Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

що робить з головами російські засоби дезінформації

  • 12.06.14, 19:08
Знайомий розповів у Фейсбуці повчальну історію. Молода пара з Ясинуватої виїхала з України до російського Сиктивкара на ґрунті нелюбові до України і страху перед бандерівцами. Чоловік - машиніст тепловоза, йому обіцяли там роботу. По приїзді жінка навіть інтерв'ю дала про те, як страшні фашисти всіх гноблять. Через 2 місяці подружжя приїхало назад. Виявляється, там вони не просто нікому не потрібні. Там життя важке, а хохлів - неважливо, звідки вони й за кого - ненавидять поголовно. Втекли від знущань і погроз додому, до "страшної фашистської" України.

За соціологічним опитуванням, у Росії головними ворогами країни вважають США й Україну. Щоправда, американців за ворогів мають майже 70%, а українців - тільки 30. Ну, з американцями все ясно: ненавидіти їх росіяни добре навчилися ще за часів "холодної війни". А от як пояснити ненависть до сусідів, яких вони завжди називали братнім народом і з якими хочуть жити в одній країні?

Якби Україна напала на Росію, відхапнувши в неї шмат території, розв'язувала газові війни, забороняла ввозити продукцію, розвалювала її військо і спецслужби, вимагала ввести другою державною мовою в РФ українську тощо, то це мало б якесь підґрунтя. Але ж усе відбулося з точністю навпаки. Тому ненависть росіян до українців - ірраціональна, логічно пояснити чи виправдати її неможливо.

Звісно, провокують ненависть до українців насамперед російські ЗМІ, які цілеспрямовано подають спотворену інформацію про події в Україні. Але причина глибша. Більшість громадян РФ досі переконані, що українці та росіяни це один народ - "русскіє". І віковічне прагнення українців жити незалежно від Росії, розмовляти своєю мовою сприймається росіянами з одного боку як якесь дивацтво, а з іншого викликає злісне роздратування і відверту ненависть. Для них із відділенням України Росія не тільки втратила значну частину "своєї" території. Разом із цим імперія втратила шмат історії. Причому, не просто якусь окрему епоху, а найголовнішу. Бо якщо Київ - "мать городов русских", то Росія походить із Русі, тобто України.
26

Коментарі

112.06.14, 19:18

Так і є!

    212.06.14, 19:21

      312.06.14, 19:25

      Извини что не по теме. Не сочти за труд, загляни сюда:http://blog.i.ua/user/977670/1430600/

        412.06.14, 19:29

        коротенько, классно)))

          512.06.14, 19:33

            612.06.14, 19:52

              Гість: ШураБалаганов

              712.06.14, 19:57

                812.06.14, 20:08

                Якби Україна напала на Росію, відхапнувши в неї шмат території, розв'язувала газові війни, забороняла ввозити продукцію, розвалювала її військо і спецслужби, вимагала ввести другою державною мовою в РФ українськунасправді, саме так і треба зробити.
                іншого виходу, аби це зупинити, - нема.
                Вони, рашисти, визнають єдиний аргумент - аргумент сили.
                Ніяки розмови, переконування, санкції, ізоляції та гидування ними - не мають на них ніякого практичного впливу. Вони запобігливо виконують тільки волю того, що буде(буде, а не може) їх шмагати батогом.
                А оскільки, вже біля 350 років їх масово ніхто не шмагав - вони й забули, що це означає. І розмріялись, що ніколи такого й не буде, бо вони -"ізбрані".
                Але інстинкт самозбереження вони все одно не втратили, його треба просто освіжити

                  912.06.14, 20:24

                  У нас украинца от русского никто не отличит. Украинцы, как и русские считаются одной нации в России.

                    1012.06.14, 20:52Відповідь на 9 від kisulechka2

                    У нас украинца от русского никто не отличит. Украинцы, как и русские считаются одной нации в России.ну и что? некоторые считают, что есть привидения

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна