Межигір'я повернуто у власність держави.

  • 23.02.14, 11:34
Це має належати народу України:



Межигір’я зсередини: автопарк, зоопарк, але без золотого унітазу
22.02.2014, 17:24
Tablo ID

22-ге лютого стало історичним днем, адже, окрім поразки президента Януковича, люди нарешті змогли побачити його славнозвісну резиденцію у Межигір’ї.

У суботу зранку маєток Янковича, про який вже неодноразово писав ТаблоID, був відкритий для журналістів, а згодом – і для усіх бажаючих.

Після цього у соцмережах з’явилася купа світлин зсередини Межигір’я, які підтвердили наявність величезного зоопарку, автопарку, творів мистецтва тощо.

Щоправда, золотого унітазу поки ніхто там не побачив.

 
 Славнозвісна Хонка
Люди приїхали на екскурсію до резиденції Януковича 
 
"Острівець античності" 
 
 
 Козлик із зоопарку Януковича
 
 
 
 
 
 
 
V означає Vendetta чи Vitya?
Колекція машинок 
 
 
 
 
 
 
Песики 
 А де ж золотий?
 Зате є золотий бивень мамонта
 Всередині резиденції Януковича. Фото Олександра Аронця
Фото з соцмереж, з Facebook Олександра Аронця та з Live Journal Іллі Варламова

 Фото у блозі Тетяни Чорновол на "Українській правді":

























А зниклий "Золотий Унітаз" з хонки на шконку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Юля теж проти завчасного звільнення Майдану.

  • 23.02.14, 03:19
"Правий сектор" і "Спільна справа" не збираються звільняти Майдан
22 февраля в 21:45

"Правий сектор" і "Спільна справа" вважають передчасними заяви Турчинова про те, що Майдан досяг того, що хотів.

майдан 777

Рух "Правий сектор" заявляє, що не збирається залишатиМайдан Незалежності і припиняти активну діяльність.

"Правий сектор" точно не буде розходитися...", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на офіційній сторінці руху в соцмережі Вктонтакте.

Також на своїй сторінці в Facebook лідер "Спільної справи" Олександр Данилюк справы заявив: "В.о. президента Турчинов веде себе таким чином, ніби мріє про дострокове припинення своїх тимчасових повноважень. Коли розходитися, Майдан вирішить самостійно. Працюйте, шановні. Повне перезавантаження влади, реабілітація політв'язнів, заборона ПР і КПУ і тотальна люстрація. І це тільки початок".

"Пам'ятаючи гіркий смак зрад 2005 року, "Спільной справи" не збирається покидати Майдан і зайняті нами будівлі до звільнення і реабілітації всіх політв'язнів, призначення на 25 травня не тільки президентських, але і парламентських виборів, виборів до місцевих рад", написав він.

Як повідомлялося, в суботу голова Верховної Ради Олександр Турчинов заявив, що Майдан досягла всіх поставлених цілей і люди зможуть спокійно відправитися додому.

"Зараз є проблема - на війну. А коли приїжджають, бачать, що вона вже закінчилася і, на жаль, їде ще дуже багато...Наше завдання, щоб до виконання всіх завдань Майдану, а вони всі вже виконані, забезпечити порядок, і Майдан поїхав додому", - сказав О.турчинов.

Хронологія подій доленосного 22 лютого 2014 року: http://forbes.ua/nation/1365717-pereformatirovanie-vlasti-hronologiya-sobytij-22-fevralya


Походження українців.

  • 22.02.14, 18:26
Правда про походження українців.
Від професора Тищенка.

Що "наклювали" брати Клюєви.

  • 22.02.14, 18:20
22 лютого, 2014 16:31    
В Австрії Клюєва звинувачують у відмиванні коштів
У Австрії провадиться кримінальна справа проти голови адміністрації екс-президента Андрія Клюєва. Розслідування за двома статтями «відмивання коштів» та «зловживання владою» проводить прокуратура, а саме департамент боротьби з економічними злочинами та корупцією. Про це йдеться у відповіді прокуратури організації місцевих українських активістів, передає Радіо Свобода..

У листі вказано наступне:

"Прокуратура з економічних злочинів та боротьби з корупцією.

Кримінальна справа.

Проти:

обвинувачений Андрій Петрович КЛЮЄВ,

нар. 12.08.1964, укр.

Згідно з:

§§ 165, 302 статті Кримінального кодексу Австрії

Ваше подання від 23.01.2014 було перенаправлене до прокуратури Відня з огляду на вже розпочате там провадження".

У Кримінальному кодексі Австрії стаття 165 називається "Відмивання грошей". Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на срок від одного до десяти років.

Стаття 302 "Зловживання владою", правопорушення карається позбавленням волі від шести місяців до п’яти років.

Як свідчать розслідування українських журналістів, у братів Клюєвих в Австрії є низка компаній, які контролюють сонячну енергетику в Україні, а також перелік об’єктів дорогої нерухомості. Згідно з австрійським законодавством, при підозрі у відмиванні коштів, пов'язані банківські рахунки мають бути заблоковані.

Дай, Боже, щоб це була правда.

  • 22.02.14, 15:03
Янукович возможно арестован американцами в ОАЭ???
Время публикации: Сегодня в 11:36 по Имарату 

По ряду признаков, я считаю, что Янукович мог быть арестован американцами в арабском Фуджейра – написал на своем сайте «Свобода слова» Сергей Мельникофф.

 

Далее, он пишет:

 

«Наивные и милые мои украинцы! Пока вы хором кричали «Зэка геть!» и планировали штурм его опустевшего Межигорья, а потом всем миром ждали в Харькове, Витя Шапкокрад уже подлетал к Арабским Эмиратам вместе с вашим золотишком.

 

Ни один журналист во всей стране, ни один политик и ни одна ТВ станция не догадалась элементарно поинтересоваться: куда летит президентский борт?! Ночью я смог дозвониться только до Боднар—Петрівськой Ольге Борисівне и сказать, что самолет с Януковичем сейчас пролетел Тегеран и через два часа сядет в ОАЭ.

 

Еще можно успеть объявить вора и предателя украинского народа в розыск и дать Ноту по линии …. Ну это политикам лучше меня известно. Интересно, что со мной спорил и шеф 5-го канала Мжельский Владимир, безапелляционно прислав мне смс-ку — «Янык в Харькове»… Ну, ну… Блажен, кто верует…

 

Вот где был самолет с Януковичем на 3 часа ночи по времени Киева.

 

За два часа до полуночи, литерный самолет AOJ92C с Виктором Януковичем на борту вылетел из Киева. Пунктом назначения в полетном плане числился Харьков. Но в Харьков, как оказалось, самолет не прилетел.

 

Через Черное море самолет взял направление сначала на Тегеран, а затем по международному коридору повернул в строну Объединенных Арабских Эмиратов. В 3:20 утра украинский правительственный борт №1 начал снижение для посадки в порту Дубай Арабских Эмиратов.

 

Литерный рейс, тем более с президентом страны сажается по «зеленому коридору» в приоритетном порядке. Однако, рейс AOJ92C заставили более часа кружиться в зоне ожидания международного аэропорта Дубаи, а затем отправили через всю страну на запад.

 

22 февраля в 4:27 борт №1 сел на западе страны, на военной базе Фуджейра. Но это АМЕРИКАНСКАЯ военная база.

 

Сергей Мельникофф, когда-то сотрудничавший с военной разведкой США в вопросах поиска без вести пропавших американских летчиков во Вьетнаме и Северной Корее, и даже прилетавший после развала СССР на Украину в составе секретной делегации Пентагона, считает, что Виктор Янукович, беглый президент Украины, был задержан американцами и будет содержаться в секретном месте до вынесения ему срочного импичмента новой украинской властью. После этого Януковича, скорее всего, передадут Киеву, или обменяют с Москвой на мир в Украине.

 

Черт с ним, с кровавым Зэком, ставшим по велению ничтожной России президентом великой страны… – пишет Мельникофф. Главное, что Россия ЗАССАЛА! Никакой войны с Украиной не будет!

 

Да, а палач Захарченко уже в Беларуси… Эх, украинцы! Гарные песни вы спеваете…» — добавляет американец с сарказмом и сожалением.

 

Отдел мониторинга.Кавказ-Центр


 P.S. Події розвиваються так стрімко, що люба інфа через мить стає неправильною.

Тіло №1. знайшлось в параші гольфклубу пІд Харковом в П'ятихатках, бо ЖОДНА країна світу таке лайно НЕ ПРИЙНЯЛА!!! Головна подія - ВОНО відмовилось від влади! НІКОЛИ НЕ ЗАБУДЬМО ЯКОЮ ЦІНОЮ НАМ ДІСТАЛАСЬ ЦЯ ПЕРЕМОГА!

 СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Пропоную обговорити розвиток подій.

  • 22.02.14, 12:35
Ну що, дорогні друзі, надіюсь тепер противсіхи, голубі та помаранчеві кульки бачать якою дорогою ціною ЧИСЛЕННИХ ЖЕРТВ ЦВІТУ НАЦІЇ ми повернулись на круги своя? Обрання Турчинова головою ВР означає, що головним претендентом на посаду Президента ЗНОВУ вийде на обрання Юлія Володимирівна Тимошенко, яку, без сумніву, буде звільнено з ув'язнення. Всі здобутки революції переходять в руки того "олігархічного клану", за який деякі "вумники" відмовились голосувати в 2009 році. Але я погоджуюсь з цим, якщо це рішення збереже суверенітет і цілістність нашої держави, то най буде так. Велика надія на те, що ви хоч тепер будете мудрішими і далекогляднішими ніж 5-10 років тому.., але не варто жити минулим часом. Новий час народжує нових лідерів і Героїв. В діях перебіжчиків та політпроституток, надіюсь, вже ніхто не має сумнівів? А тому, якщо відновиться вертикаль влади на демократичній основі, то на майбутніх виборах ми всі зробимо ВІРНИЙ вибір, який зробить Україну з умовно-декларативної незалежної держави в ФАКТИЧНО суверенною незалежною демократичною країною. 
Слава Україні!

Кати українського народу драпають з революційного Києва.

  • 22.02.14, 11:22
Постійно оновлюється.
Вчора Янук з Рибаком вилетіли з Києва в  Харків 

Президент Виктор Янукович отправился в Харьков на частном самолете 
из аэропорта в Гостомеле, - сообщает "Главком"

С собой он взял в самолет председателя Верховного Совета Владимира Рыбака, главу АП Андрея Клюева, а также бизнесмена и народного депутата Владимира Новинского. 

Сборы были назначены на 22.00. Все прибыли одновременно в аэропорт в 22.33 на автомобилях охраны (во избежание провокаций). Один из автомобилей, на котором приехал Клюев, имел транзитные немецкие номера. Новинский приехал на Мерседесе II 0014 MI. 

С собой Янукович взял около 14 сотрудников Управления госохраны. 

Как сообщалось ранее, Президент Украины Виктор Янукович дал поручение вывозить ценные вещи из Администрации Президента, а также из его резиденции в Межигорье. Об этом Главкому стало известно из источников в Управлении госохраны, которые готовили отъезд Януковича из аэропорта Гостомеля в Харьков. (Ред. Але УКРАЇНА НЕ РОСІЯ! Плани кремлядів по розчленування України, ДУЖЕ СУМНІВНІ! Ті раби, яких в скотовозах звично позвозили із шахт Донбасу в "добровільно"- примусовому порядку навряд стануть гризти землю за рабовласника. План №3 - захоплення Криму ТЕЖ НЕ ВДАВСЯ, бо повернення кримських татар на свою батьківщину для дестабілізації цілосності, унітарності та суверенітету України - була одною з числених ПОМИЛОК Кремля! Лишився лиш план №4 - Сєва сто поль.)



Самолет вылетел туда 21.12.14. в 22.40. 

Самолет был зафрахтован по маршруту Киев-Харьков-Мариуполь-Российская Федерация.

Борт с президентскими позывными #AOJ92C сел в ОАЭ около 04:30 в субботу,

Ранее сообщалось, что президент Украины Виктор Янукович в пятницу, 21 февраля, отправился из Киева и прибыл в Харьков для участия в съезде депутатов юго-восточных областей Украины, организатором которого выступает общественный союз «Украинский фронт».

В то же время агентству ИТАР-ТАСС заявили утром в субботу в справочной службе авиаузла, что самолет президента Украины Виктора Януковича не совершал посадку в аэропорту Харькова.

Вечером 21 февраля в Верховной Раде был зарегистрирован законопроект об импичменте президенту Украины. В то же время активисты оппозиции объявили на Майдане Незалежности в центре Киева, что дают Януковичу время до 10 утра субботы, чтобы подать в отставку. В противном случае они пообещали пойти на штурм администрации главы государства.

Добкин и Кернес покинули территорию Украины - Госпогранслужба

Глава Харьковской облгосадминистрации и мэр Харькова уехали из страны

В Государственной пограничной службе Украины сообщили, что глава Харьковской облгосадминистрации Михаил Добкин и мэр Харькова Геннадий Кернес покинули территорию Украины.

"Мы официально подтверждаем, что Добкин и Кернес уехали из Украины", - сообщили в погранведостве в субботу вечером.

Напомним, заместители Добкина подали в отставкуИнформацию об увольнении Сапронова и Анпилогова подтверждает официальный сайт Харьковской обладминистрации.


Виктора Пшонку и Александра Клименко задержали на границе с Россией в Донецкой области, заявил и.о. президента Александр Турчинов на представленнии Арсена Авакова в МВД.

По словам Турчинова экс-генпрокурор Виктор Пшонка и экс-министр сборов и доходов Александр Клименко задержали с вооруженными охранниками на границе с Россией в Донецкой области, сообщает Еспресо.TV.

Все новости: http://news.meta.ua/cluster:34650352-Pshonku-i-Klimenko-zaderzhali-na-granitse-s-Rossiei---Turchinov/

Від себе: Оскільки диктатора України не хоче прийняти не тільки ЖОДНА 

країна світу, але й місто, то:

Виктор Янукович, которого Верховная Рада признала "самоустранившимся в 

неконституционный способ", перелетел из Харькова в Донецк. Об этом ZN. 

Все новости: http://news.meta.ua/donetsk/

Пшонка та Клименко обстріляли прикордонників
"Їх спробували затримати, але зі стріляниною охорони вони відбилися"
Екс-генеральний прокурор Віктор Пшонка та екс-голова Міністерства доходів і зборів України Олександр Клименко спробували пройти кордон із Росією в Донецькій області, але їм це не вдалося.

Окупанти.

  • 22.02.14, 11:12
Підтвердилась активна діяльність в Києві російського спецназу03.02.2014 19:13


 

Підрозділ, що використовується для захоплення та ліквідації активістів Майдану розкішно розквартирувався на колишній базі хокеїстів клубу «Сокіл»

 

За інформацією джерела в МВС, є всі підстави говорити про те, що підрозділ спеціальних сил Росії в кількості 40 чоловік таємно знаходиться на території України з 20 січня 2014 року і дислокується по вул. Гамарника 54-б, санаторій «Пуща Водиця» (колишня база хокейного клубу «Сокіл»).

 

Наразі доступ до цього санаторію суворо обмежений, а працівники МВС, які працюють з російським підрозділом, кількісно обмежені (склад працівників не змінюється).

 

Його бійці одягнені у однострої українського «Беркуту», а також мають цивільний одяг. Пересування по місту Києву, з метою виконання спеціальних завдань, здійснюється на міліцейських та оперативних автомобілях.

 

З оперативних даних відомо, що цей підрозділ використовується для спеціальних операцій в Києві та інших регіонах України та задіяний для захоплення та ліквідації активних членів Майдану. Слід зазначити, що навіть співробітники Донецького та Сімферопольського «Беркуту» наголошують на особливій жорстокості цих підрозділів по відношенню до українців.

 

Aleftina Major

"Небесна сотня". Прощання.

  • 22.02.14, 00:08

На могилі моїй посадіть молоду яворину,
І не плачте за мною, за мною заплаче рідня.
Я любив вас усіх, та найбільше любив Україну,
Певно, в цьому і є та найважча провина моя.

Хай душа переселиться в дивний той рай потойбічний,
Де таких, як і я, назліталася ціла сім'я.
Тільки нащо мені ті блаженства розкішні і вічні,
Як мені не всміхнеться донька - сиротинка моя.

У далеких світах якось раптом усе я покину,
Бо ввійде мені в душу сльозиною і чебрецем,
І додому хоч вітром, хоч променем сонця полину,
І легенько війну над твоїм, Україно, лицем.

На могилі моїй посадіть молоду яворину,
І не плачте за мною, за мною заплаче рідня.
Я любив вас усіх, та найбільше любив Україну,
Певно, в цьому і є та найважча провина моя.




Мені йде двадцять третій рік.
Я маю безліч мрій і планів.
Я бачу тих, хто вмер і зник,
Тому я зараз на Майдані.

Тримаюсь мужньо в обороні
І ці моменти незабутні.
Я знаю: камінь цей в долоні
Назавжди змінює майбутнє...

Мені йде двадцять третій рік
І я лежу у власній крові.
Надію маю й кулі дві:
Одна у грудях,друга в скроні.

Хоч ми не воїни УПА,
Не козаки, що йшли стріляти.
Але померли недарма,
Нас будуть завжди пам'ятати.

print screen

21 лютого, на Майдані Незалежності в Києві прощалися із загиблими під час вчорашнього розстрілу протестувальників.

На Майдані попрощалися із загиблими під час розстрілу протестувальників

Труни з тілами активістів стояли перед сценою Євромайдану. Присутні люди вигукували "Героям слава", також прочитали молебень.

Ніхто не стримував і не соромився сліз, ні жінки, ані чоловіки.

За словами активістів, всі вони пишаються загиблими героями. Прощатися прийшли тисячі людей. З нагоди жалобного заходу в різних кутах Майдану активісти розставили свічки.

Як повідомило МОЗ України, з 18 лютого в центрі Києва в протистояннях між активістами Євромайдану і силовиками загинули 77 осіб.

Дивіться відео тут:http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/3309448-na-

maidani-poproschalysia-iz-zahyblymy-pid-chas-rozstrilu-protestuvalnykiv

Там, під Львівським замком старий дуб стояв.
Там, під Львівським замком старий дуб стояв,
А під тим дубочком партизан лежав.

Він лежить, не дише, він неначе спить.
Він лежить, не дише, він неначе спить.
В золотім кучері вітер шелестить.

Над ним стара мати стомлена стоїть
Над ним стара мати стомлена стоїть
І до свого сина тихо говорить:

"Сину ж ти мій, сину, дитино моя,
Сину ж ти мій, сину, дитино моя,
Були б тя не вбили, якби не війна.

Було вас у батька п’ятеро синів,
Було вас у батька п’ятеро синів;
Ти був наймолодший, сину наш, Андрій.

Як ти був маленький, батько воював,
Як ти був маленький, батько воював –
Він за Україну голову поклав!"

Hе плач, стара мати – син героєм став!
Hе плач, стара мати – син героєм став!
Він за Україну голову поклав.

Герої не вмирають! Вони вічно живуть в

 наших серцях! 

Червоні півні відчули весну?

  • 21.02.14, 21:53
Палає дача Медведчука - ЗМІ Сьогодні, 21:45 
 
У Київській області горить дача Медведчука
У Київській області горить дача Медведчука
Опубліковано: 21 лютого 2014 о 22:25 

В Обухівському районі Київської області сталося займання в будівлі, що належить політику, лідеру “Українського вибору” Віктору Медведчуку.

Про це повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” у прес-службі обласної міліції.

“Міліція отримала повідомлення від ДСНС про пожежу в будинку Медведчука в Обухівському районі”, – розповів начальник прес-служби міліції Київської області Микола Жукович у п’ятницю ввечері.

Він додав, що зараз пожежники гасять вогонь, а міліція виїхала на місце події.

Як розповіли джерела Української правди, цією дачею Віктор Медведчук фактично не користується.

Вона складається із кількох дерев’яних маєтків, що знаходяться на березі річки Стугна в сосновому лісі.

Територія маєтку складає близько 39 га.

Раніше там знаходилися громадські пляжі.