Щурі біжать з тонучого корабля ПР.

  • 20.02.14, 21:43
Вслед за Царевым из Украины бегут регионалы Сальдо и Повалий
Автор Voronz, Чтв, 20/02/2014 - 18:40

Народные депутаты от Партии регионов Владимир Сальдо и Таисия Повалий пытаются вылететь из Украины из аэропорта "Борисполь".

Об этом заявил внефракционный народный депутат Олег Ляшко, передает "ТВі".

"В VIP-терминале аэропорта "Борисполь" сейчас находятся депутаты от ПР Сальдо и Повалий. Убегают от народного гнева. Пусть тогда уже и не возвращаются", – заявил он.

Напомним: ранее сообщалось, что "регионал" Олег Царев тоже покинул Украину, но обещал вернуться.

Виявився цей чорт з табакерки на одному з каналів ДЕРЖАВНОГО російського ТБ. На запитання чому він там зам'явся і сказав, що його туди "запросили".

Відомо, що двома особистими  літаками з Донецька на Лондон вилетіли сини Янука зі своїм майном і родинами, але сів в Хітроу (напевно, в столицю Британії). В тому ж напрямку на своєму літаку вилетів в Лондон Ахметов. (Хоч відбріхується, що в Донецьку). Також, нав'ючений валізами із родиною втік в "Гейропу" КОМУНЯКА Кілінкаров (Тайожний союз, Кремль і Раша його теж ЧОМУСЬ? явно не цікавлять). Проте в Жулянах із інкасаторських авто загружають величезні коробки в приватні літаки втікачів з України, один з них Гадик Колєсні ченко.

  Той факт, що ПР ніяк не може зібратись в стінах ВР красномовно говорить про те, що більшість членів провладної партії покидають Україну в сторону Європи не дивлячись на те, що ЄС почало вводити обіцяні санкції проти винуватців в кровопролитті в середмісті Києва:

http://www.segodnya.ua/politics/pnews/v-blizhayshie-chasy-es-zamorozit-aktivy-ukrainskih-chinovnikov-mid-italii-497313.html      http://www.newsru.com/world/20feb2014/sankz.html

США ввели санкции против 20 украинских чиновников
После полудня ЕС ввел санкции против чиновников – МИД Франции
Евросоюз планирует ввести эмбарго на поставки оружия в Украину
В ЕС стартовало экстренное заседание по Украине: обсуждают санкции и выборы
ЕС ввел финансовые и миграционные санкции против украинских чиновников - Порошенко

На АЗС під Донецьком помічено багато авто з київськими номерами. В Києві запахло "жареним", то олігархи з награбованим в народу України баблом примчались на своїх крутих тачках в Донецький аеропорт.

Дарма шукають і чекають депутати "спікера" в стінах ВР! 

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак залишив Київ. Про це пише "РБК-Україна" з посиланням на очевидця.

"Рибак відлітав через VIP-залу старого терміналу D, разом з онукою та її чоловіком. Судячи з усього, його очікував чартер", – сказав співрозмовник агентства.

VIP-зала старого терміналу D аеропорту "Жуляни" переповнена пасажирами, що відлітають з України. Сьогодні в лондонському аеропорту Хітроу приземлився літак власника корпорації СКМ Ріната Ахметова. 

ПРИЇХАЛИ!)))

  • 20.02.14, 15:42
У ДТП розбилися десантники, які їхали з Дніпропетровська в Київ (ФОТО, ВІДЕО)
20.02.2014 15:02
У Дніпропетровській області в ДТП потрапила вантажівка, що везла в Київ десантників. Внаслідок аварії загинуло троє військовослужбовців 25-ї повітряно-десантної бригади, ще дев’ятеро травмовано.

За інформацією обласної ДАІ, інцидент стався сьогодні близько 7.00 в кілометрі від Меліоративного. За кермом військової вантажівки сидів 22-річний водій. Наразі слідчі з'ясовують, чому автомобіль вилетів з траси, повідомляє 056.ua.

За словами очевидців, в районі села Піщанка водій автомобіля «Урал» не впорався з керуванням, внаслідок чого вантажівка перекинулася.

У військовій прокуратурі Південного регіону України підтвердили факт загибелі трьох військовослужбовців. Ще дев'ятеро отримали травми.

Як повідомляв «Ракурс», в.о. міністра оборони Павло Лебедєв віддав наказ відправити з Дніпропетровська в Київ десантні війська:


За попередніми висновками, машина перекинулась від ПЕРЕВАНТАЖЕННЯ!!! shock

Оце таке "перемир'я"?

  • 20.02.14, 14:30
Світе, схаменись! Захисти Україну!!!
Де обіцяні САНКЦІЇ проти кривавого режиму  диктатора Януковича???

Трофей, знайдений на відвойованих позиціях у "Беркуту", що відступив.




Эти фотографии необходимо распространять максимально, потому что оккупационная власть всеми силами пытается доказать, что у ментов боевого оружия нет.

На самом деле в столице Украины боевики ОПГ МВД уничтожает людей с помощью огнестрельного оружия. Это уже не отдельные эпизоды, а хорошо организованные массовые убийства. Это международный трибунал для Януковича.

1. Автоматы Калашникова.


2. Желтые повязки у ментов - такие же повязки у бандитов-титушек.


3. Вот они, бандиты-титушки с бандитами из ОПГ МВД.


4. Вооруженный АК боевик с повязкой, случайно снятый автомобильным видеорегистратором.


5. Снайпер Беркута с такой же повязкой.


6. Снайпер.

А ось печальний результат цієї злочинної спецоперації проти "екстремістів":

Ми пам'ятаємо, ми не простим!

Сотня вбитих, біля тисячі важко

 поранених за один лиш день

 "спецоперації"нЕлюдів проти учасни

 ків протесту.

Вічна пам'ять і СЛАВА Героям Майдану.

roseroseroseroseroseroseroseroseroserose 


Параноя від злиття СБУ з ФСБ?

  • 20.02.14, 11:21

Кликните по изображению для увеличения

СБУ внезапно передумала начинать антитеррористическую операцию. Фото 1

Принтскрин сообщения о новости

Цікаво, ми, українці, не сприймаємо це за адекватність дій влади тому, що Україна не Росія чи тому, що так звані "тітушко", як колись обраний Кремлем Дудаєв, вийшли з під контролю і почали громити все і вся? А може вони виконують завдання, поставлене їм керівництвом силових структур щоб посіяти хаос, страх і замести сліди своїх злочинів? Може це страх перед Гаазьким трибуналом бо безнаказаність злочинної влади перейшла всі межі людяності і заслуговує на міжнародний осуд, який не має ні строку давності, ні значення місця здійснення цих злочинів? Але повернення з бігів Сівковича - знову кремлівським духом дурно "пахне".

"Люди в чорному".

  • 19.02.14, 22:24
19.02. 14.
Мало того, що "Беркут", до недавна, ВЗАГАЛІ не був зареєстрований як силова структура, так... виявляється, що ця "птиця" офіційно не підвласна МВД!!!
"Беркут" знаходитися в підпорядкуванні...директора парку культури й відпочинку!omg

Оскільки "Беркут" підпорядковується директорові ГТО, то це робить 

цей підрозділ в Києві (зокрема) ПРИВАТНОЮ СТРУКТУРОЮ, і вся відповідальність

 лежить на директорі парку!

Відповідно, "Беркут" може чекати пенсію, відшкодування травм, втрату здоров'я

 особисто з ДИРЕКТОРА ПАРКУ?!?


Захарченко каже, що “Беркут” перед розгоном майдану взагалі ніхто не інструктував

— МВС знімає з себе всю відповідальність за дії “Беркуту” й перекладає її на директора Центрального парку культури й відпочинку Києва, — повідомляє нардеп Геннадій Москаль. — У відповідь на мій запит міністр МВС В.Захарченко стверджує, що ні його заступники, ні керівники департаменту прикомандирований “Беркут” не інструктували і в очі його не бачили.

Згідно з телеграмою заступника міністра МВС В.Ратушняка від 22.11.2013р. начальни

кам УМВС в областях наказано “особовому складу підрозділів “Беркут” прибути о 8.00 24.11.2013 року в міський сад Центрального парку культури й відпочинку м.Києва”. 


P.S. То може тому, останнім часом, так ПОКАЗОВО горять папери в прокуратурах, СБУ, МВД...і палять їх якісь діти в масках. shockquestion

http://blog.i.ua/user/2675316/1359591/

$2 млрд. на право вбивати.

  • 19.02.14, 10:16
Саакашвили: Путин заплатил Януковичу $2 млрд и купил право на кровавый разгон в Киеве
Мирная, европейская и демократическая Украина – это конец для Путина, поэтому он давит на Януковича, убежден экс-президент Грузии Михаил Саакашвили.
Вчера 21:21
Михаил Саакашвили
Михаил Саакашвили 
Фото: Mikheil Saakashvili / Facebook

Кровавые события в Киеве происходят по прямому указанию из Кремля. Очередным траншем в $2 млрд президент России купил у Януковича право на кровавый разгон активистов, ведь мирная европейская Украина означает конец Путина. Об этом в прямом эфире "5 канала" заявил экс-президент Грузии Михаил Саакашвили.

"Думаю, Владимир Путин за те два миллиарда, которые он заплатил Януковичу на этой неделе, купил суверенитет Украины, купил право на разгон демонстрации, на те кровавые события, которые происходят в Киеве" – сказал Саакашвили.

"Поймите, дело не в двух сторонах конфликта: есть лишь правительство, которое стреляет в собственный народ. Есть власть Украины, которая под нажимом или по прямому диктату из Москвы действует против собственного народа. Для Путина здесь шкурный вопрос: если Украина станет мирной европейской демократической страной – это начало конца Путина", – уверен Саакашвили.

Бывший глава Грузии сравнил события в центре Киева с кровавым разгоном и расстрелом демонстрантов в Пекине в 1976-м и 1989-м годах.

"Это не антитеррористическая операция – в центре Европы устраивается новый Тяньаньмэнь. В свое время в Китае на площади Тяньаньмэнь точно так же нападали на людей, сравнивали с землей протест. Но Украина – не Китай, а центр Европы. Ни одна власть не стоит того, чтобы так за нее хвататься, стрелять в собственный народ", – подчеркнул Саакашвили.

Грузинский политик убежден, что Европе как никогда раньше нужно делать реальные шаги навстречу Украине, а не регулярно выражать обеспокоенность текущими событиями в стране.

"Со стороны Евросоюза высказывать разочарование ходом событий уже недостаточно. Надо, чтобы ЕС более конкретными шагами поддержал народ Украины. Сейчас судьба не просто всей Украины, но всей Европы решается в Киеве. Я в восторге от мужества вашего народа, от героизма актвистов", – подытожил Саакашвили.

Російські політологи підтверджують наші здогадки.

  • 19.02.14, 09:38
ПОЛИТИКА ЭКСКЛЮЗИВ GORDONUA.COM
Аслунд: Кремль отдал Януковичу приказ на разгон прямо из Сочи
Старший научный сотрудник Института международной экономики имени Петерсона, специалист по российской политике и экономике Андерс Аслунд считает, что Москва начала реализацию одного из сценариев, описанных Андреем Илларионовым.
Вчера 21:16
Андерс Аслунд
Андерс Аслунд 
Фото: pinchukfund.org

Экономист

дал краткий



 комментарий 

Gordonua.com.



 "Происходит то, о чем предупреждал Андрей Илларионов. Россия не ждет окончания Олимпиады и отдала Януковичу приказ на разгон прямо в Сочи. Я не могу комментировать войну, но мне очень грустно!" – сообщил он.

В конце января экс-советник Владимира Путина, экономист Андрей Илларионовочертил три схемы поведения Москвы в отношении Киева.

"Первый, базовый, сценарий предусматривает установление контроля над всей Украиной. Это был бы наиболее приемлемый вариант. Второй сценарий, который сейчас вышел на первый план и о котором сейчас говорят все прокремлевские политики и политологи, – это федерализация или конфедерализация Украины. При осуществлении такого проекта нужно будет установить контроль над промосковской частью страны. И, наконец, третий сценарий. Его будут реализовывать, если не удастся осуществить первых два. Это установление контроля над Крымом, Луганской и, возможно, частью Сумской области. То есть в тех районах, где преобладает русское население", – сказал тогда он.

P.S. Брехня Кремля зловіща і несамовита! Показне ігнорування Янука в Сочі, як завжди, носило клеймо "подвійних стандартів" Мацкви: для світу ВДАВАНЕ "осудження" звірств українського диктатора, а в дійсності - спонукання його до ЩЕ БІЛЬШИХ радикальних дій у відношенні до ненависних москалям свободолюбивих "хохлів"!

SOS!!!

  • 19.02.14, 07:44
Київ, ВСТАВАЙ! 

ШИНИ, СКАТИ!!! ТЕРМІНОВО!!! На Майдан!!!
Увага, блокуйте вулицю Шовковична! Метрів 300-400 від ВР є ПІДЗЕМНИЙ ВИХІД - 
перехід з Ради до столової !!!
Передали працівники кухні від ВР!!!

Сотні звірськи вбитих, тисячі поранених 

Героїв України. Вийдіть їм на підмогу!

З усіх куточків України їдуть чоловіки в Київ, 

котрий кремлівський раб втопив в крові!!!

ВСІ БОРОНИТИ МАЙДАН!!!
 

Козацтво України, Батьківщина потребує захисту!

  • 19.02.14, 07:33

Наказ № 0218/14 Верховного Отамана Українського козацтва
18.02.2014 - 21:05

Кожен, хто захищає злочинну владу, піднімає зброю на людей є ворогом України і заслуговує на суворе покарання. Крайовим отаманам терміново організувати повну мобілізацію особового складу Українського козацтва.  Здорові козаки від 20 до 45 років зобов’язані взяти до рук зброю. Військові фахівці зобов’язані очолити бойові козацькі підрозділи.

Ігор Вардинець, верховний отаман Українського козацтва, заслужений лікар України, кандидат медичних наук
Ігор Вардинець, верховний отаман Українського козацтва, заслужений лікар України, кандидат медичних наук

Сьогодні українська влада застосувала військові засоби проти власного народу. Сотні людей поранено бойовими набоями, є вбиті мітингувальники.  Останню можливість для мирного розв’язання конфлікту зухвало знехтувано владою. 

          Жменька жалюгідних покидьків, що очолювали Україну кинули нашу Батьківщину у вир громадянської війни.

          Український народ в небезпеці, Батьківщина потребує захисту!

          Кожен, хто вважає себе козаком зобов’язаний взяти до рук зброю і стати на захист своїх родин, українського народу, рідної землі і української держави.

          Кожен, хто захищає злочинну владу, піднімає зброю на людей є ворогом України і заслуговує на суворе покарання.       

У зв’язку з надзвичайною ситуацією в державі -

НАКАЗУЮ:

  1. Крайовим отаманам діяти відповідно до умов військового стану.
  2. Крайовим отаманам терміново організувати повну мобілізацію особового складу Українського козацтва.  Здорові козаки від 20 до 45 років зобов’язані взяти до рук зброю. Військові фахівці зобов’язані очолити бойові козацькі підрозділи.
  3. Усіма можливими засобами якнайшвидше організувати доставку козацьких бойових груп у Київ. Бойові групи мають бути озброєними, у повному військовому спорядженні. Очолювати кожну групу з 10 – 12 чоловік повинні козаки, що мають військовий досвід.  
  4. Ігнорувати будь які приписи і заборони владних структур, зносити загороди силовиків на дорогах, що заважають повстанцям рухатися до столиці. Обеззброювати силовиків і відпускати, не завдаючи тілесних ушкоджень.
  5. У будь-якій небезпечній ситуації ставати на захист мирних громадян.
  6. Козакам бути тепло одягненими, мати запас харчів на три дні.
  7. Збір – місто Київ, Майдан Незалежності.
  8. Кожен отаман, кожен козак, що свідомо уникатиме небезпеки або буде діяти проти власного народу отримає заслужену оцінку і реагування козацького товариства згідно козацької присяги.

Про перебіг подій оперативно інформувати Генерального писаря Українського козацтва Віталія Опанащука.

Ігор Вардинець, Верховний Отаман Українського козацтва

18 лютого 2014 року, Київ