити. Адже добре відомо, що законопроекти ОПЗЖ і Батьківщини не варті навіть паперу, на якому вони написані.

Уляна Супрун
6

Коментарі

16.09.19, 18:38

    анонім

    26.09.19, 20:13

    Твари Королевськая, Шуфрич та Рабинович должны были давно не просто сидеть , а висеть. Все Порох демократию соблюдал, а нужно было режим хунты включать.

      36.09.19, 20:30

      Прежде, чем это читать, надо сразу глянуть подпись.

        46.09.19, 20:44Відповідь на 3 від Metalliver

        Прежде, чем это читать, надо сразу глянуть подпись.І що там?