хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Ми ще живі, але нас вже немає

“…Мені дуже потрібно, щоб мій лист прочитала молодь - дівчата та хлопці. А ще я хочу, щоб його прочитали дорослі дядьки та тітки, які взяли на себе відповідальність вирішувати, що нам, молодим, корисно, а що - ні.
Мені 18 років. Звати Ольга. Прізвище не повідомляю… Ось вже два роки, як я хвора важкою формою невеліковіної венеричної хвороби. У лікарні я не одна, тут у мене такі ж подруги і друзі. Тепер на все дивлюся інакше, ніж раніше.
Навіщо ви, дорослі, нас, своїх дітей, під «танк» кинули? Навіщо зім’яли сексом, порнографією, наркотиками! Ми були ще дітьми, а вже “дяді” тягли в постіль. “Матусі” одержували за дітей гроші. Ви винуваті в наших хворобах і наших смертях! Вам хотілось розслабитися. Ви розвели “блакитних”, ви заохочуєте порнуху. Проповідуєте “вільні зв’язки”, афішуєте “режесерів-гомиків”, ви зрощуєте все це, задовільняєте своє біснування. А ми вмираємо.
Ми повільно вмираємо, і не треба брехати, що нічого з нами не трапилося, що ми житимемо. У нас не буде любові, не буде сімей, ми не народимо дітей. Ви розумієте, що відбувається з нами, з поколінням, яке прийшло після вас?!
Ми ще живі, і нас вже немає. Нас позбавили дитинства і відібрали наше майбутнє. Коли я зустрічаю на вулиці людей літнього віку, дивлючь на них, мною оволодіває незрозуміле почуття, не знаю з чим його зрівняти. У ньому образа, злість, безвихідь, страх, заздрість, безсилля й неможливість що-небудь змінити. Пізно. Ми не знаємо, що означає любов, сором, моральність, ганьба. Все це пішло зі школи, з життя. Але ви ж знали! Ви дожили до 70-80 років. А ми не доживемо! Ми помремо молодими! За що? Чому? Четверо моїх друзів, вчорашніх школярів, померли. У моргах лежать молоді і холодні. Ми ховаємо один одного.
Чому ви нас не попередили з вашим «безпечним сексом»? Нам хочеться жити! Краще б нам цілину орати, трактори водити, чим в іномарках від СНІДУ вмирати. СНІД і сифіліс стали у молоді чимось на зразок нежиті.
Я боялась чоловіків, а тепер нічого не боюсь, мені однаково. Хай вони мене бояться, адже якщо поведуть зі мною вільно, одержать “нагороду”…
Ми були маленькими, не знали, як народжуються діти, думали, що їх знаходять в капусті або приносять лелеки. Хай би продовжували знаходити в капусті, не знати б нам нічого іншого якомога довше.
І ніхто вас не судитиме за нас. Ви ж нікого з нас власними руками не вбивали. Ви розтлівали нас, ви розбещували нас вашими «картинками», вашими «творами». Ви пропагували в школах, «розплющуючи» нам очі, як «добре» займатися «цим» не в підвалах, а «цивілізовано», підносили фільми, брошури. Таких насильників нині не судять, їх заохочують, вибирають до влади. Ви продовжуєте це робити з іншими дітьми, які молодші за нас. Зупиніться!
Як би я тепер була вдячна тому, хто вирвав би у мене з рук сигарету, хто відшмагав би кропивою по задньому місцю, коли мене ще можна було врятувати, витягнути з-під «танка».
Допоможіть тим, хто вболіває за народ, зупиніть те, що відбувається всюди в країні. Допоможіть припинити безумство. Ухваліть закони і забороніть порнорекламу, порнолітературу, фільми, наркотики, горілку. Ми гинемо, і ви теж.
Хто там на «танку»? П’яні, збоченці, вільні від сорому і відповідальності?! А ми під ними. Нас проїхали. Все!”
Цей лист написала одна людина, але під ним могли б поставити свої підписи дуже багато людей. Тут крик душі, розпач, обвинувачення і т.д. Багато страждають тільки через те, що навколо глибоке мовчання на все що відбувається. Гріх, розпуста, наркоманія, пияцтво й таке інше сьогодні оточують нас з вами. Коли в міжміських маршрутних таксі в салоні показують всіляку гидоту, коли молоді люди дозволяють собі всяку аморальну поведінку серед білого дня, привселюдно, рідко хто насмілюється зупинити все це. Результат нашого мовчання, це блудні сини та доньки, наркомани та п’яниці. Біблія говорить:
“Привчай юнака до дороги його, і він, як постаріється, не уступиться з неї” (Приповісті 22:6)
“І ви, батьки, не роздразнюйте дітей своїх, а зрощуйте їх у науці і на-поминанню Господньому” (Єф.6:4)
“Мудрий бачить лихе і ховається, а безумні йдуть і караються.”(Приповісті 22:3)
0

Коментарі

анонім

126.04.10, 15:50

какое то гониво.

хочешь безопасного секса - надень гандон

    226.04.10, 15:52Відповідь на 1 від анонім

    чувак на сайте был 1 месяц назад

      анонім

      326.04.10, 15:54

      и кстати цитата из Еванглия звучит по другому:

      "А батьки, не дратуйте дітей своїх, а виховуйте їх в напоминанні й остереженні Божому!"

        анонім

        426.04.10, 15:55Відповідь на 2 від Массаракш

        клон Ральфа?

          526.04.10, 16:00Відповідь на 4 від анонім

          не. какой-то православный. ральф он же не православный, он собачьей веры

            626.04.10, 16:03Відповідь на 1 від анонім

            какое то гониво.

            хочешь безопасного секса - надень гандон

              Гість: Lina_Che

              726.04.10, 16:10

              Це із серії :"Я їхала закордон як няня, а тепер мене врятуйте із сексуального рабства!" А крім всієї гидоти є ще гарна література, пізнавальні програми, саморозвиток, про це молодь сама не здогадується!?

                Гість: Гоги Джонс

                826.04.10, 16:15

                если головы нет то занимайтесь онанизмом.

                  Гість: breathing

                  912.11.10, 21:45

                  Так звісно: хочешь безопасного секса - надень гандон
                  Але ж він може порватись !!!!
                  "кохана" людина може наліво сходити і різну всячену принести.....
                  Оля ти справді думаєш,що тебе можна було зупинити.
                  Ми усі робимо помилки,но усвідомлюємо їх дуже пізно, жаліємо,картаємо себе,
                  але розуміємо ,що саме в той час нас не можливо зупинити,не можливо до нас достукатись.
                  Ми самі винні в своїх негараздах.........