хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Звернення до небайдужих.

  • 22.09.12, 15:12
Дорогі друзі, як би кожен з нас не відносився до Юлії Тимошенко, поклавши руку на серце, мусить зізнатись, що це самий розумний політик за всю історію незалежності України, котрій вдалось потрапити в український Парламент і , в свій час, очолювати Уряд молодої суверенної держави. Ви можете за своїм сумлінням і переконанням по різному відноситись до неї, але дуже Вас прошу прочитати весь текст звернення Тимошенко до світової спільноти,
до парламентів та лідерів демократичних країн, міжнародних організацій, які працюють для зміцнення свободи, та до всіх українців світу, зробити висновки і якнайширше розповсюдити цей "документ" із-за грат, бо модератори не бажають виставляти мою замітку:http://blog.i.ua/user/2675316/1074053/ в топ.
Дякую за розуміння і співпрацю.
32

Коментарі

12123.09.12, 23:54Відповідь на 119 від дТОЛЯізХорола

І взагалі, нема чого перекладати вину з ющарських рук на Юлині! Іуда ПЕРЕДАВ З ЛАП В ЛАПИ ВСЮ ПОВНОТУ ВЛАДИ СВОЄМУ ПРИЄМНИКУ! "Крапка!"(Підпис:ЮЩ!) Владу в Ющенка забрали дві прокремлівські ,антиукраїнські ,кримінальні бригади.Крапка.(Підпис:Хам-Капітельман)Нестиковка! Чому ж вони не злились в екстазі, а ізолювали Юлю в там, де мають самі сидіти???Все стикується.Раніше вони змушені бути разом.Зараз - прибирають зайвих конкурентів.Фабрики-заводи ж не безкінечні.Перемогла б Юля,її б бригада ділила майно,а Яник сидів би...То ви вибрали уголовників-бандитів, аби бабі не дісталось!?! Всі вбиті ,згвалтовані, пограбовані ними люди - на вашій совісті !!!

    12223.09.12, 23:56Відповідь на 120 від дТОЛЯізХорола

    Не маячня,а факти.
    Влада будь-якою ціною?? Навіть руйнуванням України??!!
    Тут,швидше всього,якраз Ви заразились ідеями сатанинської секти під назвою БЮТ....
    Ніколи не була в жодній секті! І в партії теж!
    Це не важливо.І безпартійні в трудовому екстазі можуть будувати комунізм ,покращення сьогодні чи весну,що прийде...
    За гратами, в бандитських концтаборах чи Сибірських ГУЛАГ-ах весна точно не прийде!

      12324.09.12, 02:36Відповідь на 115 від дТОЛЯізХорола

      Натрапила на файну цитату для вас:" Розпад «Нашої України», її крах, утрата народної підтримки є факт очевидний для всіх, хто здатен аналізувати нинішню політичну реальність. Тому вихід із її складу такої знакової постаті, як Валентин Наливайченко (колишній шеф СБУ), є цілком закономірним, адже Ющенко, який очолює (формально чи неформально – не має значення) «Нашу Україну» є політичним трупом, із яким пов’язані всі провали і невдачі після Майдану, а також – і перемога Януковича. Відродити цього абсолютного політичного банкрута не зможе ніхто."

        12424.09.12, 02:40Відповідь на 110 від дТОЛЯізХорола

        А тут ще про "руки, які нібито нічого не крали:" Віктор Ющенко під лицемірним прапором «противсіхства» сприяли перемозі Віктора Януковича. «Донецькі» показали себе людьми вдячними. Жодна волосина не впала з голови Ющенка та його соратників. І зовсім не тому, що всі вони «білі й пухнасті», що «ці руки ніколи не крали» (як дотепно відреагував на це Віталій Кличко: «В такому разі мої руки ніколи нікого не били»), не тому, що, як стверджує Ющенко та його пропагандистка Ірина Ванникова, «немає підстав для кримінального переслідування».

          12524.09.12, 02:45Відповідь на 124 від Alter ego*

          Які шанси група Ющенка має на парламентських виборах 2012 року? Практично ніяких. Якщо вона набере 1,5 відсотки голосів, то це буде фантастичний успіх. Хоча, можливе й диво. Але воно цілком залежить від Партії регіонів. Бо, зрештою, треба ж мати своїх людей у стані опонентів. Тим більше, що Ющенко рветься в бій проти «Батьківщини» і особисто Тимошенко. Але якщо регіонали і не посприяють Ющенку пройти в парламент, вони будуть йому вдячні навіть за ті 1,5 відсотки, які він відкусить в Об’єднаної опозиції. Ющенко збере під своїми прапорами всіх тих, хто лицемірно співпрацює з владою, такий собі «бойовий загін» малоросійських колаборантів. Проте ці діячі вже ніколи не зможуть відмити свою репутацію, жодне красномовство не допоможе.

            12624.09.12, 02:49Відповідь на 124 від Alter ego*

            Сьогодні, як і в 2010 році ситуація є максимально гострою. Вибір не дуже великий і не дуже приємний: або опозиція з усіма її вадами – або Партія регіонів назавжди. Адже питання не в тому, хто прийде у владу, а в тому, хто конче повинен (з огляду не долю України) піти з влади. Бо якщо вони не підуть, Україна піде зі світової та європейської арени, зникне з політичної мапи. А Ющенко та його духовні «тушки» починають новий раунд маразматичного і об’єктивно антиукраїнського «противсіхства». Якщо хтось із середовища тих, кого звикли вважати націонал-патріотами, цього не розуміє, то тим гірше для них. І, на жаль, для всієї України…

              12724.09.12, 02:54Відповідь на 124 від Alter ego*

              Партії регіонів Ющенко потрібен на цих виборах для поборювання Об’єднаної опозиції, для закидання її болотом, для внесення плутанини і хаосу в мізки мільйонів українських виборців. І це тоді, коли потрібна абсолютна ясність мислення, найвища концентрація волі та єдність дій. А політичний банкрут нав’язує демократичному середовищу України ще одну Руїну, відкриває фронт внутрішньої війни, змушуючи згадувати найодіозніші персоналії української історії.
              radiosvoboda. ( к.е.н. Ігор Лосєв).

                Гість: Лютый Гриня

                12824.09.12, 07:41Відповідь на 116 від Alter ego*

                Не маячня,а факти.
                Влада будь-якою ціною?? Навіть руйнуванням України??!!
                Тут,швидше всього,якраз Ви заразились ідеями сатанинської секти під назвою БЮТ....
                Ніколи не була в жодній секті! І в партії теж!
                Аллочка,облиш...Марно доводити щось противсіхам і вартівцям. Вони на своїй хвилі несуться в прірву... Шкода, що і нас туди тягнуть..

                  Гість: Лютый Гриня

                  12924.09.12, 07:42

                  Я підтриую всі твої слова щодо Юлі Тимошенко.

                    Гість: Лютый Гриня

                    13024.09.12, 07:46Відповідь на 110 від дТОЛЯізХорола

                    Знищивши Ющенка,мала на меті зайняти його місце.Не вийшло...ВІн сам себе знищив коли пішов до Януковіча і здав Україну на пограбування ..
                    Через нього, саме через нього, люди тепер нікому і нічому не вірять. І владу Янукович отримав саме з рук ющенка, не треба тут макарони вішати на вуха

                      Сторінки:
                      1
                      11
                      12
                      13
                      14
                      15
                      16
                      22
                      попередня
                      наступна