Борис Стомахін «Відкрите звернення до екс-президента Грузії...

Борис Стомахін «Відкрите звернення до екс-президента Грузії Михайлу Саакашвілі».

Кілька блогів рунету опублікували нову статтю московського журналіста Бориса Стомахина, має назву «Відкрите звернення до екс-президента Грузії Михайлу Саакашвілі». У статті написаної політв'язням 3 грудня в московській в'язниці «Медведково» Стомахин зокрема пише:

«В опасности все бывшие русские колонии стоят перед угрозой нового захвата, перед лицом хищного и кровавого московского имперского реваншизма. Народы нынешних колоний, все еще находящихся под властью Москвы, подвергаются ежедневному, тотальному, безжалостному культурному, языковому и духовному геноциду, выжиганию и вытравливанию их национальной самобытности, языка и культуры.

Фактически идет их насильственная ассимиляция. Не говоря уже о Кавказе, где последние 20 лет происходит самый настоящий (физический) геноцид его коренных народов, прямое продолжение геноцида 1864 и 1943–44 гг.


Россия – это концентрированные варварство и дикость; возведенное в принцип и в доблесть средневековое кровавое варварство, облеченное в костюмы, галстуки и часы самых дорогих европейских марок. Но внешний европейский лоск никак не повлиял на гастрономические пристрастия кремлевских людоедов. Вся история России – это история ее пыточных приказов и тайных канцелярий, охранки и КГБ, захватившего ныне всю власть в стране.

Никакому реформированию и европеизированию эта жуткая людоедская империя не поддается, — наоборот, она безжалостно пожирает всех своих реформаторов, обезглавливает, расстреливает или отправляет гнить в ГУЛАГ. Никакого цивилизованного, мирного, вежливого обращения эти варвары – как властители, так и простонародье – не понимают, вежливость оппонента считают слабостью – и немедленно наглеют.

Никто, ни одна страна на так называемом »постсоветском пространстве” не может чувствовать себя в безопасности, свободно жить и развиваться, пока не уничтожена Россия, пока она существует и строит свои хищные планы имперского реванша, восстановления СССР под разными масками и разных версий.

Будь они членами ЕС, НАТО (как страны Балтии) или чего угодно еще, — гарантий их независимости нет, пока рядом с ними существует этот Мордор, пока стоит Темная башня с курантами и красной звездой наверху.

Польша давно уже член НАТО, но это не спасло в 2010 г. польского президента Качиньского, самолет которого был взорван русскими спецслужбами под Смоленском, а он сам и 95 его спутников хладнокровно и безжалостно убиты. Все давно уже знают, что это было спланированное убийство, но кто и как сможет наказать Путина за это чудовищное преступление? По одной из версий, Качиньский был особенно ненавистен Москве за то, что в августе 2008 г. приезжал в Тбилиси, под русские бомбы, поддержать независимость и свободу Грузии.

Рано почивать на лаврах. Рано радоваться независимости и строить планы торговых взаимоотношений с Россией. Русские танки наготове, в любой момент их могут бросить на любую страну, имеющую такое несчастье, как общая граница с Мордором.

Москва яростно, остервенело, поспешно перевооружает свою армию, тратит на военные расходы все большую и большую часть бюджета, ставит на вооружение в Восточной Пруссии и др. местах вдоль западной границы новейшие ракеты. На кого они могут быть направлены, кроме непокорных, не желающих возвращаться в рабство соседей? Побег из ГУЛАГа всегда считался в этой стране поводом для самой безжалостной расправы, если только беглеца удавалось поймать живым.

Яростное же сопротивление Москвы установке в Европе системы ПРО ясно свидетельствует, что именно Москва вынашивает планы ракетного нападения. На кого? На США – они вряд ли решатся.

Проблема общая, потому и решение должно быть общее, коллективное. Иначе бидзины, януковичи, нилы ушаковы и пр. будут расти и множиться, как плесень, и тащить свои страны обратно, в московское имперское стойло.

Не Сирия, не Иран главная мировая проблема современности, а Россия (поддерживающая и Сирию, и Иран, и любые диктаторские режимы в мире). Увы, у человечества нет сегодня ни Рейгана, ни одного из Бушей, чтобы оценить эту угрозу и принять адекватные меры. Эту угрозу понимает сенатор Маккейн, но его личных усилий, увы, недостаточно. Придется бороться в окружении, без шансов на победу, дав клятву – победить или умереть.

От Черного моря до Балтийского, от стран – членов НАТО до самых угнетенных народов оккупированной русскими Сибири, доведенных до вымирания, — это наша общая борьба. Пока существует Россия, пока она не уничтожена, не развалилась на части и не прекратила свое существование навеки, — не может быть ни для кого из нас ни жизни, ни свободы, ни независимости, ни процветания. Ни для Югры, ни для Литвы, ни для Идель-Урала, ни для Грузии, ни для Украины, ни для русских диссидентов в тюрьмах и лагерях Московии.

Сейчас, из тюрьмы, я не берусь полно и точно описывать, как эта наша борьба против империи должна выглядеть в деталях. Но общее направление однозначно: ликвидация РФ как единой империи, как субъекта международного права в ее нынешних границах, в первую очередь – через поддержку национально-освободительных движений в колониях и на оккупированных территориях. Иначе не будет жизни никому из соседей, да и всей Европе, беспечно целующейся с Путиным и живущей на деньги от русского туризма и торговли, предав собственные фундаментальные принципы свободы и прав человека.

Увы, русские подкупают Европу. Всегда.

Большевистский опыт геноцида и колониализма Москва успешно соединила с опытом царской России – и этот симбиоз варварства, насилия, угнетения и колониальных захватов разных веков сделан официальной политикой нынешней РФ, прямо наследующей как царским, так и советским палачам народов»
.

Борис Стомахин

CNN : На вулицях Києва на карту поставлено майбутнє Європи

Американський портал CNN розповів у статті « Остерігайтеся силової гри Росії в Україні » ( Beware Russia's power play in Ukraine ) про повернення до старої російської імперіалістичної політики щодо нашої багатостраждальної країни :

« Наддержаві необхідна надконцентрація уваги. На жаль , американців , схоже , мало цікавлять хвилювання в оточуючому їх світі , навіть якщо ці хвилювання загрожують найближчим часом торкнутися самих американців.

Американці воювали у двох світових війнах - і зіткнулися з перспективою ядерного знищення в затяжній Холодній Війні , що велася в цілях захисту свободу Європи. У захоплюючому дух періоді 1989 - 91гг . , Чотири покоління американського самопожертви були чудовим чином виправдані. Комуністичні режими в Центральній Європі звалилися. Радянський Союз сам розпався на більш дрібні і менш загрозливі частини.

Протягом чотирьох століть правителі Росії шукали для себе безпеки , пригнічуючи спочатку свій власний народ , а потім своїх сусідів , а потім сусідів сусідів сусідів ... поки їх влада не простяглася від Берліна до Тихого океану.

Потім імперський проект різко розвалився. Підкорені народи знову здобули свободу . Самі росіяни отримали нову можливість - мабуть, вперше за весь час існування їхньої країни - вибрати уряд, який служить своєму народові.

У колишніх правителів , на жаль , були інші думки. Демократія не вкоренилася в Росії після 1991 року. Як і чому це сталося , довга історія з багатьма лиходіями , але давайте скоротимо її до кінцевого результату : Колишній старший офіцер КДБ пробрався в президенти Росії в 1999-2000 рр. . Володимир Путін повернув до влади старий апарат таємної поліції.

З того часу Путін і його кліка намагаються відновити , наскільки це можливо , старий Радянський Союз , одночасно грабуючи під себе багатства Росії .

Один крок до відновлення Радянського Союзу абсолютно необхідний: повернення влади Москви над Україною .

Жодним народ так не постраждав від радянського комунізму , як українці. Українські селяни втратили свої землі та будинки за радянської колективізації в 1920 -і роки , мільйони загинули в штучно створений голод , організованому в 1930 -х роках. Їх мова і культура були розтоптані при московському правлінні , їх інтелігенція та письменники були придушені , вислані , вбиті, і зганьблені . У 1991 році українці отримали можливість будувати свою власну країну.

Українська незалежність звільнила не тільки український народ , але і всю Європу. Росія без 46 мільйонів людей і величезних запасів природних ресурсів України є великою і сильною країною , але не наддержавою.

Після приходу Путіна до влади Росія прагне коррумпіріровать демократії в Європі. Росія з приєднаною України буде володіти силою , рівною старому Радянському Союзу для террорізаціі демократичної Європи . Росія мінус Україна може прагнути до того , щоб стати нормальним національною державою , демократією , навіть ліберальною демократією .

Росія , яка утримує силою Україну , повинні назавжди стати воєнізованим авторитарним режимом , загрозою як для власного народу , так і для іншої частини європейського континенту і демократичного світу.

Збереження незалежності України , таким чином , викликає глибоке занепокоєння не тільки українців , а й у всіх вільних країн Європи - і через це у Сполучених Штатів , що забезпечують безпеку свого торгового партнера - вільної Європи .

Володимир Путін теж все це розуміє , і йому все це не подобається. З тих пір , як він прийшов до влади , він працював над тим, щоб підірвати і зруйнувати українську незалежність. Йому це вдалося. Україна імпортує нафту і природний газ з Росії , і Путін використовував енергетичну залежність , щоб підірвати українську політику і підкупити сильно корумпованих лідерів України .

Але іноді Путін заходить занадто далеко. Він зайшов занадто далеко в 2004 році , співпрацюючи з колишніми українськими комуністами для фальсифікації президентських виборів. Відверте шахрайство викликало в Україні знамениту « Помаранчеву Революцію » - і тимчасовий поворот в політичній орієнтації України на Захід.

Тепер Путін знову намагається - і знову він стикається з масивним опором на українських вулицях. В останні роки Європейський союз домовився про торговельну угоду з Україною . Ця угода збагатить простих українців , які зараз є третім за бідності народом в Європі , після косоварів і молдаван. Угода могла б зменшити економічну залежність України від Росії і підготувати шлях для можливого членства самої України в ЄС.

Під екстремальним російським тиском український президент - та ж людина , фальсифікував вибори , яким викликали Помаранчеву Революцію дев'ять років тому - вже відмовився від свого власного договору і кращих надій його країни.

Десятки тисяч демонстрантів заповнюють вулиці і площі столиці країни Києва вже два вихідних поспіль. Поліція жорстоко придушує протести , поранено багатьох людей. Контрольовані режимом суди заборонили будь-які подальші громадські демонстрації до січня.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель в приглушених тонах висловила розчарування після саміту 28 листопада з українським керівництвом :

«На жаль , не всі очікування справдилися . Ми чітко дамо тут зрозуміти , що ЄС готовий прийняти Україну як асоційованого члена , підписати договір про асоціацію. Тоді подивимося . У нас немає надії , що це станеться зараз , але двері відкриті ».

Не обманюйте , однак , приглушеними словами. На карту на вулицях Києва поставлено майбутнє європейського континенту - і американського процвітання і безпеки . Зосереджена на внутрішніх проблемах Америка відвертається від власних найбільш важливих інтересів і найвищих ідеалів

».

Вгадайте хто це сказав.

"Понимает ли это Янукович, озабоченный своей властью, - неизвестно, но такой план начал реализовываться под вывеской Януковича руками опричников Путина в Украине.

Именно поэтому главная задача сегодня - поднять всех тех граждан Юго-Востока, которые не хотят жить в путинской России и быть быдлячими козлами в этой быдлячей нео-империи. Центр и Запад все равно отбросят страх и массово будут отстаивать себя и собственную страну. Уверена, что на Юго-Востоке среди молодежи абсолютное большинство хотят европейских ценностей, а значит, и их родители поддержат своих детей."

Відповідь


Gazeta Polska - 10 доводів, що свідчать про теракт

Варшавський тижневик Gazeta Polska присвятив свій останній номер Смоленській катастрофі і Другій Смоленської конференції, що нещодавно закінчилася (ілюстрація на обкладинці російського теракту від 10 квітня 2010 року).

У статті «Що ми знаємо про II Смоленську Конференцію » ( Co wiemy po II Konferencji Smoleskiej ) тижневик пише: « Вчені з різних галузей науки не сумніваються , що офіційна версія трагедії 10 квітня 2010 не має нічого спільного з правдою , а розслідування катастрофи і слідство диктуються Росією. 

Gazeta Polska підготувала доповідь з основних питань , які розглядалися незалежними вченими на Другій Смоленської конференції. Протягом двох днів обговорення велися на чотирьох сесіях , було представлено більше 30 доповідей учасників з Польщі та інших країн, і від 49 членів Наукового комітету (більшість з них має звання професора ) - чисельний склад польського наукового співтовариства вражає. На жаль , уроки , які можна витягнути з виступів деяких доповідачів жахають.
Вони вказують , що літак Ту -154 з 96 поляками на борту був зруйнований вибухом, а розслідування катастрофи з самого початку було обманом.
Далі в статті , повний текст якої представлений тільки в паперовому вигляді , наводяться 10 основних тез конференції :
1 Смоленська береза була зламана ще за п'ять днів до катастрофи
2 . Характер пошкодження уламків свідчить про вибух
3 . Розподіл залишків літака вказує на вибух в повітрі
4 . На місці катастрофи знайдені вибухові речовини
5 . Дані чорних ящиків були підроблені
6 . Літак не міг втратити крило після зіткнення з березою
7 . Після катастрофи був змінений зовнішній вигляд уламків
8 . Не проводилося розтину тіл жертв
9 . Угода між Туском і Путіним порушило польські інтереси
10 . Комісія Міллера працювала незаконно


І нам, як найближчим сусідам масштабної імперії, ВАРТО бути пильними.

В России запретят Тургенева, Гоголя, Салтыкова-Щедрина и других

"Произведения Николая Гоголя (в первую очередь в школе изучают «Ревизора» и «Мертвые души») и Федора Достоевского («Преступление и наказание», «Братья Карамазовы») Павел Пожигайло предлагает исключить из курса для средних классов школы..."

Газета "Ізвєстія"

Щось це нагадує...



Сирія зібралася у Митний союз

Сирія має намір вступити до Митного союзу Росії, Білорусі, і Казахстану.crazy

Про це виданню pravda.ru повідомив віце-прем'єр сірійського уряду Кадри Джаміль.

"Сирія прагне зробити це (стати членом МС). Ми працювали над цим. Документи вже готові", - сказав він

"Ми проводимо переговори з Білоруссю й Казахстаном. З російськими партнерами переговори закінчилися",- сказав Джаміль.

"Ми хочемо бути в цій організації", - додав він.

Як відомо, у Сирії дуже тісні зв'язки з Росією. Крім того, Росія не дозволяє Європі й США втрутитися в громадянську війну, яка триває із січня 2011 року. (УП) 


14%, 5 голосів

86%, 30 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Видатні українці - Любомир РОМАНКIВ

"Нашого цвіту - по всьому світі..."

«Коли ви вмикаєте комп’ютер, починає працювати сім моїх патентів. Друкуєте букву — теж», — так пояснює свій внесок у еволюцію комп’ютерного світу головний пластун Любомир Романків. Українець, який 44 роки тому винайшов спосіб запису інформації на магнітну голівку жорсткого диска, й досі працює в ІВМ.

Тоді, коли наші імена зі Стівом Джобсом внесли до Зали національної слави у Вашингтоні, мене вітали буквально так: «Ти досягнув такої ж слави, як і Джобс». А мої колеги, які працювали зі мною, говорили мені: «Ти їм поясни, що якщо б ти не винайшов того диска, то Стів Джобс не мав би чим похвалитися і не увійшов би до Зали слави». Дійсно так і є. Перші диски, які ми створили, купив Возняк, а згодом він збудував перший комп’ютер. І лише пізніше Стів Джобс розвинув технологію далі.

Було й багато інших людей, роботи яких пов’язані з передачею інформації. До речі, я хотів би відзначити такого всесвітньо відомого науковця — Чаровського. Він, на жаль, уже помер. Чаровський — українець, пластун, який колhttp://www.day.kiev.ua/uk/article/cuspilstvo/lyubomir-romankiv-pershi-diski-yaki-mi-stvorili-kupiv-stiv-voznyak-zgodom-vinись працював у АТР. Він винайшов спосіб передачі даних на дуже далеку відстань по волокнах.

хочу підкреслити, що в темі магнітного запису та передавання інформації найбільше нас, українців. Якби не винахід Чаровського, хтозна, можливо людство й надалі передавало б інформацію за допомогою електроструму, а не оптоволокна.


ПРОВІДНИЙ НАУКОВЕЦЬ КОМПАНІЇ ІВМ У ГАЛУЗІ КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ, АВТОР І СПІВАВТОР ПОНАД 60 ПАТЕНТІВ, ЯКИЙ ЗАРАЗ МЕШКАЄ У США, 27 ВЕРЕСНЯ 2013 РОКУ ЛЮБОМИР РОМАНКІВ СТАВ ПОЧЕСНИМ ГРОМАДЯНИНОМ РІДНОЇ ЖОВКВИ

Вся стаття тут. Читати всім. Від початку і до кінця.


Віктор Суворов: Путін останній президент Росії.

Віктор Суворов: Путін останній президент Росії. Країну чекає розпад.

Колишній офіцер радянського ГРУ Віктор Суворов вважає, що Росія розпадеться в найближчі роки.

«Не варто боятися Росії. Ця країна не здатна перемогти противника сильнішого, ніж Грузія. У разі війни російська армія навряд чи змогла б пройти навіть через Білорусь», - вважає відомий письменник і колишній розвідник, який втік з СРСР і зараз живе у Великобританії.

В інтерв'ю польському тижневику Dorzeczy Віктор Суворов прогнозує розпад Росії протягом найближчих 10-15 років, а Володимира Путіна називає останнім президентом країни.

Головними причинами, які вплинуть на розпад держави, він вважає диспропорцію між представниками режиму Путіна і звичайними росіянами, етнічні конфлікти, регіональну конкуренцію, алкоголізм і китайськe навалe до Сибіру.

«Через 10-15 років Сибір вже не буде частиною Росії. Вона ще не належить Китаю, але вже не можна сказати, що вона належить Росії. Росіяни становлять там такий же відсоток населення, як колись британці у своїх африканських колоніях », - вважає Суворов.

Він додає, що вже сьогодні серед жителів Москви росіяни складають 31%, а решта - це татари, таджики, узбеки, туркмени, чеченці. До речі, за словами колишнього розвідника, першими з Росії вийдуть саме татари.

«Головна помилка режиму Путіна - це переоцінка власних можливостей. Армія ще може брати участь у навчаннях, але воювати вона не зможе, армія повністю морально розкладена.

Під час Першої світової війни дочки Миколи II були військовими санітарками. Діти Сталіна під час Другої світової війни воювали в лавах Червоної Армії. Якби війна була сьогодні, то дітей Путіна і його олігархів миттєво б евакуювали », - каже Суворов.

За його словами, розпад Росії стане черговою фазою розпаду імперії, який почався в 1991 році з падінням СРСР.

«Через 20 років після розпаду те, що залишилося, тріщить по швах і, в результаті, ці шви не витримають» - сказав колишній офіцер радянського ГРУ.