хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Голос з минулого.

Привіт,Вова.Давно ми вже не спілкувались,
правда?Як у тебе справи, щось
змінилось за цей рік? А мене можна
привітати в березні я народила 
другого синочка.

Таку смс-ку отримав кілька днів тому, від ...навітьне знаю як правильніше написати, "знайомої" чи "дівчини з якою були стосунки", точно можна сказати,що ми були хорошими знайомими, навіть сказав би  друзями, хоча напевне ні, бо  це був той випадак дружби який не виключа продовження))).Але то було відносно давно і про вибір який ця дівчина  зробила і крок на який пішла кілька років тому можна довго дискутувати. Проте зараз вона одружена і як я довідався з цього повідомлення, мати вже двох синів.Останній раз бачився напевне рік тому і смс отримав приблизно тоді ж.
   Вона одружена, в неї ревнивий чолвік і двійко дітей.Що написати такій людині і чи писати взагалі, чи відповідати на цей голос з минуого? Почати це спілкування?Упевнений її чоловікові це не спообається))) 
  В таких ситуацях мене дивує, навіть захоплює фраза "Він добрий, хороший...але..." але цього блін не достатньо.З якою думкою виходять заміж, коли вже через рік чи пів говорять, що все класно але час від часу треба емоційної підзярядки,якогось всплеску  і трохи розвіятись?Це було передбачено коли виходила заміж? Чи то справді чоловіки так міняються після одруження, і стають такими емоційно сухими і нудними до крику і відрази? О, блін не хотів би щоб так сказали про мене! Але і нема бажання бути психологом і пасивним коханцем, хоча не пасивним тим паче)))) 
     ....знову ці спогади...не раз чув від чоловіків "Ще не народилась та дівчина...", я ж коли дістають цими питаннями про одруження говорю "Моя дівчина вже одружена."...

Привіт.Вітаю.В мене
все добре...


2

Коментарі

анонім

118.10.10, 23:04

життя

    219.10.10, 16:20Відповідь на 1 від анонім

    кожен життя прожиіває по своєму, від нас залежить як і де спатимемо і чи виспимось взагалі

      анонім

      319.10.10, 16:40Відповідь на 2 від Vir_GO

      мудро

        42.12.10, 19:38Відповідь на 3 від анонім

        мала таку ж ситуацію.....
        якщо вона тобі тише.... значить ТИ їх потрібен,
        не ігноруй її, ніколи......

          53.12.10, 12:53Відповідь на 4 від tezoro

          по великому рахунку їй потрібен будь хто з ким вона моглаб спілкуватись і вилазити з тих "чотирьох" стін своєї хати.Звісно їй приємно чититати милі романтичні смс, гуляти парком чи вузікими старовинними вуличками Львова і так далі, цього вона не отримує від чоловіка, додавши до цього всього що вона вийшла заміж не через "велике кохання" отримуємо не дуже радісну картину...я консерватор і віруюча людина тому ставати каменем спотикання вїхній сімї не буду.
          ......але милу смс на її прохання написав