хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Про Львівські розваги)

   Вітання шановній громаді)
  Нагадую, що минають остані дні літа! Тому вимикайте ПК, ТБ, взимку ще надивитесь) А тепер по місцях розаважальної слави!dance


    Парк імені Івана Франка (в народі - Парк Костюшка)  може похвалитися вдалим розташуванням, адже він  - навпроти головного корпусу ЛНУ ім. І. Франка. Не дивно, що 11 гектарів території  заповнені відвіду­вачами незалежно від сезону: абітурієнтами, студентами, містянами, туристами.

   Тутешні заклади харчування – це суміш вуличної їжі та бару, де можна перекусити і випити келих пива. Після купи пластмасових столиків та стільців погляд зупиняється на центральній алеї парку, доріжки якої ведуть в глиб рослинного оазису. Для тих, хто шукає альтернативу пішим прогулянкам, працює пункт системи прокату велосипедів Next Bike Ukraine. Взявши двоколісний в одному з пунктів міста, повернути його можеш у будь-якому іншому. Перші 30 хв. катання обійдуться у 50 грн., стільки ж коштує кожна наступна година користування велосипедом. Система пропонує і абонемент на місяць за 120 грн., і сезонний абонемент (березень-жовтень) за 800 грн.

   Якщо у будень парк спокушає тишею та спокоєм, то щовихідних тут можна розпочати свій день на «Сніданкових ярмарках». (Марін, привіт!) Це – трапези просто неба, що супроводжуються майстер-класами і розвагами. Вхід в ярмаркову зону вільний, а от смаколики – платні. Окрім традиційного фаст-фуду та літніх напоїв, гостям  пропонують розмаїття вегетаріанських страв, домашню випічку, вітамінні коктейлі. Кожен продавець визначає вартість своєї їжі на власний розсуд.


Стрийський парк. Окрасою цієї пам’ятки садово-паркового мистецтва є ставок з лебедями і качками, котрі охоче позують для фотографій. Затишок Стрийського парку налаштовує на тривалі блукання його територією.  Найчастіше тут зустрічаєш господарів з  домашніми улюбленцями (попри заборону вигулу собак), сім’ї з дітьми та спортсменів.

   Незважаючи на відсутність атракціонів, парк є місцем проведення різноманітних заходів та акцій. Так, фітнес-центр організовує безкоштовні заняття йогою майже кожної суботи. Усі охочі збираються поблизу кінотеатру «Львів» й релаксують просто неба. Також у парку проводять різноманітні майстер-класи, як-от з декупажу, ліплення з глини, танцю мандали. І хоч парк поки не є місцем  активного відпочинку, кожен може відчути тут всю силу природної терапії.

  

Один з найбільш впорядкованих парків міста – Парк культури та відпочинку імені Б. Хмельницького - розмістився лише за 650 метрів від Стрийського і «втирає носа» своєму сусідові за кількістю атракціонів. Тут їх на будь-який смак та гаманець, близько двадцяти різновидів. У глибині парку розмістилося і вже давно відоме містянам «Колесо огляду» (20 гривень за одне катання), і нова дитяча мотузкова лазанка  «Маленька Скандинавія» (50 грн. в будень і 60 у вихідні). Перевагою цього зеленого острівця розваг є наявність достатньої кількості пандусів, смітників та лавок, а також туалетів. 

   Тут завжди працюють заклади швидкого харчування формату streetfood (вулична їжа). Ціни на французькі млинці стартують від 15 грн., а освіжаючий квас пропонують за 20.

   ura Увага - халява: щовечора на галявині  організовують безкоштовні кінопокази відомих стрічок, а щонеділі об 11.00 – заняття йогою.

Використано: стаття  та фото
Валерії Ладані, та мій гарний настрій) Бажаю усім гарних вихідних!
spasibo
6

Останні статті

Коментарі

113.08.16, 12:21

Йога в халяву - это что-то новое. Обычно доят народ тренера нехило!

    213.08.16, 12:31Відповідь на 1 від АскольдЪ

    Йога в халяву - это что-то новое. Обычно доят народ тренера нехило!...Там ще нахаляву щось накшталт зарядки проводили колись для літніх людей) Зараз не пригадаю, не знайду, нажаль... Але суть вражаюча: аби старенькі не почувались самотьно, + боротьба за здоров'я, їм зорганізували таку собі фіззарядку, збирались усі бажаючи, та якийсь фахівець їм проводив ото міроприємство) ...Маєш бажання кістки потрусити? - Ніяких проблем, приєднуйся!

      Гість: Vlad-i-mir-ja

      313.08.16, 12:50Відповідь на 2 від Merovingian

      Йога в халяву - это что-то новое. Обычно доят народ тренера нехило!...Там ще нахаляву щось накшталт зарядки проводили колись для літніх людей) Зараз не пригадаю, не знайду, нажаль... Але суть вражаюча: аби старенькі не почувались самотьно, + боротьба за здоров'я, їм зорганізували таку собі фіззарядку, збирались усі бажаючи, та якийсь фахівець їм проводив ото міроприємство) ...Маєш бажання кістки потрусити? - Ніяких проблем, приєднуйся!О, тільки вчора по "Ері" говорили,що вживати "міроприємство" є зовсім не правильно. Це калька з російської. Українською буде "захід".раніше ніяк не міг зрозуміти, чому те "міроприємство" так ріже вухо.

        413.08.16, 12:59Відповідь на 3 від Гість: Vlad-i-mir-ja

        Йога в халяву - это что-то новое. Обычно доят народ тренера нехило!...Там ще нахаляву щось накшталт зарядки проводили колись для літніх людей) Зараз не пригадаю, не знайду, нажаль... Але суть вражаюча: аби старенькі не почувались самотьно, + боротьба за здоров'я, їм зорганізували таку собі фіззарядку, збирались усі бажаючи, та якийсь фахівець їм проводив ото міроприємство) ...Маєш бажання кістки потрусити? - Ніяких проблем, приєднуйся!О, тільки вчора по "Ері" говорили,що вживати "міроприємство" є зовсім не правильно. Це калька з російської. Українською буде "захід".раніше ніяк не міг зрозуміти, чому те "міроприємство" так ріже вухо...При бажанні можна причепитись навіть до стовпа)

          Гість: Vlad-i-mir-ja

          513.08.16, 13:03Відповідь на 4 від Merovingian

          Йога в халяву - это что-то новое. Обычно доят народ тренера нехило!...Там ще нахаляву щось накшталт зарядки проводили колись для літніх людей) Зараз не пригадаю, не знайду, нажаль... Але суть вражаюча: аби старенькі не почувались самотьно, + боротьба за здоров'я, їм зорганізували таку собі фіззарядку, збирались усі бажаючи, та якийсь фахівець їм проводив ото міроприємство) ...Маєш бажання кістки потрусити? - Ніяких проблем, приєднуйся!О, тільки вчора по "Ері" говорили,що вживати "міроприємство" є зовсім не правильно. Це калька з російської. Українською буде "захід".раніше ніяк не міг зрозуміти, чому те "міроприємство" так ріже вухо...При бажанні можна причепитись навіть до стовпа)Нє, це не я причепився. Це передача "Говоримо українською правильн

            613.08.16, 13:16Відповідь на 5 від Гість: Vlad-i-mir-ja

            ..Сподіваюсь, не станете наполягати, що коментар №3 написала передача?) ..В цілому - тема та зміст поста не стосується мовних питань)

              713.08.16, 13:21Відповідь на 6 від Merovingian

              ..Сподіваюсь, не станете наполягати, що коментар №3 написала передача?) ..В цілому - тема та зміст поста не стосується мовних питань)Наступної суботи помандрую по Львівських парках...

                813.08.16, 13:32Відповідь на 7 від selavi

                ..Сподіваюсь, не станете наполягати, що коментар №3 написала передача?) ..В цілому - тема та зміст поста не стосується мовних питань)Наступної суботи помандрую по Львівських парках... Сподіваюсь, сподобається) В 2009 був у Вас - сподобалось) ..Десь світлинка є - поруч із величезним якорем, Херсонський Морський Коледж)

                  913.08.16, 14:51

                    1013.08.16, 14:58Відповідь на 9 від Маммамія

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна