хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Звернення до небайдужих.

  • 22.09.12, 15:12
Дорогі друзі, як би кожен з нас не відносився до Юлії Тимошенко, поклавши руку на серце, мусить зізнатись, що це самий розумний політик за всю історію незалежності України, котрій вдалось потрапити в український Парламент і , в свій час, очолювати Уряд молодої суверенної держави. Ви можете за своїм сумлінням і переконанням по різному відноситись до неї, але дуже Вас прошу прочитати весь текст звернення Тимошенко до світової спільноти,
до парламентів та лідерів демократичних країн, міжнародних організацій, які працюють для зміцнення свободи, та до всіх українців світу, зробити висновки і якнайширше розповсюдити цей "документ" із-за грат, бо модератори не бажають виставляти мою замітку:http://blog.i.ua/user/2675316/1074053/ в топ.
Дякую за розуміння і співпрацю.
32

Коментарі

14124.09.12, 13:12Відповідь на 140 від Пан нОЧкА

Святе місце пустим не буваєТочно відмічено."Голубі кульки" та противсіхи, за закликом зрадника-Юща та його казнокрада БаРлоги, вже посадили на це місце Хама! Тепер ВОНО саме з трону НІ ЗА ЩО не злізе! Воювати підете?

    14224.09.12, 14:16Відповідь на 129 від Гість: Лютый Гриня

    Я підтриую всі твої слова щодо Юлі Тимошенко.Дякую.
    В попередньому коменті я мала на увазі №115.

      Гість: Лютый Гриня

      14324.09.12, 14:47Відповідь на 137 від Гість: lyo Dnepr

      И никто в этом даже не сомневается...

        14424.09.12, 20:06Відповідь на 137 від Гість: lyo Dnepr

        Саме Ющенко активно провадив політику на зближення та вступ до НАТО і ЄС, ефективність якої перевірена більшістю європейських народів, у тому числі й нашими сусідами, що входили в СРСР. Ющенко виділяв найактуальніші проблеми нинішньої України і спрямовував зусилля на їх вирішення. Він боровся за відновлення історичної пам’яти українського народу (Голодомор, Крути, Конотопська битва, трагедія Батурина та ін.). Ющенко активно захищав українську мову, заявляв про необхідність виведення Чорноморського флоту Росії з території України, опікувався створенням помісної церкви, енергетичною безпекою України (нафтогін Одеса—Броди) і т.д.
        Звичайно ж,для українофобів вік сука....

          14524.09.12, 20:12Відповідь на 138 від Гість: lyo Dnepr

          Звичайно,це не те скажене дурепало, разом із укладанням злочинних газових угод , вчинило державну зраду,а Ющенко... І це Ющенко підготував кадри для Хама..

            14624.09.12, 20:20Відповідь на 130 від Гість: Лютый Гриня

            2005?р. БЮТ у коаліції з «регіоналами» та комуністами відправив у відставку уряд Єханурова.2007?р. БЮТ разом із регіоналами та комуністами, подолавши президентське вето, ухвалили дуже важливий закон про Кабінет Міністрів.2008 р. Фракція БЮТ у Верховній Раді разом із «регіоналами» та комуністами проголосувала за прийняття низки законів, які обмежували повноваження президентської гілки влади на користь Верховної Ради, а також спрямованих на використання російської мови державними службовцями.Підкилимна робота БЮТ і «регіоналів» зі створення «ширки» та нової Конституції (весна 2009?р.)2009?р. Голосування БЮТ у союзі з «регіоналами» за новий закон про вибори президента.2009?р. Підписання Тимошенко газових угод із Росією. За цими угодами Україна зобов’язувалась платити Росії найвищу в Європі ці

              Гість: lyo Dnepr

              14724.09.12, 20:23Відповідь на 144 від дТОЛЯізХорола

              Бред, ложь и провокация! Янукович тоже языком проводит политику демократизации, евроинтеграции та покращення
              Какие зусылля он затрачивал? Детей делал, катался на лыжах, на пасеке пчёл пас и подписывал универсалы с бандитами.
              Вин боровся? А что конкретно он сделал для защиты мовы и для видновлення историчной памяти, а главное во что это вылилось, в отмывание денег из госбюджета во время кризиса на помпезные памятники голодомору? Каким боком он к Одесса-Броды и Черноморскому флоту, стоял рядом, бессвязные промовы промовляв? Оно ничтожество, ничего полезного делать не умеет. Я по-началу надеялся, что он хотя бы в банковской сфере специалист, а оказалось что и в этих вопросах он беспросветно туп. Раскрой глаза. Он обыкновенный аферист и выскочка.

                14824.09.12, 20:26Відповідь на 123 від Alter ego*

                Найстрахітливіше в усіх цих подіях те, що пройдисвітці Тимошенко якимось чином – попри її вскаженілу зрадливість, брехливість, злочинність та й зрештою просто дурість – таки вдалося переманити на свій бік майже весь електорат Ющенка 2004 року – за виключенням якихось 9%. Як можна було проміняти шахрайську шибздічку Тимошенко (Грігян-Капітельман) на справжнього патріота України Ющенко? Як?!(Олександр Лихо)

                  Гість: lyo Dnepr

                  14924.09.12, 20:28Відповідь на 145 від дТОЛЯізХорола

                  Звичайно,це не те скажене дурепало, разом із укладанням злочинних газових угод , вчинило державну зраду,а Ющенко... І це Ющенко підготував кадри для Хама..Как оно могло подготовить кадры для Хама, если оно ни на что не способно. Оно расчищало дорогу бандитам для захвата власти в Украине путем пропаганды протывсихства и раздувания сплетен против Тимошенко. Ты в дурь до сих пор свято веришь. Но это уже только твои проблемы. Хуже чем есть сейчас, ты мне и другим украинцам ты уже не сделаешь. Твоя миссия уже выполнекна, ты помог свернуть Украину с демократического пути развития. Живи теперь тихо в тюрьме под присмотром Хама.

                    Гість: lyo Dnepr

                    15024.09.12, 20:29Відповідь на 148 від дТОЛЯізХорола

                    Найстрахітливіше в усіх цих подіях те, що пройдисвітці Тимошенко якимось чином – попри її вскаженілу зрадливість, брехливість, злочинність та й зрештою просто дурість – таки вдалося переманити на свій бік майже весь електорат Ющенка 2004 року – за виключенням якихось 9%. Як можна було проміняти шахрайську шибздічку Тимошенко (Грігян-Капітельман) на справжнього патріота України Ющенко? Як?!(Олександр Лихо)Твой мозг отравлен диоксином, не иначе

                      Сторінки:
                      1
                      13
                      14
                      15
                      16
                      17
                      18
                      22
                      попередня
                      наступна