хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Просто декілька думок...

            Обов'язкове страхування. Страхування все частіше стає обов'язковою і необхідною умовою життєдіяльності. Страхувальний бізнес заснований на страхах – смерті, хвороби, втрати майна, ризиків тощо. Виходить, треба бути боязливим, заляканим, тремтячим від усього, щоб отримати вищий статус та більше переваг? Емм... 

             Меркантильність. Люди все більше оцінюють друг друга по товщині гаманця, одягу, символам заможності, при цьому забувають про звичайні людські якості. Особливо це стає помітним у великих містах, осередках промисловості та торгівлі. Через заклопотаність здобуванням грошей, через звичку лицемірити та брехати для отримання вигідних контрактів, забуваються стосунки, засновані на довірі та доброзичливості. Вже зараз людям часто не залишається часу на особисте життя, на кохання – а що буде далі?!!

                Відсутність мрій. З дитинства чуємо: «мріяти не шкідливо», «ну ти розмріявся», «губу розкатав» тощо – так навчають забувати про свої мрії. Потім, в трішки дорослішому віці починається: «став цілі», «плануй своє життя», «думай про кар’єру та зріст», «здійснюй бажання»… І хоч під час свят, днів народжень, урочистих подій, всі так полюбляють бажати сповнення всіх завітних мрій, навряд хтось знає чи є вони у людини взагалі.

             Ці, і ще багато інших тем – не такі популярні як тема сексу, алкоголю або наркотиків. Чому про них мовчать? Ніколи ж не пізно зайнятись розвитком свідомості.

             Щось прогрес цивілізованого суспільства викликає у мене недовіру. Зовсім не хочеться йти в цьому напрямку далі. Правда, іншого не пропонується, тому буду вигадувати його сам. Такий, який буде і до душі і до розуму.

 © Микола в роздумах

7

Коментарі

121.08.10, 12:04

"– а що буде далі?!!" - далі буде зворотній процес) усе циклічно)

    221.08.10, 12:12Відповідь на 1 від все_буде_так

    "– а що буде далі?!!" - далі буде зворотній процес) усе циклічно)не у всіх дій є зворотній процес. Цикл може не повторювати а посилювати ефект дії...

      321.08.10, 12:19Відповідь на 2 від Ханік

      та ну.... вже зараз багато хто, особливо з молоді, відмовляється від стереотипів, навіяних т.зв. прогресом. іде зміна цінностей та пріоритетів.

        421.08.10, 12:25Відповідь на 3 від все_буде_так

        та ну.... вже зараз багато хто, особливо з молоді, відмовляється від стереотипів, навіяних т.зв. прогресом. іде зміна цінностей та пріоритетів.хочеться на це сподіватись (-:

          521.08.10, 13:30

          Ну Коль, ты тока прозрел? Давно высказывались учёные и философы о том, что мир изначально выбрал неправильный техногенный путь, вместо духовного. А направление предлагают.Например фильм "дух времени 1 и 2 ч."смотрел? Но пока основная масса населения не "проснётся" - нихрена не будет.Но, судя по новому поколению, живущего девизом "я буду зарабатывать деньги"http://blog.i.ua/user/1153602/431854/ , это произойдёт не скоро, если сами себя не уничтожим.

            621.08.10, 13:32Відповідь на 3 від все_буде_так

            та ну.... вже зараз багато хто, особливо з молоді, відмовляється від стереотипів, навіяних т.зв. прогресом. іде зміна цінностей та пріоритетів. Это единицы. Основная масса всё больше жаждет благ цивилизации и наращивает производства.

              721.08.10, 13:33Відповідь на 1 від все_буде_так

              "– а що буде далі?!!" - далі буде зворотній процес) усе циклічно)ага, обрастём шерстью и превратимся в макак

                821.08.10, 13:37Відповідь на 6 від lancette

                у нас цей процес йде дуже повільно, тому що "блага цивілізації" нам ще в диковинку, ще більшість з нас не натішилася ними. ті ж хто досяг, згадують, що десь є душа, яка бажає спокою і цінність його, як людини, не в купюрах вимірюється.

                  921.08.10, 13:38Відповідь на 7 від lancette

                  усе відносно) моя бабця вважає, що вже перетворилися)

                    1022.08.10, 08:20

                    ах, если бы ещё и на русском написано было

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна