хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Є така "робота", журналістів БИТИ!

 У суботу, 18 травня, з 8:00 натовпи людей стали збиратися на площі біля станції метро Арсенальна. Тут же молоді люди, які представлялися "координаторами від Партії регіонів", пропонували за 80-115 грн прийняти участь в антифашистському марші.

Всіх, хто "прийшов заробити",  відправляли на площу до монумента Родіни-матЄрі. До 9.30 там зібралися кілька тисяч людей, серед яких були представники практично всіх регіонів країни.  Учасники маршу грали в карти, обливалися водою і намагалися заводити знайомства. Серед них було багато старшокласників, які зізналися , що прогулюють уроки, щоб підзаробити.

Об 11:15 пішла команда висуватися у бік Європейської площі. Організованістю відрізнялися колони, що прибули з регіонів. У натовпі були також помічені прапори громадських організацій "Союз десантників Криму" і "Антифашистський союз". Виділялася група літніх чоловіків з прапорами Росії, партії "За Україну, Білорусь і Росію" (ЗУБР) і прапором, на якому був зображений Йосип Сталін з гаслом Сталін - захисник святої Русі. 

Близько 13.00 сильно поріділа колона нарешті дісталася до Європейської площі, де була встановлена сцена. Ведучий оголосив, що в марші взяли участь 50 тис. осіб. Оцінки міліціонерів які безпосередньо чергували на місці подій були  скромніші - близько 15 тис. 

О 13:55 приблизно 30 молодиків "спортивної зовнішності", які перебували в оточенні сцени, несподівано відправилися по Трьохсвятительській вулиці в бік Михайлівської площі. "Там заблокували БТР, треба допомогти", - повідомив їм міцний чоловік років 40. На футболці одного з них красувався напис "Без бою немає слави"

Саме навколо цієї бронеавтівки - нею виявилася бойова розвідувально-дозорна машина (БРДМ) - розгорнулися найбільш скандальні події суботи. БРДМ, на борту якої було зображено моркву, а на броні сиділи люди в костюмах кроликів, провокативно заїхала у самісеньку опозиційну колону, яка в цей час рухалася вздовж  вулиці Великої Житомирської. Порушуючи правила дорожнього руху, БРДМ рушила вперед, але її руху спробували перешкодити активісти Свободи, що перекрили вулицю біля будівлі Головного управління МВС у Києві. Незабаром туди прибула група спортивних молодиків  з Європейської площі, які накинулися на націоналістів.

Під час бійки від "спортсменів" постраждали кореспондентка П'ятого каналу Ольга Сніцарчук і фотокореспондент Комерсанту Владислав Содель.

- Ви з якого спортивного клубу? - Пізніше поцікавився у нападників журналісти.

- Ми тут зараз не від клубу, нам сказали, що сьогодні буде робота, тому ми прийшли, - сказав один з них.

Після того як на площу прибули додаткові сили Беркута, молоді люди втекли в парк за Михайлівським собором. Міліціонери, хоча й увійшли в парк, не вжили жодних спроб їх затримати.Тим часом співробітники Беркута спробували розігнати націоналістів, які залишилися на Великій Житомирській.

Незабаром там з'явився віце-спікер парламенту Руслан Кошулинський.

- Міліціонери, припиніть незаконні дії! - Кричав Кошулинський, показуючи своє посвідчення. - Я віце-спікер Ради, що ви робите?! - Вигукував він, коли міліція продовжувала відтісняти його і націоналістів.

- Та мені пох ... й, хто ти такий, - відповів Кошулинському міліціонер, який керував діями Беркута.

Цей хлопчинка НАПЕВНЕ знає, що таке ФАШИЗМ!!!


21

Коментарі

120.05.13, 11:54

Тут слів вже мало

    220.05.13, 11:56

    Зате той хлопчина знає, що таке 100грн. задарма. Тільки ніхто з тих "заробітчан" навіть не передбачає скільки прийдеться виложити тих гривень на лікування, якщо станеться якась сутичка... А сутичка колись станеться!

      320.05.13, 12:05

      ДЯКА ВАМ за все ! Ми переможем ! Щасливо .Молімось...Борімось й не мовчім на зло .....Боже забери з землі оту мерзоту що називає патріотіів й християн та нас і вас фашистами ....ЄДНАЙМОСЯ ПРОТИ ІМПЕРкомуноЧУМИ Москви ! СЛАВА УКРАІНІ http://blog.i.ua/user/4400999/ )))Слава НАЦІЇ

        420.05.13, 12:07

        а й справді - без бою цю окупаційну адміністрацію не скинути

          анонім

          520.05.13, 12:16

          Не зміг приїхати. Але буду 23-го.

            620.05.13, 12:22

            Насправді, все закінчилося краще ніж можна було собі й уявити --- влада ріденько обкалялась зі своїми бикуватими "антифашистами", що побили журналістів... крім того --- інцидент з НЕоплатою "антифашистського пориву" на Житомирській трасі додав певного "очарованія" всьому дійству.

              Гість: Отец Онуфрий

              720.05.13, 13:46

              Крестные ходы, панахиды в память невинно убиенных фашистами пойдут по всей земле Украины. И всё более являют себя патриотами простые люди собирающиеся на антифашистские вече.
              На благодатной земле крымской прошло всенародное вече собравшее сотни тысяч людей:
              http://www.nr2.ru/sevas/438870.html

                820.05.13, 14:09

                в новинах показали, як наші відступали під натиском шавок. Таке враження що спортсменів розганяв беркут.

                  920.05.13, 16:07

                  парадокс - фашисти боряться з фашизмом...

                    1020.05.13, 17:00Відповідь на 7 від Гість: Отец Онуфрий

                    дякую отче, а про тих журналістів яких зараз били фашисти?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна