хочу сюди!
 

Наташа

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

А у людей і не спитали! (((

Фракція Батьківщина прийняла рішення, суть якого зводиться до ключовоі вимоги: підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом можливе тільки після звільнення Юлії Тимошенко. 

Мені логіка  подій  диктує  певний алгоритм дій:

1. Всі політичні сили роблять все можливе для підписання Угоди про асоціативне членство України в ЄС;

2. Далі є певні стандарти, яких Україна та українська влада (політики) мають дотримуватись, підписавши вищезазначену угоду;

3. Хай поступово, але Україна наближатиметься до Европейських стандартів життя ( і рахуватиметься з внутрішніми правилами Европейської спільноти). А це - зростання демократії!

Мені з цього питання імпонує думка  Громадського Руху "Ми – європейці" (ТИСНИ)

А також думка розважливого Европейського політика (ТИСНИ)

 Фракція Батьківщина обрала інший шлях в Европу, через визволення капітельман.  А в Українців, як завжди, забули запитати. Я не піду за цими клоунами, які танцюють навколо труни капітельман........

А на Вашу думку, Яке питання є більш пріоритетним для Українців???


77%, 23 голоси

7%, 2 голоси

17%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
23

Коментарі

14.06.13, 17:35

впевнена в МС візьмуть не тільки з ТЮ-лею за ґратами,
зараз все буде як на долоні, всі таємні наміри стануть явними.

    анонім

    24.06.13, 17:37

    Верхівка БЮТу показала кому насправді вона служить і чиєю агентурою є. Угоду треба підписувати за будь-яких обставин. Після підписання буде іншим саме становище України. Найбільшим приоритетом є повалення влади комуно-аналів та завершення національної революції.

      анонім

      34.06.13, 17:39

      До речі -- а коли БЮТ з людми про щось радився?

        44.06.13, 17:43

        №3 Сестро ЮЛЯ Ви молодець що ГЕРОІЧНО викриваєте КГБанду МАСОНхасидів жидЮЛІПРоФФеСОРА спробуютьФСБіси в ближчі дні вбити а з КАПІТАЛМАНКИ робитимуть ураПРезиденшу http://blog.i.ua/user/4400999 БОГОРОДИЦЯ в Прикарпатті 29 травня сказала нашим Боговидцям УПА що а АСТАНІ пройшло за участю кишенькових ПРезидентів ОСТАТОЧНЕ обговорення й ЗАТВЕРДЖЕННЯ плану КГБанди ПУТІНА \ГОРБАЧОВА про поновлення 666Р з столицею в КИІВІ з долученням ЄВРОСАЮЗА та КИТАЮ й інших краін під видом ПРАВАСЛАВНАГА ВЕЛІКАГА христіаскага ГАСУДАРСТВА НАРОДОВ із владою ГЛОБАЛІСТІВ й Лжехриста й царя ПУТІНА до 1025летія КРЕЩЕНІЯ РУСІ \тобто впродовж наступного місяця ! ТОЖ СКОРО ВІЙНА І кожен докаже чи він за ХРИСТА чи за АНТИХРИСТА ПЕРЕМОЖЕ наш синеокий русий з ГВІЗДранами долонь босий ІСУС й УПАСЛАВА Націі

          54.06.13, 17:43Відповідь на 2 від анонім

          Верхівка БЮТу показала кому насправді вона служить і чиєю агентурою є. Угоду треба підписувати за будь-яких обставин. Після підписання буде іншим саме становище України. Найбільшим приоритетом є повалення влади комуно-аналів та завершення національної революції.

            64.06.13, 17:51

            Після того як Юлії Володимирівні успішно пришиють ще і вбивство Щербаня, у чому я не сумніваюся, її шанси вийти до виборів стануть мізерними.БЮТівцям потрібно збирати людей з протестами під будинком суду а не ставити євроінтеграцію України у запежність від того сидить чи не сидить Тимошенко.

              74.06.13, 17:55Відповідь на 3 від анонім

              До речі -- а коли БЮТ з людми про щось радився?Як коли(!)
              А 30.02 цього року(!) Забув?

                84.06.13, 17:55Відповідь на 6 від uraha

                Після того як Юлії Володимирівні успішно пришиють ще і вбивство Щербаня, у чому я не сумніваюся, її шанси вийти до виборів стануть мізерними.БЮТівцям потрібно збирати людей з протестами під будинком суду а не ставити євроінтеграцію України у запежність від того сидить чи не сидить Тимошенко.Тим більше, з"явилося ще порядка 20 живих свідків її причетності!

                  94.06.13, 17:55Відповідь на 3 від анонім

                  Видали ці коменти, поки п. Ліо не прочтав. А то тобі дістанеться як і мені, коли я щось подібне говорив

                    104.06.13, 17:58Відповідь на 9 від Poroshenko

                    Ліо в ігнорі у Варті,бо тут прийнято принаймні поважати співрозмовника

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна