хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Звернення до небайдужих.

  • 22.09.12, 15:12
Дорогі друзі, як би кожен з нас не відносився до Юлії Тимошенко, поклавши руку на серце, мусить зізнатись, що це самий розумний політик за всю історію незалежності України, котрій вдалось потрапити в український Парламент і , в свій час, очолювати Уряд молодої суверенної держави. Ви можете за своїм сумлінням і переконанням по різному відноситись до неї, але дуже Вас прошу прочитати весь текст звернення Тимошенко до світової спільноти,
до парламентів та лідерів демократичних країн, міжнародних організацій, які працюють для зміцнення свободи, та до всіх українців світу, зробити висновки і якнайширше розповсюдити цей "документ" із-за грат, бо модератори не бажають виставляти мою замітку:http://blog.i.ua/user/2675316/1074053/ в топ.
Дякую за розуміння і співпрацю.
32

Коментарі

Гість: Лютый Гриня

13124.09.12, 07:47Відповідь на 118 від Alter ego*

І взагалі, нема чого перекладати вину з ющарських рук на Юлині! Іуда ПЕРЕДАВ З ЛАП В ЛАПИ ВСЮ ПОВНОТУ ВЛАДИ СВОЄМУ ПРИЄМНИКУ! "Крапка!"(Підпис:ЮЩ!) Владу в Ющенка забрали дві прокремлівські ,антиукраїнські ,кримінальні бригади.Крапка.(Підпис:Хам-Капітельман)Якщо йти по слідах бабусь і і дідусів, то так і Олега Тягнибока можна назвати Фротман???Нє, Алєжу- нєззя

    Гість: Лютый Гриня

    13224.09.12, 07:48Відповідь на 123 від Alter ego*

    Натрапила на файну цитату для вас:" Розпад «Нашої України», її крах, утрата народної підтримки є факт очевидний для всіх, хто здатен аналізувати нинішню політичну реальність. Тому вихід із її складу такої знакової постаті, як Валентин Наливайченко (колишній шеф СБУ), є цілком закономірним, адже Ющенко, який очолює (формально чи неформально – не має значення) «Нашу Україну» є політичним трупом, із яким пов’язані всі провали і невдачі після Майдану, а також – і перемога Януковича. Відродити цього абсолютного політичного банкрута не зможе ніхто."

      Гість: Лютый Гриня

      13324.09.12, 07:49Відповідь на 124 від Alter ego*

      А тут ще про "руки, які нібито нічого не крали:" Віктор Ющенко під лицемірним прапором «противсіхства» сприяли перемозі Віктора Януковича. «Донецькі» показали себе людьми вдячними. Жодна волосина не впала з голови Ющенка та його соратників. І зовсім не тому, що всі вони «білі й пухнасті», що «ці руки ніколи не крали» (як дотепно відреагував на це Віталій Кличко: «В такому разі мої руки ніколи нікого не били»), не тому, що, як стверджує Ющенко та його пропагандистка Ірина Ванникова, «немає підстав для кримінального переслідування».

        Гість: Лютый Гриня

        13424.09.12, 07:50Відповідь на 125 від Alter ego*

        Які шанси група Ющенка має на парламентських виборах 2012 року? Практично ніяких. Якщо вона набере 1,5 відсотки голосів, то це буде фантастичний успіх. Хоча, можливе й диво. Але воно цілком залежить від Партії регіонів. Бо, зрештою, треба ж мати своїх людей у стані опонентів. Тим більше, що Ющенко рветься в бій проти «Батьківщини» і особисто Тимошенко. Але якщо регіонали і не посприяють Ющенку пройти в парламент, вони будуть йому вдячні навіть за ті 1,5 відсотки, які він відкусить в Об’єднаної опозиції. Ющенко збере під своїми прапорами всіх тих, хто лицемірно співпрацює з владою, такий собі «бойовий загін» малоросійських колаборантів. Проте ці діячі вже ніколи не зможуть відмити свою репутацію, жодне красномовство не допоможе.

          Гість: Лютый Гриня

          13524.09.12, 07:52Відповідь на 126 від Alter ego*

          Сьогодні, як і в 2010 році ситуація є максимально гострою. Вибір не дуже великий і не дуже приємний: або опозиція з усіма її вадами – або Партія регіонів назавжди. Адже питання не в тому, хто прийде у владу, а в тому, хто конче повинен (з огляду не долю України) піти з влади. Бо якщо вони не підуть, Україна піде зі світової та європейської арени, зникне з політичної мапи. А Ющенко та його духовні «тушки» починають новий раунд маразматичного і об’єктивно антиукраїнського «противсіхства». Якщо хтось із середовища тих, кого звикли вважати націонал-патріотами, цього не розуміє, то тим гірше для них. І, на жаль, для всієї України…Україні прийшов 3,14... Бо такі краще погодяться бути рабами, ніж переступлять через своє Я

            13624.09.12, 07:58Відповідь на 112 від Alter ego*

            "ЇЇ кар'єра спаскуджена ПР-асами раз і назавжди." Чому Ви так категоричні? Невже Ви вважаєте, що діамант, навіть густо лайном обмазаний, перестає бути ДІАМАНТОМ?
            Лайно впаде на голови його творів - ющів-овочів, а ДІАМАНТ сяятиме ще яскравіше!
            Мені б Ваш оптимізм! Я боюсь, що її живою урки не випустять...
            То не будемо ж хоч песимізм розповсюджувати, бо вони тим живлятся!!!
            Так? Ну, тодіїм!( невже я це змогла?)

              Гість: lyo Dnepr

              13724.09.12, 09:05Відповідь на 110 від дТОЛЯізХорола

              Твоя правда, нужно было тогда голосовать не за змэншення повноважень, а за импичмет Ющера. Ющер соечас не пыльно строит русский мир на подхвате у Януковича. Сука он редкая, разве нет?

                Гість: lyo Dnepr

                13824.09.12, 09:09Відповідь на 115 від дТОЛЯізХорола

                І взагалі, нема чого перекладати вину з ющарських рук на Юлині! Іуда ПЕРЕДАВ З ЛАП В ЛАПИ ВСЮ ПОВНОТУ ВЛАДИ СВОЄМУ ПРИЄМНИКУ! "Крапка!"(Підпис:ЮЩ!) Владу в Ющенка забрали дві прокремлівські ,антиукраїнські ,кримінальні бригади.Крапка.(Підпис:Хам-Капітельман)Ты совсем двинулся рассудком? Прокремлевской мразью был и остается Ющ. Он не пыльно с Хамом на пару строит тюрьму народов в Украине по Белорусскому образцу

                  13924.09.12, 12:10Відповідь на 135 від Гість: Лютый Гриня

                  Вони самі підказали як їх лікувати! Вже зібрались в повному зборі в палаті №6! ДУРДОМ!!!
                  Пора лоботомію починати робити!

                    14024.09.12, 13:08Відповідь на 73 від tanjuwa

                    Святе місце пустим не буваєТочно відмічено.

                      Сторінки:
                      1
                      12
                      13
                      14
                      15
                      16
                      17
                      22
                      попередня
                      наступна