Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

98 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Увага!

  • 06.08.16, 12:58

Дорогі друзі, я розумію тих мешканців України, які мирно живуть своїм життям на ПОКИ ЩО не окупованій території України, відмазуються від призову, виступають з чіткою позицією за відмежування від Донбасу бо це їм так ВИГІДНІШЕ й ПРОСТІШЕ з позиції пересічного громадянина, вони відмахуються від війни, як від надокучливої мухи, радіють, що ними обраний през ДОСІ не ввів військовий стан і на протязі двох років війну на сході України називає АТО-ю.
Я теж знаходжусь на неокупованій території України, але, на відміну від інших, бачила, що таке війна, як готується рашистською спецурою підготовка до "зливу", як проходить агітація населення, здача державних інтересів посадовцями і тому подібне. Мені набридло поширення так званими інет-друзями латентної пропаганди рашистського агітпрому, на кшталт:http://blog.i.ua/community/79/1949847/
Поширює її все той же Кривовус ("Добрий день, Алла, користувач Кривовус надіслав вам замітку користувача е н г "Скоро нечего и некого будет возвращать, или Снова о непопулярном"зі співтовариства Цитатник"), який ще на початку війни за моє зауваження на цю ж тему RnR-у, викинув мене з друзів і написав:"Як ви посміли "очорнити" нашого друга?". Не знаю, можливо й досі деякі з Вас чогось не розуміють, можливо, як завжди, шукають легких доріг із важкої ситуації, але я ще раз нагадую тим, хто не хоче знати чому РЕАЛЬНО йде ВІЙНА, хоче від неї відгородитися "колючим дротом", як ніби він вас вбереже від окупації. Вищевказана стаття російського працівника агітпрому написана ніби-то правильно, професійно і дуже грамотно, але головна її ціль - сіяти зневіру і НЕ ПРОТИВИТИСЬ ЗЛУ, просто злити спочатку "лівобережну", а потім й "правобережну" Україну, як злили Крим.

Я там вже прокоментувала, і тут скажу те ж саме:" Ви зібрали на своїй сторінці сєпарів, які у скритній чи активній формі агітують за здачу української території, тобто відмежування від окупованого Донбасу, не задумуючись, що ця повзуча чума, рано чи пізно доповзе й до столиці України, а може й до Львова. Смію зауважити, що за це передбачена кримінальна стаття. Заклики до сепаратизму можуть призвести на лаву підсудних.Так, стаття 109 Кримінального кодексу України встановлює кримінальну відповідальність за дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, публічні заклики до таких дій тощо. Стаття 110 Кодексу передбачає відповідальність за умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення цих дій.


15

Коментарі

16.08.16, 15:40

А де ж ватники поділися, щось я їх тут і озброєним оком не бачу?

    26.08.16, 16:05

    Торнадівці вже позахищали нашу батьківщину, тепер їх засудять за згвалтування. От тільки питання - чи було те згвалтування, чи це просто зрежисована прокуратурою постановочка? Чи підуть тепер добровільно воювати хлопці? Щоб потім опинитися за гратами?

      36.08.16, 16:07

      Особливо треба Кривовусу почитати, може навчиться політичної грамотності.
      За тих бовдурів, що поширюють тролячі статті, я вже мовчу, тому що є слова тільки нецензурні.

        46.08.16, 17:01Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

        Торнадівці вже позахищали нашу батьківщину, тепер їх засудять за згвалтування. От тільки питання - чи було те згвалтування, чи це просто зрежисована прокуратурою постановочка? Чи підуть тепер добровільно воювати хлопці? Щоб потім опинитися за гратами?У вас є сумніви, причин арешту? А на рахунок Шеремета,Кузьми є сумніви?
        Давно вас не бачив у "Твоя Україна". Чи ви зовсім пішли із спільноти, чи ще чекати?

          56.08.16, 18:08

          Я тільки що написав замітку Мені дуже сумно, що наші люди такі які вони є Мені їх дуже шкода. А країну свою дуже шкода. Недивлячись на те, що в мене народися син, досить непогане життя. Я з жахом дивлюся на те, що відбувається у нашій державі

            Гість: HGR85

            66.08.16, 19:05

            Отказ, прекращение, выход, утрата гражданства Украины
            http://hgr.com.ru/?cat=15

              76.08.16, 19:09

              Мабуть, хтось так думає що коли відділять Донбасс від України - то ЗРАЗУ апеттит Путіна вщухне - і він далі НЕ ПІДЕ "гуляти" по Україні...
              ДОВБАКИ!!!
              А ось ВсеРосіянський Клоун Жирик = рупор НЕвисказаних думок Путіна = відкрито заявляє, що РФія ЗУПИНИТЬСЯ БІЛЯ ЛЕМБЕРГА \ЛЬВОВА\ - бо то є вже ПОЛЬСКА территорія!

                86.08.16, 19:22Відповідь на 1 від utenok12

                Часу обмаль. Навіть на фейсбуці не усі новини встигаю переглянути. На айюай такж заходжу вибірково. Вірніше переглядаю майже все, але коментую рідко.

                  96.08.16, 19:25Відповідь на 4 від utenok12

                  Щодо арешту. У мене не має довіри до судової системи і силової структури. Є підстави так думати. Тому оце все здається постановою для створення картинки і формування певної громадської думки.

                    106.08.16, 20:13

                    ви так зрозуміли цю статтю. її можливо і по іншому зрозумти. треба щось робити із жадібною і зрадливою владою. бо таки буде те, про що йдеться і статті. в криму наседення підмінять на рашківське., на окупованних територіях сходу людям мізки промиють остаточно. і тоді дійсно вже не буде кого повертать. хлопці вже не дуже бажають воювати. але вони ж не сліпі. воювати за мільяоди зверхприбутків? за то що бійців добробатів не визнають учасниками ато?. за те що скаліченим важко добитися інвалідності? за те що іх продадуть в наступний котел, або посадять за грати? такий стан речей більш не мохна продовжувати все. край. далі прірва.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна