ВАНА працює!

ВАНА - це  МІЛІЦІЯ...

Вранці 12-го липня, під час конфлікту на ринку "Шлях", що по вулиці Зодчих, один з офіцерів міліції, через зроблене йому зауваження щодо спілкування державною мовою, при десятках свідків, наніс активістці КУПРу Ірині удар кулаком у нирку. Розлючені підприємці кинулися за міліціонером із закликами вчинити самосуд. І поки кривдник дівчини втікав, за Іриною приїхала швидка допомога. Протестуючи проти міліцейського свавілля КУПРівці + приватні підприємці, яких дістав мЕнтівський РЕКЕТ, пішли до Святошинського райвідділку ШУКАТИ ПРАВДИ.

І на фоні всього вищеперерахованого (у фотофіксаціях)  Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко з 15 липня перебуває у відпустці.

ОЦЕ ТАК МІЦНІ НЕРВИ. stop

Українські історики побачили російський слід у резолюціях Сейму

Українські історики побачили російський слід у резолюціях Сейму та Сенату Польщі

Російський слід у резолюціях Сейму та Сенату Польщі побачили українські історики. Як відомо, польський Сенат напередодні 70-х роковин волинської трагедії ухвалив заяву, в якій назвав події 43-го року етнічною чисткою з ознаками геноциду.

Водночас польський Сейм відмовився підтримати формулювання опозиції про геноцид. Українські експерти заявили, ініціатори такого визначення пов’язані з російським бізнесом. А жорстка оцінка тих подій спрямована проти євроінтеграції України.

Володимир В`ятрович, історик: "Що стосується російської ролі в цьому процесі я думаю, вона помітна. Ця партія "Стронніцтво людове", яка виступила головним ініціатором висування концепції про геноцид і цих резолюцій - партія, яка доволі тісно співпрацює з "Газпромом". І, очевидно, виконує певні замовлення. "

Олександр Палій, історик: "Ми бачимо, що ці люди або пов`язані з російським бізнесом і організовують ці провокації переважно на російські гроші. Йде боротьба проти майбутнього України, проти інтеграції, повернення до Європи. Нас намагаються загнати на маргінес такими достатньо дешевими провокаціями".

У Тимошенко рак! Чому мовчать лікарі?

  • 21.06.13, 20:55
Із певних джерел...Німці вже знають. І Яуковича повідомлено. Саме тому сьогодні розробляють технологію вивозу Тимошенко у Німеччину. Гарантій на життя німці не дають............

І що це за рило???


Ці кадри бачила вся Україна. 

Група спортивних молодих людей з Європейської площі, улаштували бійку з націоналістами на вулиці Велика Житомирська 18 травня під час мітингів. При цьому міліція не втручалася. Бійку почали знімати кореспондент "П'ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Ъ" Владислав Содель. Це не сподобалось молодикам, і вони побили журналістів до крові.

Міліція довго "встановлювала" причетних до побиття журналістів. А ось цю товсту ПИКУ так і не вдалося УПІЗНАТИ..... (За словами журналістів, саме цей АТЛЄТ (пи-пи-пи) керував "підрозділом" СПАРЦ _ МЄНОВ...

А далі йдуть кадри від 15 червня, зі з'їзду «Батьківщини», на якому відбулося злиття «Фронту Змін» і «ПРП» з даною політсилою.

Перед вами один з охоронців з'їзду. І десь я вже це РИЛО бачила....

Під гаслами "Свободи" у Миколаєві "Вставай, Україно"!

Опозиція пройшла маршем у Миколаєві в рамках акції "Вставай, Україно".

Колону очолили лідери фракцій "Батьківщина" Арсеній Яценюк та "Свободи" Олег Тягнибок.


А у людей і не спитали! (((

Фракція Батьківщина прийняла рішення, суть якого зводиться до ключовоі вимоги: підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом можливе тільки після звільнення Юлії Тимошенко. 

Мені логіка  подій  диктує  певний алгоритм дій:

1. Всі політичні сили роблять все можливе для підписання Угоди про асоціативне членство України в ЄС;

2. Далі є певні стандарти, яких Україна та українська влада (політики) мають дотримуватись, підписавши вищезазначену угоду;

3. Хай поступово, але Україна наближатиметься до Европейських стандартів життя ( і рахуватиметься з внутрішніми правилами Европейської спільноти). А це - зростання демократії!

Мені з цього питання імпонує думка  Громадського Руху "Ми – європейці" (ТИСНИ)

А також думка розважливого Европейського політика (ТИСНИ)

 Фракція Батьківщина обрала інший шлях в Европу, через визволення капітельман.  А в Українців, як завжди, забули запитати. Я не піду за цими клоунами, які танцюють навколо труни капітельман........

А на Вашу думку, Яке питання є більш пріоритетним для Українців???


77%, 23 голоси

7%, 2 голоси

17%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

ВАРТА під обстрілом???

БезпрЄдЄл та маразм  на  i.ua набирає обертів.

Я не можу плюсити статті на ВАРТІ (вже тиждень). 

Я їх читаю, а додати балів власному товариству я не в змозі!!! Я також не можу приймати участь у голосуванні. 

Мені не дають можливості здійснювати розсилку публікацій! Тому прошу Громаду розсилати цікаві публікації і цю замітку! 

Якщо ще хтось виявив подібні недоліки, прошу повідомити!

Дякую ДРУЗЯМ за честь, гідність та непохитну відданість товариству!

 

І я — не я, і хата не моя

А у ментів і слідства ДОКАЗІВ немає!!!


На Євробаченні РЕАЛЬНА перемога за Україною!

Данську співачку Еммілі де Форест, яка зайняла на пісенному конкурсі "Євробачення" перше місце, звинувачують у запозиченні музичної теми у групи K-Otic, яка записала в 2002 році композицію I Surrender.

K-otic - данська поп-група, яка існувала на початку 2000-х, а до 2003 року вже розпалася. Колектив із семи осіб був сформований під час телевізійного проекту Starmaker.

Відомо, що за правилами Євробачення - плагіат ЗАБОРОНЕНО!

Дивіться самі: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7A3IS5lTf_I

Якщо ще врахувати НУЛЬ від Франції, НУЛЬ від Німеччини, НУЛЬ від Британії і ОДИН від Раші,,,,,,,,,,,,,,,, Про яку Евроінтеграцію може йти мова, коли тут РЕАЛЬНА ЗМОВА. Вони забули Другу світову!!!!!?????????????

Є така "робота", журналістів БИТИ!

 У суботу, 18 травня, з 8:00 натовпи людей стали збиратися на площі біля станції метро Арсенальна. Тут же молоді люди, які представлялися "координаторами від Партії регіонів", пропонували за 80-115 грн прийняти участь в антифашистському марші.

Всіх, хто "прийшов заробити",  відправляли на площу до монумента Родіни-матЄрі. До 9.30 там зібралися кілька тисяч людей, серед яких були представники практично всіх регіонів країни.  Учасники маршу грали в карти, обливалися водою і намагалися заводити знайомства. Серед них було багато старшокласників, які зізналися , що прогулюють уроки, щоб підзаробити.

Об 11:15 пішла команда висуватися у бік Європейської площі. Організованістю відрізнялися колони, що прибули з регіонів. У натовпі були також помічені прапори громадських організацій "Союз десантників Криму" і "Антифашистський союз". Виділялася група літніх чоловіків з прапорами Росії, партії "За Україну, Білорусь і Росію" (ЗУБР) і прапором, на якому був зображений Йосип Сталін з гаслом Сталін - захисник святої Русі. 

Близько 13.00 сильно поріділа колона нарешті дісталася до Європейської площі, де була встановлена сцена. Ведучий оголосив, що в марші взяли участь 50 тис. осіб. Оцінки міліціонерів які безпосередньо чергували на місці подій були  скромніші - близько 15 тис. 

О 13:55 приблизно 30 молодиків "спортивної зовнішності", які перебували в оточенні сцени, несподівано відправилися по Трьохсвятительській вулиці в бік Михайлівської площі. "Там заблокували БТР, треба допомогти", - повідомив їм міцний чоловік років 40. На футболці одного з них красувався напис "Без бою немає слави"

Саме навколо цієї бронеавтівки - нею виявилася бойова розвідувально-дозорна машина (БРДМ) - розгорнулися найбільш скандальні події суботи. БРДМ, на борту якої було зображено моркву, а на броні сиділи люди в костюмах кроликів, провокативно заїхала у самісеньку опозиційну колону, яка в цей час рухалася вздовж  вулиці Великої Житомирської. Порушуючи правила дорожнього руху, БРДМ рушила вперед, але її руху спробували перешкодити активісти Свободи, що перекрили вулицю біля будівлі Головного управління МВС у Києві. Незабаром туди прибула група спортивних молодиків  з Європейської площі, які накинулися на націоналістів.

Під час бійки від "спортсменів" постраждали кореспондентка П'ятого каналу Ольга Сніцарчук і фотокореспондент Комерсанту Владислав Содель.

- Ви з якого спортивного клубу? - Пізніше поцікавився у нападників журналісти.

- Ми тут зараз не від клубу, нам сказали, що сьогодні буде робота, тому ми прийшли, - сказав один з них.

Після того як на площу прибули додаткові сили Беркута, молоді люди втекли в парк за Михайлівським собором. Міліціонери, хоча й увійшли в парк, не вжили жодних спроб їх затримати.Тим часом співробітники Беркута спробували розігнати націоналістів, які залишилися на Великій Житомирській.

Незабаром там з'явився віце-спікер парламенту Руслан Кошулинський.

- Міліціонери, припиніть незаконні дії! - Кричав Кошулинський, показуючи своє посвідчення. - Я віце-спікер Ради, що ви робите?! - Вигукував він, коли міліція продовжувала відтісняти його і націоналістів.

- Та мені пох ... й, хто ти такий, - відповів Кошулинському міліціонер, який керував діями Беркута.

Цей хлопчинка НАПЕВНЕ знає, що таке ФАШИЗМ!!!