хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Про благотворітєльну помощь для бєжєнцєв дамбаса))

  • 26.06.15, 11:01
denver07  (мовою оригіналу) Постоянно в лєнті бачу пости про то, шо в Київ/Дніпропетровстьк/Лвів прибуло сімєйство із дамбаса (в села вони чогось не прибувають, інтірєсно чого?). Тіпічний состав сімєйства - папа, якому срочно треба туфлі і кросовки 45 размєра бо у нього їх нема, в даунєцку лишив. Мама - якій нужно одєжду 54 размєра. Двоє дітєй старшій 19 лєт, младшому 1 рік і до того ж всього мамо знов бєрємєнне на четвертому місяці. Ну і ясне дєло шо дєтям нада всьо і ще трохи.
  Я дуже хочу допомогти таким сємєйствам. Будь-ласка, пишіть номера єврових рахунків приватбанку, я обізатєльно перерахую гроші. Тільки з однією умовою. Сєрдєчні помогатєлі отаким сімєйствам повинні на мої гроші купити гандонів. І вручити їх отому довбню даунєцкому, який не пішов в АТО, а уже другий год їбеться і розмножається. І отій 54 размєра безмозглій свині, яка работає інкубатором і не собирається даже думать, як їй тих личинок на ноги ставити і за які гроші. Но харашо понімає, шо можна припертись до хунти, після півтора року сидіння в обнімку з гіві й моторолами і требувать труси, ботінки, памперси ну і якщо повезе, то й квартиру в Києві.
Да, фотозвіт вручєнія срєдств контрацепції - обізатєльний.

У мене на сьогодні всьо

11

Коментарі

127.06.15, 00:09

От классно сказано! Только на ФБ об этом спорила

    227.06.15, 02:53Відповідь на 1 від ab absurdo

    От классно сказано! Только на ФБ об этом спорилаОксана постоянно сталкивается. Контингент - ужос! Сплошняком хамское быдло

      Гість: Cam Ranh

      327.06.15, 07:02

      Классно сказано,полностью поддерживаю. Я сам был шоке,когда показывают в новостях,как наши пацаны едут на восток с оружием,а лугандоны от20 лет и старше с баулами грузятся в автобусы. Это те кормильцы,что кормили всю страну.

        427.06.15, 10:10

        дамвбас кормит . дамвбас был под протекторатом рагулионов . люди донбаса щас невдоумение .шо их пахан покинул они ищут нового пахана в лице захарченка и моторол . главное шоб был бандит то по даунбасски круто

          527.06.15, 11:41Відповідь на 2 від Танк_

          От классно сказано! Только на ФБ об этом спорилаОксана постоянно сталкивается. Контингент - ужос! Сплошняком хамское быдло А ви звернули увагу, що у них навіть манєра розмовляти бидлівська і гопніковська. У всіх. І в жінок і у молоді і у старих. Вони зразу ж вирізняються.

            627.06.15, 12:05Відповідь на 5 від ЛанаСкала

            От классно сказано! Только на ФБ об этом спорилаОксана постоянно сталкивается. Контингент - ужос! Сплошняком хамское быдло А ви звернули увагу, що у них навіть манєра розмовляти бидлівська і гопніковська. У всіх. І в жінок і у молоді і у старих. Вони зразу ж вирізняються.... і зразу пом*якшують коли запропонувати випити Вчені заходу не можуть пояснити

              727.06.15, 12:23Відповідь на 6 від evgstereo

              От классно сказано! Только на ФБ об этом спорилаОксана постоянно сталкивается. Контингент - ужос! Сплошняком хамское быдло А ви звернули увагу, що у них навіть манєра розмовляти бидлівська і гопніковська. У всіх. І в жінок і у молоді і у старих. Вони зразу ж вирізняються.... і зразу пом*якшують коли запропонувати випити Вчені заходу не можуть пояснити
              Дехто з донеччан пише гнівні тєксти, шо "їх не понімають, шо вони не всі там бидло, а трудяги-роботяги, які живуть (жили) в нечєловєчєскіх умовах. І ми-де, живучи в своїх роскошах, нікагда не зможемо зрозуміїть їх, жостких і строгих, бо вони-де, трудяги-роботяги із екологічєскі неблагополучного регіона, а нам тут все саме з неба падає!"

                827.06.15, 12:30Відповідь на 7 від ЛанаСкала

                так, ми-хунта їхню гречку їмо, та ща к котлетою

                  927.06.15, 12:33Відповідь на 8 від evgstereo

                  так, ми-хунта їхню гречку їмо, та ща к котлетоюСкільки ж їх тут під Києвом повикупляло земельних ділянок і за півроку повибудовувало доміни! Це ті бєдні-нещасні!

                    1027.06.15, 16:26

                    А че, все правильно!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна