Профіль

ЛАРІК

ЛАРІК

Україна, Івано-Франківськ

Рейтинг в розділі:

Дружба і любов...

  • 01.07.09, 20:27
Дружба і любов багато у чому схожі між собою,адже в них спільна основа-духовний потяг людини до людини, обумовлений спільністю поглядів,ідеалів,нахилів,інтересів і рис характеру,усвідомлення неможливості думати,почувати,діяти,жити без тісного спілкування одне з одним.

Суета сует.

  • 23.06.09, 20:09
Для чого я живу,заради чого і навіщо? одвічні питання кожного живого і мислячого,хай це великі політики,робітники,президенти чи волоцюги.Такі різні у своїх рангах, класових ступенях, стилях одягу, мисленні й такі подібні один до одного. Маємо руки, ноги, голови, однаково ходимо,стелимо ліжка, кохаємося. Звичайно, у всю цю суету кожен вносить щось своє.Є лише одна-єдина деталь, яка не підлягає змінам, одвічна аксіома: людина народжується одинокою й одинокою помирає... Адам з Євою були однакові...

Читати далі...

любов

Любов-це букет живих троянд у кришталевій вазі, налитій прозорою джерельною водою. А який аромат! А які барви!

Я даю тобі руку!

Я даю своє кохання, цінніше за гроші Я даю всього себе перед алтарем і законом Чи даси мені себе? Чи підеш зі мною в дорогу? Чи ми йтимемо поряд аж до краю й кінця?

вірш

Хай я не можу бути ніжним На зустрічі скупий наш час Я навіть ніжністю, між іншим, Боюсь, Боюсь образить Вас А зорі ллються,небом куті І хоч ви мерзнети-таки, Та щоби ваших пліч торкнутись- Не звести,ні мені руки Вагаюсь я. Квітневий вечір Тремтить від холоду рука Мені б накрити ваші плечі Хоча б полою піджака За все, за все чого не вмію Мене простіть. Спинився час. Я навіть ніжністю-що вдію? Боюсь, Боюсь образить Вас.

Признання.

Мені ти снилась, як весна Ти горами була повита, Була дощами перелита Неначе ждала свого літа-була одна... Ти вся в мені-в моїм горінні В думках бентежних і у снах Ти вся в мені! В моїм творінні В моїй душі, в моєму рвінні Ти не смерті, і не в тінні- Ти у піснях, в моїх піснях! Твоїх очей забуть не можу- Себе я мучу і тривожу Бо лиш одну любити, можу- Любити,як юність і весну- Тебе одну.

Щастя

  • 11.03.09, 19:11
ЩАСТЯ- це жити у злагоді зі своїми ідеалами, з певними засадами моралі, з традиціями.Хоч це й надто пишномовно сказано... Знаєте, якщо протягом усього життя чиниш правильно, якщо насправді любиш інших людей,вмієш цінувати стосунки з ними, тоді ти спокійний і щасливий. Спокій душі й серця-то велике щастя.

*** *** ***

  • 10.03.09, 19:26
Це не важливо і не в тому річ Я вам пишу і вже для мене наче Світлішає у найтемнішу ніч Я вас ніколи, може,не почую Бог не завжди жадане нам дає. Та подумки лише до Вас лечу я Щасливий тим що Ви на світі є. Таки між нами відстані й дороги Не допоможе і дороговказ.

У злагоді з собою, а вітак із долею.

  • 09.03.09, 09:29
Життя повсякчас дає нам можливість вибору: створити сім'ю з першою ліпшою порядною людиною чи дочекатися тої людини кого полюбиш по-справжньому; піти туди , де багато платять чи зберегти вірність улюбленому фаху, хай навіть ціною матеріальних втрат; стриматися під час конфлікту чи дати волю емоціям... Що змушує нас віддавати перевагу одному з варіантів? Справа не в дорогах,які ми вибираємо, а що всередині нас вибирає ці дороги-писав тонкий психолог,класик американської літератури O'Генрі....

Читати далі...

Кохання

  • 05.03.09, 19:32
Кохання-широчезне поняття. Кохання чоловіка до жінки й жінки до чоловіка -це дивовижна хвороба у якій все возведено у високий ранг. Кожну річ у ній беруть до уваги,зважують. Його неймовірно важко втримати протягом довгих літ. Дуже легко захопитися кимось і вважати, що це і є кохання.Але кохати-це вміти жити.Вміти з плином часу перетворювати почуття, щоб воно було чимось важливим,істотним у житті,щоб не минулося,не згорілося,як свічка. А це вимагає стійкості,відданості, уваги до іншої людини...

Читати далі...