хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Щурі біжать з тонучого корабля ПР.

  • 20.02.14, 21:43
Вслед за Царевым из Украины бегут регионалы Сальдо и Повалий
Автор Voronz, Чтв, 20/02/2014 - 18:40

Народные депутаты от Партии регионов Владимир Сальдо и Таисия Повалий пытаются вылететь из Украины из аэропорта "Борисполь".

Об этом заявил внефракционный народный депутат Олег Ляшко, передает "ТВі".

"В VIP-терминале аэропорта "Борисполь" сейчас находятся депутаты от ПР Сальдо и Повалий. Убегают от народного гнева. Пусть тогда уже и не возвращаются", – заявил он.

Напомним: ранее сообщалось, что "регионал" Олег Царев тоже покинул Украину, но обещал вернуться.

Виявився цей чорт з табакерки на одному з каналів ДЕРЖАВНОГО російського ТБ. На запитання чому він там зам'явся і сказав, що його туди "запросили".

Відомо, що двома особистими  літаками з Донецька на Лондон вилетіли сини Янука зі своїм майном і родинами, але сів в Хітроу (напевно, в столицю Британії). В тому ж напрямку на своєму літаку вилетів в Лондон Ахметов. (Хоч відбріхується, що в Донецьку). Також, нав'ючений валізами із родиною втік в "Гейропу" КОМУНЯКА Кілінкаров (Тайожний союз, Кремль і Раша його теж ЧОМУСЬ? явно не цікавлять). Проте в Жулянах із інкасаторських авто загружають величезні коробки в приватні літаки втікачів з України, один з них Гадик Колєсні ченко.

  Той факт, що ПР ніяк не може зібратись в стінах ВР красномовно говорить про те, що більшість членів провладної партії покидають Україну в сторону Європи не дивлячись на те, що ЄС почало вводити обіцяні санкції проти винуватців в кровопролитті в середмісті Києва:

http://www.segodnya.ua/politics/pnews/v-blizhayshie-chasy-es-zamorozit-aktivy-ukrainskih-chinovnikov-mid-italii-497313.html      http://www.newsru.com/world/20feb2014/sankz.html

США ввели санкции против 20 украинских чиновников
После полудня ЕС ввел санкции против чиновников – МИД Франции
Евросоюз планирует ввести эмбарго на поставки оружия в Украину
В ЕС стартовало экстренное заседание по Украине: обсуждают санкции и выборы
ЕС ввел финансовые и миграционные санкции против украинских чиновников - Порошенко

На АЗС під Донецьком помічено багато авто з київськими номерами. В Києві запахло "жареним", то олігархи з награбованим в народу України баблом примчались на своїх крутих тачках в Донецький аеропорт.

Дарма шукають і чекають депутати "спікера" в стінах ВР! 

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак залишив Київ. Про це пише "РБК-Україна" з посиланням на очевидця.

"Рибак відлітав через VIP-залу старого терміналу D, разом з онукою та її чоловіком. Судячи з усього, його очікував чартер", – сказав співрозмовник агентства.

VIP-зала старого терміналу D аеропорту "Жуляни" переповнена пасажирами, що відлітають з України. Сьогодні в лондонському аеропорту Хітроу приземлився літак власника корпорації СКМ Ріната Ахметова. 

19

Коментарі

120.02.14, 22:16

    220.02.14, 22:16

    гнать их подальше всех, сегодня в Киеве шухер будет

      320.02.14, 22:17

      зараз їхав до дому і на зупинке сусідка розповідала що 35 автобусів приїхало з западенщиги.а іх не пропускають.може вона мала на увазі це повідомлення

        420.02.14, 22:17

        это ж они еще бегут бабки краденные у народа перепрятывать

          520.02.14, 22:31Відповідь на 2 від _A-S_

          гнать их подальше всех, сегодня в Киеве шухер будетА дауни сьогодні весь день стояли в чергах за баблом. Всю Україну нашугали чергами біля банкоматів, в банках і магазинах як в окупованому місті у війну. Коли якась жирна слониха заявила, що в цьому Київ винен (ніби-то вказівку з центральних офісів дали), я їй побажала потонути в крові, як їхні обранці залили вулиці столиці України. Та відгавкувалась прокляттями, на що я їй відповіла:"І вам того ж!"

            620.02.14, 22:32Відповідь на 3 від Gogilo

            зараз їхав до дому і на зупинке сусідка розповідала що 35 автобусів приїхало з западенщиги.а іх не пропускають.може вона мала на увазі це повідомлення[/citСАМЕ СТІЛЬКИ прибуло "тітушок" в Київ зі "східняччини"!

              720.02.14, 22:39Відповідь на 5 від Alter ego*

              гнать их подальше всех, сегодня в Киеве шухер будетА дауни сьогодні весь день стояли в чергах за баблом. Всю Україну нашугали чергами біля банкоматів, в банках і магазинах як в окупованому місті у війну. Коли якась жирна слониха заявила, що в цьому Київ винен (ніби-то вказівку з центральних офісів дали), я їй побажала потонути в крові, як їхні обранці залили вулиці столиці України. Та відгавкувалась прокляттями, на що я їй відповіла:"І вам того ж!"...Молодець!
              Шкода тих савєцких людєй шо вишлі в стєпь данєцкую калбасісти, які жеруть, сруть, в банях баб трахають і в Єгипті відпочивають! Худоба!

                820.02.14, 22:39Відповідь на 2 від _A-S_

                гнать их подальше всех, сегодня в Киеве шухер будет Тримайтесь! Удачі! Молюсь за Вас!

                  920.02.14, 22:53Відповідь на 7 від заблокований

                  Про що ти кажеш? БІЛЬШІСТЬ при слові 5 канал - , кричать:"Там одна брєхня і прапаганда!", на що я їм раджу, БЕЗ ЗВУКУ дивитись ХРОНІКАЛЬНІ КАДРИ. Дарма. Добре, що хоч Інтер і Перший НЕнаціональний хроніку почали показувати, але захЄрченко брехнею все спростував.Сцикуни років 17-18 нахабно заявляють:"Стрєлять іх всех надо! Радіють вбитим "бандерам"....Покидьки.
                  Але коли, зайшовши в банк щоб заплатити комуналку, побачила натовп за грішми бо пустили слух, що банки всі вклади заморозять, не втрималась і голосно запитала:"Что? Похорошело? Із-за "нашого" вибору ми тепер прокляті не тільки всіми живими України, а й мертвими!" Тільки одна жирнячка цикнула, але промовчала. Інші похнюпили морди.

                    1020.02.14, 22:56Відповідь на 7 від заблокований

                    гнать их подальше всех, сегодня в Киеве шухер будетА дауни сьогодні весь день стояли в чергах за баблом. Всю Україну нашугали чергами біля банкоматів, в банках і магазинах як в окупованому місті у війну. Коли якась жирна слониха заявила, що в цьому Київ винен (ніби-то вказівку з центральних офісів дали), я їй побажала потонути в крові, як їхні обранці залили вулиці столиці України. Та відгавкувалась прокляттями, на що я їй відповіла:"І вам того ж!"...Молодець!
                    Шкода тих савєцких людєй шо вишлі в стєпь данєцкую калбасісти, які жеруть, сруть, в банях баб трахають і в Єгипті відпочивають! Худоба!
                    А "відпочивати" їм треба на уРодінє Пахла калужского!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна